Gönderen Konu: AKL Kök Hücre Tedavisi (Daha çok görülmesi için konuyu burdan açıyorum)  (Okunma sayısı 6729 defa)

grkn353535

• Yeni üye
  • *
Saç ekim işleminin sağlık problemi olduğu halde kliniklerin(sözde profesyonel kliniklerin) tamamen ticari kaygılarıyla hareket etmesi son derece yanlıştır.
Biraz önce klinikle whatsapp ta görüştüm tavırları hoşuma gitmediği ve başka klinikte ekimim olduğu için bu tedaviyi bana uygulamak istmemeleri son derece yanlıştır.Hepinizin bilgi sahibi olmanız adına paylaşıyorum. Sağlık problemi olan insanlara böyle yaklaşmaları sağlık profesyonellerine yakışmamaktadır.

Ferhat Durmuş

• Full Member
size ticari olarak yaklaşmış olsalar bence işlemi yaparlardı. etik davranmışlar. kurumlar birbirinin işlemlerine sonuçlanana kadar müdehale etmiyorlar anlaşılan ve doğru olanda bencebu

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
 Süreciniz devam ettiği için böyle yaklaşmışlardır.
 Saç ekiminiz için olumsuz bir sonuç oluşursa sorumluluk kimde olacak? Klinik bence doğru olanı yapmış. Etik davranmış...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

grkn353535

• Yeni üye
  • *
anlayamadım bu tedavinin olumsuz ne özelliği var ki olumsuz etki yaratsın çok saçma

grkn353535

• Yeni üye
  • *
Süreciniz devam ettiği için böyle yaklaşmışlardır.
 Saç ekiminiz için olumsuz bir sonuç oluşursa sorumluluk kimde olacak? Klinik bence doğru olanı yapmış. Etik davranmış...
kimsede olmayacak çünkü bunu göz önünde bulundurarak yaptırıyoruz

grkn353535

• Yeni üye
  • *
size ticari olarak yaklaşmış olsalar bence işlemi yaparlardı. etik davranmışlar. kurumlar birbirinin işlemlerine sonuçlanana kadar müdehale etmiyorlar anlaşılan ve doğru olanda bencebu
Bahsettiğiniz süreç 1 yıl ve ek tedavi seçenekleri uygulanırken hasta yararı göz önünde tutulur. Kurumların yararı değildir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 kişisel görüşmeleri paylaşmasınız suçtur bu paylaşılmaz
2 merkez bir işlemi her kese yapmak zorunda değil
3 başka bir merkezin saç ekimi sonuçlanmadan işlem yapması
Olumsuz bir durumda sorumluk alması anlamına gelir
Size ticari yaklaşmamışlar gayet etik davranmışlar
Burada etik olmayan tek bir davranış varsa sizin yaptığınız

Ticari olsa size bunu yaparlardı mantıklı ve doğru davranmışlar
Global Moderator

Trevor

• Hero Member
anlayamadım bu tedavinin olumsuz ne özelliği var ki olumsuz etki yaratsın çok saçma

tedavinin senin durumunda olumsuz bir özelliği olmayacaktır ama bencede klinik doğru olanı yapmış çünkü sonuçta sürecin olumsuz geçse ve saçların çıkmasa vs ektirdiğin yer kök hücre tedavisi sürecini olumsuz etkilemiş olabilir dese ayıkla princin taşını .böyle bir durumda sana kök hücre tedavisi yapan kliniği suçlayabilirsin yada sen suçlamasan dahi benzer durumda birileri mutlaka bu yönde tavır takınabilir yani bence her ihtimali düşünmek lazım ve bence bu yüzden bu sana takınılan tavrı çok yadırgamamalısın.

Laz61

• Full Member
Valla adamlar haklı duruyor, saçın az çıkar bir sorun olur, sorumlu akl mi diye kafana takılır, bir yıllık tedavi süreci bitsin gel diyor adamlar yada Serkan beye kök hücre tedavisi yaptırmak lazım.

grkn353535

• Yeni üye
  • *
1 kişisel görüşmeleri paylaşmasınız suçtur bu paylaşılmaz
2 merkez bir işlemi her kese yapmak zorunda değil
3 başka bir merkezin saç ekimi sonuçlanmadan işlem yapması
Olumsuz bir durumda sorumluk alması anlamına gelir
Size ticari yaklaşmamışlar gayet etik davranmışlar
Burada etik olmayan tek bir davranış varsa sizin yaptığınız

Ticari olsa size bunu yaparlardı mantıklı ve doğru davranmışlar
1. kişisel bir ileti değil kurumsal
2. foruma faydalı olacağını düşündüm ama hata ettim sanırım bu gönderiyi silemediğim için siz sileblirisiniz

grkn353535

• Yeni üye
  • *
Hintel arakadaslarda sizin fikrinizde etik davranmadiysam size göre öyle bugüne kadarki gönderilerimi silebilirsiniz ama bana göre hoş bir davranış değildi çünkü bu tedavinin belkide hiç olumsuz bir yönü yok en kötü ihtimal fayda sağlamayan bir tedavi olurdu yine bugüne kadarki forumdan aldığım bilgiler için Teşekkürler...

Muribab

• Hero Member
Hocam sanırım çok mantıksız davranarak bu konuyu açmışsınız akl çok haklı ve etik davranmış.
Saç ekiminizde olumsuz giden bir durum olsa
Kök hücre yaptırdım ondan oldu dersen eğer ne olacak? 1 sene dolsun saçların çıksın sonra biz bu işlemi yapalım demişler çok doğru Ahlaki ve etik bir davranış merkezin yaptığı başkası olsa direk yapardı.

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş sana şahsi bir olay gibi anlamamak lazım . Sen bu yüzden kızmışsın anladık onu ama  bence bekle bir ekilen saçlar çıksın sonucuna göre hareket edersin belki kök hücreye gerek kalmaz. Yada ozaman yaptırırsın üzme kendini

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintel arakadaslarda sizin fikrinizde etik davranmadiysam size göre öyle bugüne kadarki gönderilerimi silebilirsiniz ama bana göre hoş bir davranış değildi çünkü bu tedavinin belkide hiç olumsuz bir yönü yok en kötü ihtimal fayda sağlamayan bir tedavi olurdu yine bugüne kadarki forumdan aldığım bilgiler için Teşekkürler...

Sizin paylaşımlarınızı neden silelim doğruyu yanlışı konuşuyoruz  bize yanlış gelen size de yanlış gelmesi gerekmez.

Ama kendi sağlıklı süreciniz için bence en doğrusu siz de süreciniz sonlanmadan bu işlemlere merkeziniz hariç bulaşmayın. Anlayamazsınız bu durumda hangisi başarı sağladı ya da sorun olursa hangisi sorun yarattı.

Ama merkez dr söyle bir prosüdür işletebilir daha uygun fiyata insanlar ulaşsın bu işleme diye
Sorumluk almam uygularım tarzında çünkü pahalıymış dediğiniz gibi
Belki bir orta yol bulunur bu duruma
Global Moderator

grkn353535

• Yeni üye
  • *
neyse arkadaşlar aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim sonuçta demekki yanlış düşünen benim Teşekkürler 👍

Facebook Twitter Instagram