Gönderen Konu: Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun  (Okunma sayısı 7359 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun
« Yanıtla #60 : 23 Mart 2022, 11:16:11 »
Şeker hastaları insülin kullanarak yaşarken sanal bir sindirim sistemine mi sahip oluyorlar? İnsülinin etkisi de geçici, bırakırsa ölecek? Minoksili de benzer şekilde saç derisindeki bir sorunu çözüyor ve saç çıkışını destekliyor. Bırakınca sorun devam ediyor.  Vücut çalışan insanlar görünüşünü korumak için ömür boyu çalışmak zorundadır. Görüntüleri sanal mıdır?
Minoksil kıl kökü olmayan yerden mi saç çıkarır? Çok enteresan bir söylem. Bu mümkün olsaydı nw7 kişiler minoksil sürünce nw1 saça sahip olurlardı. Kullanırken el, avuç gibi bölgelere temas eden minoksil neden saç çıkartmıyor? Oral kullananlar var mesela, bu kişilerin vücudundaki kıllar güçleniyor. Neden kıl kökü olmayan yerden kılları çıkmıyor? Her gün elim değiyor bu minoksile.
Minoksil başarılı olursa var olan kıl kökünü canlandırarak kendi saçını çıkarır. Aksi düşünce bayağı fantastik ve ilk kez senden duyuyorum.
Hangi öğrenci 200 TL ayırabilir demişsin. Mesela ben kyk yurdunda kalan bir öğrenciyim. Ailem ayda 400tl veriyor, 800 de devlet kredisi. İşim gücüm yok hiçbir banka bana toplu para vermez.Yurttaki öğrencilerin yarısından fazlası sigara kullanıyor. Sigaraya para yetiştiren minoksile  gayet para yetiştirir.
Her minoksil kullanan bir gün bıkıp saç ektirecektir diyorsun. Bu kişilerin kaybı ne olur? Minoksilden memnun kalınmazsa saç ektirilebilir. Ancak saç ekiminden memnun kalınmazsa minoksil fayda etmez. Küçük çapta tedaviler bu yüzden daha öncüldür. Dutasteride ile saç dökülmemi durdurmuşsam, her gün minoksil sürmek rahatsız etmiyorsa ekime ihtiyacım kalmamış demektir.
Döngüler de açıklığı büyük olmayan insanları rahatsız etmeyecek seviyede oluyor. Zaten ben nw4-5 olmuş birini görünce minoksil kullan falan demiyorum. Dediğim gibi her tedavi herkese uygun değildir. Herkes minoksil kullanmalı, herkes saç ektirmeli gibi bir genelleme yanlış olacaktır.

Okumadım bu sefer kusura bakma.Çünkü aynı benzer şeyler konuşulcak uzayıp durucak.Bu forumda tartışılmıyor.Herkes kendi bildiğini okusun en iyisi.Zaten önceki yorumumun sonunda belirttim.Hatta bana göre bu konu fazla bile yorumlandı.Bu kadar bildirim gelince girim bakim bir cümle söyleyip çıkıyım dedim.Bizim millete birşey denmez s.e.

Spencer

• Hero Member
Ynt: Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun
« Yanıtla #61 : 24 Mart 2022, 04:23:41 »
Aha bende minoxidilin müdevami ne zaman yazıcak diye bekliyordum.Zira bu arkadaş duşta bile şampuan yerine minoxidil sıkıyordır.Hatta çayın içine damlatıp fondik bile yapıyor olabilir.Kendisi forumun best minoxidil savunucularındandır.Belkide minoxidil kullana kullana devasa bir minoxidil atığınada dönüşmüş olabilir.Sakın kendisinin olduğu yerde minoxidil hakkında en ufak olumsuz birşey yazmayın.Baksanıza sıka sıka kafasında asit olmuş beyne kadar inmiş.Söyleneni bile anlamakta güçlük çekiyor.Tepkisi aynen şu olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

"Ha minoxidil mi lan o? Nerde lan? Adı geçti eminim.Forumda burda bir yerlerde olmalı.Aha buldum seni.Bakim vay senmi bunu yazan.Sen şimdi görceksin"

Spencera tek dilek hakkı verilse minoxidil dolu küvete atlamak ister.

Tartışmak gibi bir niyetim yok. Çünkü senin kadar müthiş bir zeka(!)veya tasvir(!) yeteneğim yok. Ben ekimin nihai bir çözüm olmadığını belirttim sadece ancak konuyu kendin gibi çirkin bir noktaya getirdin.

Ben minoksidil ve finasteride kullanılmasından yanayım çünkü minimal dahi olsa, fayda sağlayacak iki yegâne etken olma özelliğini taşıyorlar. Kimisi çok memnun kimisi az memnun kimisi ise hiç memnun olmayabilir. Öncelik her zaman için tedavi seçeneğini değerlendirmek olmalıdır. Ekim maliyeti, zahmeti, sancılı uzun bir süreci ve kişinin saçının durumu, yapısı, doktorun başarısı, saçın mevcut dökülme durumu ve dökülmeye devam etme durumu gibi pek çok kişiye özel faktörlere bağlıdır. Bu yüzden de nihai bir çözüm değildir.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram