Gönderen Konu: Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun  (Okunma sayısı 7360 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun
« Yanıtla #31 : 16 Mart 2022, 02:12:11 »
4.5 yıldır kullanıyorum. Günde iki kez hiç kullanmadım bir kez akşamları 8 fıs olarak kullandım. Son bir yıldır iki günde bir kez kullanıyorum.

Hala kullanmaya devam ettiğime göre memnunum demek :)
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

O?uzhan Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 16 Mart 2022, 16:18:52 »
Anladım kardeşim inşallah öyle de devam eder

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 17 Mart 2022, 00:03:17 »
Neden kardeşim biliyor musun sana söyliyim Minoxidil aslında herkesin bildiği gibi tansiyon ilacı Yan etki olarak kıl çıkarttığı görülünce piyasaya sürülmüş birşey öncelikle bunu tekrar hatırlatırım.

Kafa derisine sabah 5 akşam 5 kullandığın zaman deride Sadece kıl çıkartmak için saçlı derinin kimyasını bozuyor ve alt üst ediyor başlandığı zaman ve bırakıldığı zaman zaten saçları tamamen mahfediyor 5 6. Ayda etki görülmesinin sebebi nedir biliyor musun? Sen bunu bukadar uzun süre kullandığın zaman saçlı deri artık bir savunma moduna geçiyor direnmeye çalışıyor en kuvvetli direnişini yapıyor ve saç çıktı zannediyor 7. Aydan sonra zaten etkisi komple bitiyor bıraktığın zaman da Söylememe gerek yok yüzde 30 saçını kalıcı olarak kaybediyorsun.

Yani adamın biri demişsin ya yorumuma gerçeği kendiniz de biliyorsunuz gir bak heryere 1 tane tam anlamıyla memnun olan insan evladı yok kimya bozan saçlara yüzde 100 zararlı olan birşey

Tutturmış herkes FDA onay verdiği 2 ilaçtan biri falan Ulan ne FDA Y mış adamlar bunun sadece yan etki olarak farede kıllanma yaptığını görmüşler biraz uyanın ya Ben uyandım çünkü

Olan saçlarınızı doğal koruyun arkadaşlar başka tedavilerle bu size bir Abi veya bir kardeş tavsiyesidir

minoxil döngüye girmediği sürece saç büyümesini arttırır ama saçını erkenden döngüyede sokabilir .senin saçındada böyle bir şeye sebep olmuş anlaşılan ama burdan çıkardığın sonuçlar yanlış.

O?uzhan Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 19 Mart 2022, 02:13:51 »
Yav kardeş Allah aşkına ne sonucundan ne yanlışında bahsediyorsun neyi savunuyorsun
Konulara yazdığın mesajlara baktım bi arkadaşa sakın minoxidile bulaşma yazmışsın diğerinin minoxidil kullan lafına +1 yazmışsın şimdi de ortada bir yorum yapmışsın önce bir karar ver kendin sonra yorum yap insanların kafası karışmasın Minoxidili araştıran insanlar bu konulara bakarak kullanıp kullanmama kararı alıyor

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #35 : 19 Mart 2022, 17:49:27 »
Uyanıp büyük oyunu gördün demek. Kardeşim kesin konuşamazsın buradan minoxil kullanıp iyi sonuç alabileceklerin önünü kesiyosun,kafalarını karıştırıyosun Sende olan durum başkasında olmayabilir düzgün bir şekilde yaz çözüm ara vs vs. 6.5 7 ay kullandığında faydasını görmediysen sana etki etmiyodur. Sonradan başladığında da 1.5 ay kullanmışsın zaten zayıf olanları dökmüş sonra kel kaldım diye ilaca suç atıyosun. Herkes senin kopyan mı sana olacak şeyler başkasına olsun net bir tavırla kin kusuyorsun burada.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Salvokk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 21 Mart 2022, 02:39:42 »
Arkadaşlar merhaba,

Minoxil %5 ben de kullandım maalesef. İlk 6 ay sonunda saçlarım kalınlaştı baya faydalı gözüküyordu ama bırakınca hem çok zayıfladı hem de çok döküldü. Yanında başka bir destek kullanmadım. Günde 3-4 fıs tek sefer kullandım. Bu süreci ben 2 defa yaşadım ikisinde de önce güçlendi sonra çok zayıfladı ve döküldü. Ancak, en iyi saç ekim merkezleri bile tavsiye ediyor. İnsandan insana değişiyor olabilir. Siz ama yine de dikkatli olun.

