Gönderen Konu: Dökülme için Ketoral krem kullanmak  (Okunma sayısı 1949 defa)

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
Dökülme için Ketoral krem kullanmak
« : 11 Mart 2022, 11:50:01 »
Merhaba 3 haftadır haftada 1-2 defa Konazol şampuan kullanıyorum. Kafamda 5-10 dakika bekletip yıkıyorum. Ketokonazolden aldığım etkiyi artırabilmek için bugün eczaneden Ketoral krem aldım ama hala nasıl kullanacağım konusunda kesin bir kanıya varamadım. Kimisi kafada 15-20 dakika bekletip sonra yıkamaktan bahsediyor. Kimisi şakaklara sürüp bekletmekten. Bu konuda deneyimli olanlara birkaç sorum var:
1-Genelde şakaklarda kullananlar var gördüğüm kadarıyla. Vertexte kullansam nasıl bir etki görürüm?
2-Kullanım şekli sürüp hemen yıkamak mı yoksa kafada beklemesinin bir zararı olur mu?
3-Her gün kullanmakta bir sakınca var mı? Mesela akşam sürüp yatsam sabah kalktığımda yıkasam nasıl olur?

shoozy

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dökülme için Ketoral krem kullanmak
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2022, 20:16:11 »
Bende bi ara kullanmıştım. Ben genellikle hergün sürüyordum ve kafamda en az 1 2 saat bekletiyordum ama büyük etkiler bekleme şampuanın yaptığı etkinin üzerine pek birşey eklemez

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2022, 13:27:57 »
Bir ara ben de kullandım ama kısa süre sonra bıraktım

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2025, 16:04:49 »
Merhaba 3 haftadır haftada 1-2 defa Konazol şampuan kullanıyorum. Kafamda 5-10 dakika bekletip yıkıyorum. Ketokonazolden aldığım etkiyi artırabilmek için bugün eczaneden Ketoral krem aldım ama hala nasıl kullanacağım konusunda kesin bir kanıya varamadım. Kimisi kafada 15-20 dakika bekletip sonra yıkamaktan bahsediyor. Kimisi şakaklara sürüp bekletmekten. Bu konuda deneyimli olanlara birkaç sorum var:
1-Genelde şakaklarda kullananlar var gördüğüm kadarıyla. Vertexte kullansam nasıl bir etki görürüm?
2-Kullanım şekli sürüp hemen yıkamak mı yoksa kafada beklemesinin bir zararı olur mu?
3-Her gün kullanmakta bir sakınca var mı? Mesela akşam sürüp yatsam sabah kalktığımda yıkasam nasıl olur?

Krem kullanmaya başlayacağım.Arkadaşin sorduğu soruları ben de merak ediyorum.Bi zahmet bilgili arkadaşlar aydınlatsın beni.

Facebook Twitter Instagram