Aha bende minoxidilin müdevami ne zaman yazıcak diye bekliyordum.Zira bu arkadaş duşta bile şampuan yerine minoxidil sıkıyordır.Hatta çayın içine damlatıp fondik bile yapıyor olabilir.Kendisi forumun best minoxidil savunucularındandır.Belkide minoxidil kullana kullana devasa bir minoxidil atığınada dönüşmüş olabilir.Sakın kendisinin olduğu yerde minoxidil hakkında en ufak olumsuz birşey yazmayın.Baksanıza sıka sıka kafasında asit olmuş beyne kadar inmiş.Söyleneni bile anlamakta güçlük çekiyor.Tepkisi aynen şu olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
"Ha minoxidil mi lan o? Nerde lan? Adı geçti eminim.Forumda burda bir yerlerde olmalı.Aha buldum seni.Bakim vay senmi bunu yazan.Sen şimdi görceksin"
Spencera tek dilek hakkı verilse minoxidil dolu küvete atlamak ister.
Tartışmak gibi bir niyetim yok. Çünkü senin kadar müthiş bir zeka(!)veya tasvir(!) yeteneğim yok. Ben ekimin nihai bir çözüm olmadığını belirttim sadece ancak konuyu kendin gibi çirkin bir noktaya getirdin.
Ben minoksidil ve finasteride kullanılmasından yanayım çünkü minimal dahi olsa, fayda sağlayacak iki yegâne etken olma özelliğini taşıyorlar. Kimisi çok memnun kimisi az memnun kimisi ise hiç memnun olmayabilir. Öncelik her zaman için tedavi seçeneğini değerlendirmek olmalıdır. Ekim maliyeti, zahmeti, sancılı uzun bir süreci ve kişinin saçının durumu, yapısı, doktorun başarısı, saçın mevcut dökülme durumu ve dökülmeye devam etme durumu gibi pek çok kişiye özel faktörlere bağlıdır. Bu yüzden de nihai bir çözüm değildir.