Herkese merhaba. Yazdıklarım biraz uzun ve karışık gelebilir, benim gibi tereddüt eden ve kafasında soru işareti olan arkadaşlar için yazmak istedim şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.
Uzun zamandır saç ekimi ile ilgili fikir sahibi olmak adına forumu takip ediyorum, buradaki tüm arladaşlara tecrübe etmiş oldukları konular hakkında herkese yardımcı oldukları ve cesaret verdikleri için teşekkür ederim.
Ankarada görüşmüş olduğum ilk saç ekim merkezi sonrası hiç düşünmeden Asuman hairden 9 şubat 2022 tarihine 2 ay önceden randevu aldım. Saç ekimi için 1 hafta kalmıştı ve rahatsızladığım için 8 marta ertelemek zorunda kaldım. Son günler çok stresli ve heyecanlı geçti. Pişman olmak, başarısız bir ekime girmek, bu süreci yönetememek vs vs. 8 mart salı günü en ufak bir tereddüt olursa geri dönmeyi düşünerek sabah merkeze gittim ve Asuman hanımla görüştükten sonra kafamda soru işareti olmadan sürece başladık. Toplam 4600 greft benim için gerçekten çok zor Bi karardı, Başta Asuman hanıma gerçekten işinde uzman, en başından sonuna kadar ekimde herşeyle en ince ayrıntısına kadar ilgilendi, Hiç sıkılmadan her şeye yetişen Sümeyye hanım, en başından en sonuna kadar ekimde olan elif, hanım, Enes bey ve ozan kardeşime de buradan teşekkür etmek istiyorum.
Hintel ve ismini yazamadığım bir çok kişiyede forum sayesinde bana ve tüm arkadaşlara yardımcı oldukları için saygılar sunarım, saç ekimi yaptırmadan önce bir kaç başarılı ekime aldanarak merkez tercihi yapmayın iyice araştırıp ona göre davranın ve bunun için doğru olan forumda olduğunuzdan emin olabilirsiniz, fotoğrafları en kısa sürede paylaşacağım herkesin desteğine ve yardımına bu süreçte ihtiyacım var
İlk fotoğraf Ekim sonrası, diğer fotoğraf 1 gün sonra ilk yıkama öncesi