Selamlar.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 21 Mart 2022, 02:49:53 »
Arkadaşlar merhaba,

Minoxil %5 ben de kullandım maalesef. İlk 6 ay sonunda saçlarım kalınlaştı baya faydalı gözüküyordu ama bırakınca hem çok zayıfladı hem de çok döküldü. Yanında başka bir destek kullanmadım. Günde 3-4 fıs tek sefer kullandım. Bu süreci ben 2 defa yaşadım ikisinde de önce güçlendi sonra çok zayıfladı ve döküldü. Ancak, en iyi saç ekim merkezleri bile tavsiye ediyor. İnsandan insana değişiyor olabilir. Siz ama yine de dikkatli olun.

Selamlar.
Kullanıp bırakanların çoğu döküldüğünü söylerken neden hala kullanmayı bırakırsınız anlamıyorum. En baştan ömürlük kullanımı göze alarak başlamanız gerekiyor
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Salvokk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 21 Mart 2022, 02:57:37 »
İyi de hocam saçlar yağlı gibi bakımsız görünüyor ömür boyu nasıl kullanacağız belki haftada birkaç fıs filan olabilir ama ömür boyu hergün kullanılmaz.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 21 Mart 2022, 03:31:34 »
İyi de hocam saçlar yağlı gibi bakımsız görünüyor ömür boyu nasıl kullanacağız belki haftada birkaç fıs filan olabilir ama ömür boyu hergün kullanılmaz.
Tam tersine saçımda bıraktığı etkiyi seviyorum.  Rahatsız olanlar eve geldiğinde sürer. Sabah çıkmadan duş alıp çıkabilir. Veya evde bulunduğu zamanlar, haftasonları falan kullanabilir. Bırakınca etkisini yitirecek bir ilacı tamamen kesmek ilginç geliyor bana
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Günde 2 defa masaj

Salvokk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 21 Mart 2022, 12:06:27 »
Tam tersine saçımda bıraktığı etkiyi seviyorum.  Rahatsız olanlar eve geldiğinde sürer. Sabah çıkmadan duş alıp çıkabilir. Veya evde bulunduğu zamanlar, haftasonları falan kullanabilir. Bırakınca etkisini yitirecek bir ilacı tamamen kesmek ilginç geliyor bana
İnsandan insana değişir hocam sen de doğru söylüyorsun. Peki bir şey soracağım. Sen bu minoxili kullandıktan sonra pisikolojik olarak bir değişiklik gördün mü kendinde. Bu ilaçla ilgili mi emin değilim ama ben okb olmuştum kullandığım süreçte

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 21 Mart 2022, 13:16:44 »
İnsandan insana değişir hocam sen de doğru söylüyorsun. Peki bir şey soracağım. Sen bu minoxili kullandıktan sonra pisikolojik olarak bir değişiklik gördün mü kendinde. Bu ilaçla ilgili mi emin değilim ama ben okb olmuştum kullandığım süreçte
Değişiklik görmedim kendimde. Görsem bile minoksilden çok kullandığım Dutasteride ilacına bağlardım
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Günde 2 defa masaj

