Kardeşim ben de bu klinikte ektirmeyi düşünüyorum da ekiminizde ekipte kimler vardı kanalı kim açtı bilgi verebilirsen çok sevinirim ekiminizi çok beğendim
Arkadaşlar selamlar,
Yurtdışında idim iş dolayısıyla burayı güncelleyemedim.
Gün itibariyle tam 1 ay 1 gün oldu. Su anki görüntüyü ekler kısmına ekliyorum bakabilirsiniz.
Yıkama esnasında ve gün içerisinde dökülme devam ediyor. Yanlar daha fazla uzadığı için kısaltmam lazım ama yoğunluktan vakit bulamadım henüz 😅
Yaşadığım bir sıkıntıdan da bahsetmek istiyorum. Ekim sonrası donör bölgede furacin krem kullandığım dönemde vücutta kızarık kabarmalar oluşmaya başladı bazı bölgelerde, kaşıntılı. Gökhan beyle de görüşerek furacin kullanımını kestim. Sonrasında merkezden verilen vitacapil ve xpecia kullanımına başladım. Sabah biri akşam biri olacak şekilde. Bu dönemde yurtdışına çıktım. Vücuttaki bu alerjik durum giderek arttı. 8-9 gün kadar önce bu vitamin kullanımını da bıraktım. Türkiye’ye döndüğüm günün gecesi tüm vücutta ağır şekilde kızarıklıklar çıkmaya başlayınca acile gittim. Adrenalin verilene kadar vücudum kendine gelmedi, bogazda ve dilde de şişmeler olmaya başlamıştı. Birkaç doz adrenalin ve 5-6 saatlik serumun ardından acilden çıkabildim. Adrenalin verilmeseydi yoğun bakımlık olacaktım adrenalinin ilerisi yok yani. Sonrasında bu hafta içinde doktora gittim. Alerji polikliniğine gidip detaylı testler yaptırmam gerektiğini ancak bu süreçte herhangi bir vitamin veya ilaç kullanmamam gerektiğini söyledi. İlaç alerjisi tehlikeli. Demek istediğim şudur, ben belirti olur olmaz kesmeme rağmen sonucunda ağır bir durum yaşadım. Bu tür bir sıkıntınız olursa direk hastaneden randevu alıp kontrolünüzü yaptırın. Herkesin bünyesi farklı, herkeste alerji yapacak diye bir durum yok benim durumum ekstra oldu.
Fotoğrafları ekliyorum yorumlarınızı da bekliyorum.
Ekipte bulunan herkesin ismini hatırlamıyorum ancak kanalları talip bey açtı diye hatırlıyorum.