Gönderen Konu: Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun  (Okunma sayısı 7357 defa)

O?uzhan Genç

• Yeni üye
  • *
Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun
« : 12 Mart 2022, 07:26:52 »
Arkadaşlar bu Boş zımbırtıya sakın ama sakın bulaşmayın 2 tel saç çıkartıcak diye olan saçların hepsini döktü uzak durun Daha önce de 7 ay civarı kullanmıştım Bir ümit gene başladım başlamaz olaydım. Belki birileri mesajı okur ders alır sakın bulaşmayın çok pişman olursunuz kocaman bir yalandan ibaret Tüm eczanelerden kaldırılması lazım

desastre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxidil Forte Saçına değer veren okusun
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2022, 09:56:22 »
yaşınız kaç agresif dökülmeniz devam ediyormuydu minoxili tekmi kullandın, yoksa fin, dut tarzı blockerlar kullandınmı yanında olanı ve yeni çıkanları korumak adına?

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2022, 11:24:20 »
Bilim insanları yaptigi calismalarla istatistiksel olarak bir veri ortaya koyup minoxilin saci çıkardığını iddia ederken, adamin biri de cikip sadece kendi deneyimi ile tumevarimsal ve kesin ifadelerle minoxilin işe yaramadığını söylüyor. Bu kadar kesin nasil konuşabiliyorsun? Minoxil insanlarin yaklasik yuzde 99u gibi bende de ise yariyo mesela. Sadece benim saçımı cok döktü sizde de boyle oluyor mu gibi sorular sorman gerekirken ilaca saldiriyosun
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

O?uzhan Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2022, 20:46:54 »
Neden kardeşim biliyor musun sana söyliyim Minoxidil aslında herkesin bildiği gibi tansiyon ilacı Yan etki olarak kıl çıkarttığı görülünce piyasaya sürülmüş birşey öncelikle bunu tekrar hatırlatırım.

Kafa derisine sabah 5 akşam 5 kullandığın zaman deride Sadece kıl çıkartmak için saçlı derinin kimyasını bozuyor ve alt üst ediyor başlandığı zaman ve bırakıldığı zaman zaten saçları tamamen mahfediyor 5 6. Ayda etki görülmesinin sebebi nedir biliyor musun? Sen bunu bukadar uzun süre kullandığın zaman saçlı deri artık bir savunma moduna geçiyor direnmeye çalışıyor en kuvvetli direnişini yapıyor ve saç çıktı zannediyor 7. Aydan sonra zaten etkisi komple bitiyor bıraktığın zaman da Söylememe gerek yok yüzde 30 saçını kalıcı olarak kaybediyorsun.

Yani adamın biri demişsin ya yorumuma gerçeği kendiniz de biliyorsunuz gir bak heryere 1 tane tam anlamıyla memnun olan insan evladı yok kimya bozan saçlara yüzde 100 zararlı olan birşey

Tutturmış herkes FDA onay verdiği 2 ilaçtan biri falan Ulan ne FDA Y mış adamlar bunun sadece yan etki olarak farede kıllanma yaptığını görmüşler biraz uyanın ya Ben uyandım çünkü

Olan saçlarınızı doğal koruyun arkadaşlar başka tedavilerle bu size bir Abi veya bir kardeş tavsiyesidir

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2022, 21:27:53 »
Varsayımsal teorilerinle,  yazım hatalarınla kimse ciddiye almaz. Ben de almam.
Muhtemelen birkaç gün sonra gayet içten sebeplerle içine bin türlü antiandrojeni karıştırdığınız doğal(!) bir mavi suyu tavsiye edeceksin herkese.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

O?uzhan Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2022, 21:36:34 »
Beni tanımadan yorum yapma kardeşim kimim neyim onu bile bilmezsin Yazım kurallarını denetleme yeri değil burası Türkçe öğretmenliği okumuyoruz Mavi su gibi batıl şeyleri de hiç kullanmadım tek kullandığım şey buydu Beni genelleştirme sen kullanmaya devam et istediğini

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2022, 09:14:55 »
Gereksiz bir konu.

Saçları doğal tedavilerle korumanın bir yolu yok dostum. Doğal olmayan tedavilerle koruyabileceğinin bile bir garantisi yok. Olsaydı bu kadar kel bir araya toplanmazdı.

