Öncelikle herkese selamlar. Yaklaşık 2 yıldır forumu takip etmekteyim ve ilk konumu açıyorum. Son 2 yılda büyük bir saç kaybı yaşadım genetk ve stresten ötürü. Ama anlamlandıramadığım bir dökülme tarzım var. Kulak üstü kısımlarım da seyreliyor. Ve cidden berbat bir görüntü oluyor yandaki saçlar uzayınca. Lise de çok sık ve kabarık saçlarım vardı. Dökülmelerim 19 yaşında başladı ve 3 yıldır devam etmekte.Ve 3 yılda bir anda döküldü. İlk başlarda umursamadım fakat seyrelmeler yayılınca medikal tedavi arayışına girdim. 2 aydır xpecia (günde 2 tane) dermastamp(haftada1) ketoral şampuan (haftada 1) kullanıyorum. Finasteride başlamayı düşünüyorum fakat yaşımdan ötürü ve yan etkilerinden dolayı çekiniyorum. Minoxidili yağlı görüntüsünden ve döngülerinden dolayı hiç saçıma sürmedim ama sakal için kullanıyorum. Xpecianın etkisini gördüm ama fazla değil. Finasteride artık başlamayı düşünüyorum ve başarılı sonuç alırsam şakaklara ve ön çizgiye ekim yaptırmayı düşünüyorum. Değerli yorumlarınızı ve tedavi tavsiyelerinizi bekliyorum. şuanki fotoları aşağıya ekledim
.