Merhabalar herkese,
İşlerden ötürü istikrarlı ertelemelerim sonrasında nihayet 2 hafta önce ekim işlemini halletmiş bulunuyorum. Saç ekimimi Şüheda hanım ve ekibi gerçekleştirdi, kendisi ortağıma da saç ektiği ve çok memnun kalındığı için ben de onu tercih ettim. Sağolsun baştan sona çok ilgiliydi ve hemen her süreçte kendisi vardı.
Herhangi bir ağrım sızlamam kanamam olmadı, sadece losyonu durulamadan önce gereğinden çok beklettiğimden olsa gerek tepe bölgemde kısa süreli bir kuruma oldu, onu fito adında bir kremle normale döndürdük. Onun dışında hiçbir şikayetim veya gözle görünen bir komplikasyon olmadı. Vitamin şampuan olarak onların önerdiği hs hair markalı olanları kullanıyorum ama önümüzdeki haftalar xpecia, redoxon , balık yağı takviyelerine başlayacağım.
Size süreç içerisinde referans alınabilecek objektif bir platform kurduğunuz yahut yürüttüğünüz için gerçekten çok minnettarım @hintell , takviye losyon ve süreç içerisinde ekimin başarısı ve donör bölge hususlarında samimi ve kötü bile olsa açık yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese ümit ettiği saçlarla mutlu uzun bir hayat diliyorum