Göreceğin tedaviler arasında finasterid, dutasterid de dahil, fayda/yanetki oranı olarak en iyisi minoxildir. Antiandrojenlerde çok daha farklı riskler göze alınıyor çünkü.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 13 Mart 2022, 10:37:16 »
ne kadar saçmalamışsın dayı 2 yıldır kullanıyorum. okuduklarından birkaç satır okudum. okuduğum tüm satırlar yanlış bilgilerle doluydu.

kullanıp kullanmama konusunda karar vermeye çalışan kişi; bu arkadaşı dikkate almasın
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 13 Mart 2022, 10:38:54 »
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

O?uzhan Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 13 Mart 2022, 11:00:22 »
Hayırdır kardeş neresi yanlış bilgilerle dolu kendince espri yapıp video linki atmışsın birsürü insan bu spreyle saçlarını mahvediyor ve kullandığına bin pişman oluyor. Sorun yaşarken konuya bukadar hassas davranıp yazsaydın ya çözüm için 1.5 aydır yüzde 30 saçımı kaybettim kardeş bu saçlar nasıl dönücek bana söyle madem bu ilaca toz konmuyor çok faydalı veya işe yarıyor söyle bilelim

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 13 Mart 2022, 12:38:40 »
öncelikle anlamadığım kısımları atayım, bu söylediklerini aklın alıyor mu gerçekten?

Kod: [Seç]
"5 6. Ayda etki görülmesinin sebebi nedir biliyor musun? Sen bunu bukadar uzun süre kullandığın zaman saçlı deri artık bir savunma moduna geçiyor direnmeye çalışıyor en kuvvetli direnişini yapıyor ve saç çıktı zannediyor 7. Aydan sonra zaten etkisi komple bitiyor"

"gir bak heryere 1 tane tam anlamıyla memnun olan insan evladı yok"

bu ilaç sende işe yaramayabilir, reddite gir illa çok uzakta aramana da gerek yok. bu forumda da yüzlerce konu var, minoxidilin sonuç verdiğine dair.

minoxidil aslen bir hipertansiyon ilacıdır, yan etki olarak hipertrikoz görülmüştür. dünyadaki ilaçların çok büyük bir kısmı zaten bu şekilde bulunmuştur. bir şeyi tedavi etmek için o yolakla alakalı ilaç geliştirilir. kullanıcı deneyimlerinden aslında çok farklı işlevlerde de kullanılabileceği ortaya çıkar. yani minoxidil zaten tansiyon ilacıydı bu yüzden bir işe yaramaz tarzı seylerle gelmesin kimse.

2 yıl önce minoxidile başlamasaydım şuanki halimde asla olamazdım. bu ilaç beni kurtardı belki bu konuda biraz şanslıydım ama benden onlarca kat etki alanları da biliyorum.

kullanmaya başlama sebebin zaten saçlarının dökülmesiydi, dökülmen agresif dönemdeyse zaten kurtaramaz mucize değil bu. ama süreklilik istediği kesin bir şey. ayrıca saç ilaçları arasında sonuçlarına göre en az yan etki bildirilen ilaçtır.

seni de anlıyorum, benim saçlarım iki yıl önce senden daha fazla döküldüğüne %100 eminim. yani şuanki psikolojini anlıyorum ama bu şekilde bir yere varamazsın hocam
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 13 Mart 2022, 13:35:11 »
Oğuzhanda işe yaramadıysa kimsede işe yaramaz arkadaşlar. Oğuzhan en iyisini bilir en bilgilimiz odur. Bu ilaç ona fayda etmediyse kimseye etmez. Hemen gidip cildiye doktoruma anlatmalıyım minoxil gereksiz olduğu kanıtlandı demeliyim doktoruma.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 13 Mart 2022, 14:50:39 »
adam aga'nın en etkili tedavisine boş zımbırtı diyor.

O?uzhan Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 13 Mart 2022, 18:39:01 »
Öncelikle mesaj yanıtla olayını yeni olduğum için bilmiyorum belki de yoktur o yüzden tek mesaj halinde yazıcam

Xeth doğrudur kardeşim burda çocuk gibi kavga etmenin bir mantığı yok en azından mesajın sonunda psikolojini anlıyorum yazmışsın Bu ilaç bana fayda etmedi 7 ay kullandım şimdide 2 ay kullandım zarardan başka birşey vermedi. Ve araştırdığım dönem içerisinde İnan 1 tane memnun kişiye denk gelmemiştim madem iyi bir ilaç Allah şifa versin inşallah saçlarını korursun benim amacım boş yere olmayan birşeyi oldu gibi göstermek değil çünkü.

Khomur Kardeş gittim konunu okudum Öncesi sonrası fotoğraflarına baktım şakakların için kullanmışsın minoxidilden önce sonra yapmışsın Hiçbir faydası olmamış 0 fayda hatta kullanmadan önce ordaki tüyler daha kalın, Doktora ne diyorsun umrumda değil birader Belli bu ilaca umut bağlamışsın ben bana yaramadı diye ilaca bok atmıyorum birçok kişi ben dahil bu ilaçtan zarar gördü diye bunla alakalı konu açtım

Şov yapma bana Askerlik arkadaşın değilim senin o konuşma tarzını değiştir istediğini kullan sen

Falcon06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Mart 2022, 16:17:36 »
Minoxil araştırmak için girdim kaçıyorum

Facebook Twitter Instagram