öncelikle anlamadığım kısımları atayım, bu söylediklerini aklın alıyor mu gerçekten?
"5 6. Ayda etki görülmesinin sebebi nedir biliyor musun? Sen bunu bukadar uzun süre kullandığın zaman saçlı deri artık bir savunma moduna geçiyor direnmeye çalışıyor en kuvvetli direnişini yapıyor ve saç çıktı zannediyor 7. Aydan sonra zaten etkisi komple bitiyor"
"gir bak heryere 1 tane tam anlamıyla memnun olan insan evladı yok"
bu ilaç sende işe yaramayabilir, reddite gir illa çok uzakta aramana da gerek yok. bu forumda da yüzlerce konu var, minoxidilin sonuç verdiğine dair.
minoxidil aslen bir hipertansiyon ilacıdır, yan etki olarak hipertrikoz görülmüştür. dünyadaki ilaçların çok büyük bir kısmı zaten bu şekilde bulunmuştur. bir şeyi tedavi etmek için o yolakla alakalı ilaç geliştirilir. kullanıcı deneyimlerinden aslında çok farklı işlevlerde de kullanılabileceği ortaya çıkar. yani minoxidil zaten tansiyon ilacıydı bu yüzden bir işe yaramaz tarzı seylerle gelmesin kimse.
2 yıl önce minoxidile başlamasaydım şuanki halimde asla olamazdım. bu ilaç beni kurtardı belki bu konuda biraz şanslıydım ama benden onlarca kat etki alanları da biliyorum.
kullanmaya başlama sebebin zaten saçlarının dökülmesiydi, dökülmen agresif dönemdeyse zaten kurtaramaz mucize değil bu. ama süreklilik istediği kesin bir şey. ayrıca saç ilaçları arasında sonuçlarına göre en az yan etki bildirilen ilaçtır.
seni de anlıyorum, benim saçlarım iki yıl önce senden daha fazla döküldüğüne %100 eminim. yani şuanki psikolojini anlıyorum ama bu şekilde bir yere varamazsın hocam