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 21 Mart 2022, 14:07:37 »
Hep diyorum hala da demeye devam edeceğim minoxidili bırakan kişiler genetik dökülmeleri kaldığı yerden devam ettiği için ilaca b'k atıyor eve minoxidilin saçları döngüye soktuğu ve var olan saçlarıda bir büyüme fazına soktuğu doğrudur fakat minoxidil hiçbir zaman olan saçı dökmez dökemez minoxidili bıraktıktan sonra eski saçlarını geri getirmediklerini söyleyenler saç eski haline döndükten sonra dökülme kaldığı yerden devam ettiği için bu varsayımları psikolojik olarak ister inansınlar ister inanmasınlar dediğime yapabiliyorlar bunun haricinde de gelelim 2. bir diğer önemli noktaya e vay efendim ben minoxidili bıraktım bıraktıktan sonra tekrar başladım eski etkiyi alamadım diyen arkadaşların olaylarını da açıklayacak olursak ya hu kardeşim abim kullandığın zaman norwood 2.5-3 evresindeydin diyelim tamam faydanı gördün geldin norwood 1-5-2 ye hadi diyelim geldin eski haline sonra ne yaptın ilacı bıraktın bu süreçte ne oldu senin saçlar eski haline geldi ondan sonra ne oldu agresif dökülmelerin varsa saç geldi norwood 4 e o zaman 3 tün şimdi 4 oldun nasıl aynı etkiyi alacaksın aynı etkiyi sadece bir ihtimalle alırsın o da sabırla devam etmek şartıyla başka türlüsü zor bunu diyen herkes eskiden aldığı faydayı kısa zamanda beklediği için psikolojik olarak ilaca b'k atıyor dediklerim belki kafanıza yatmayabilir olabilir saygı duyarım ama bu böyle gelmiş böyle gidecek son olarak çok uzattım kusura bakmayın ama eğer minoxidili kullanıp faydasını alıp bırakacaksanız minoxidille beraber mutlaka anti androjen kullanın derim evet belki androjen içerikler minoxidilin çıkarttığı saçları korumaz onlar minoxidili bıraktıktan sonra dökülebilir fakat sizin kendi saçlarınızı dökülmenizin şiddetine göre ve genetik kodlanmanıza göre büyük oranda korur bundan emin olabilirsiniz her fikire saygı duymalıyız ama lütfen sadece kendi tecrübelerimizi anlatırken ilacı ve tedaviler kötülemeyelim oturduğumuz yerden konuşmayalım bu dünyada her gün onlarca bilim insanı makaleler yayınlıyor üniversitelerde araştırmalar yapıyorlar lütfen daha fazla araştıralım ve bilgilenelim kimseyi de yanlış bilgilendirmeyelim.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

desastre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 21 Mart 2022, 16:51:28 »
dediklerine katılıyorum 6 aydır minoxidil vesaire kullanmış olsaydım nw1 de kalırdım. şuan nw3 olma yolunca ilerliyorum. hairforte başladım eğer minoxidil kullansaydım nw0 a doğru ilerlerdim. bırakıncada nw3 olacaktım bu bok atanlar gibi minoxidil saçımı döktü diye dolanırdım forumlarda abi agresif dökülme başladıysa tedaviyi sürekli devam ettirmek gerekli, yoksa sen birşey kullanmasan kafan 2 yıla kel olacak.

ayrıca kardeşim bana fin konusunda önerin varmı 25 yaşındayım, yan etkisinden sakınmak için hafta kaç kez kullanmam mantıklı olur?

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 21 Mart 2022, 17:32:19 »
dediklerine katılıyorum 6 aydır minoxidil vesaire kullanmış olsaydım nw1 de kalırdım. şuan nw3 olma yolunca ilerliyorum. hairforte başladım eğer minoxidil kullansaydım nw0 a doğru ilerlerdim. bırakıncada nw3 olacaktım bu bok atanlar gibi minoxidil saçımı döktü diye dolanırdım forumlarda abi agresif dökülme başladıysa tedaviyi sürekli devam ettirmek gerekli, yoksa sen birşey kullanmasan kafan 2 yıla kel olacak.

ayrıca kardeşim bana fin konusunda önerin varmı 25 yaşındayım, yan etkisinden sakınmak için hafta kaç kez kullanmam mantıklı olur?
Bana kalırsa minimum yan etki için her gün bir tane kullanman gerekiyor. Dutasteride daha ağır bir ilaç olmasına rağmen daha az yan etki gösterdiği söyleniyor. Sebebi vücutta kalma süresinin uzun olması. Vücutta uzun süre kaldığı için vücuttan atılana kadar yeni ilacı yutmuş oluyorsun. DHT oranın hep sabit kalıyor, dalgalanma olmuyor. Esas yan etkiyi dalgalanmanın yaptığını düşünüyorum. Bu sebeple Finasteride 'i her gün alırsan en azından vücudunun bir düzeni olur. Finasteride vücutta kalma süresi 6-8 saat. Her gün aynı saatte alırsan vücutta DHT her gün aynı saatlerde yakın miktarlarda olur. Vücudun alışır. İleride çok ilaç kullanmamak istiyorsan Dutasteride'e geçip haftada 1-2 kullanabilirsin.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Günde 2 defa masaj

Facebook Twitter Instagram