Gönderen Konu: Nasıl Hızlı Kilo Alırım?  (Okunma sayısı 713 defa)

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nasıl Hızlı Kilo Alırım?
« : 09 Mart 2022, 20:51:26 »
Boyum 185 kilom 58'di.Yurttan eve gelince bir ayda iyi beslendim ve 63 oldu. Ama şimdi tekrar yurttayım ve yine zayıflayacağım. Pratik bir kilo alma yöntemi biliyor musunuz? Protein tozu işe yarar mı?

Ozannn

• Full Member
Ynt: Nasıl Hızlı Kilo Alırım?
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2022, 23:18:30 »
Valla dostum tek "kilo alma yontemi" sudur; zorla yemek yemeyeceksin, yemek yemeyi bir zevk olarak görmen lazım, damak tadının olmasi lazım.Ben sama desem ki zorla ye,yanlış olur mideni sakatlarsın.Demem o ki yemeğe bakış açını değiştir.Onumdekini bitirmem gerekiyor değil,ne güzel yemek diye bakman lazım olaya.Zayif insanların midesi küçük olur.Dolayisiyla yavaş yavaş arttır yediklerinin miktarını.Eger gerçekten yersen kilo almaman için bir sebep yok.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2022, 23:38:00 »
Kykda porsiyonları çok küçük yapıyorlar, dışarıdan yemeye de para yetişmiyor ne yazık ki
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2022, 23:45:39 »
Kykda porsiyonları çok küçük yapıyorlar, dışarıdan yemeye de para yetişmiyor ne yazık ki
O zaman her gün sabah akşam cips çikolata ye bolca bak nasıl kilo alıyosun 😄

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2022, 00:03:26 »
Abur cubura odaklanacağım bakalım :')
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Günde 2 defa masaj

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2022, 00:20:42 »
 yatmadan once çukulata falan ye ekmeğe sürülen serellalar cabuk kilo yapar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2022, 00:27:20 »
Yaşın kaç genç. Eğer 18 in altında veya bu yaşlardaysan kilondan şikayetçi olma. Bende 18 imdeyken 185cm falandım ve kilomda 60 kg civarlarında idi. Yaş ilerledikçe istemesende kilo almaya başlarsın. Kilo alacağım diyede sağlıksız beslenme.

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2022, 00:31:06 »
184cm  - 61 kg dan 80 kg a çıkmış biri olarak şunları söyleyebilirim. spor yaparak kilo al yoksa bel bölgen yağlanır vücüdunun diğer kısımları o kadar hacim almaz.çirkin bir görüntü oluşur görsellere " skinny fat " yazarsan dediğimi anlayacaksın. cicibebeyi 25-30 adet su ile yumuşatıp eritip içine bir çorba kaşığı yer fıstığı ezmesi atarak başladım. onun haricinde yulaf ve muz da kullandım.
zaten zamanla ne zaman kilo alımının durduğunu anlayıp kalorileri arttıracaksın.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2022, 01:00:07 »
Yaşın kaç genç. Eğer 18 in altında veya bu yaşlardaysan kilondan şikayetçi olma. Bende 18 imdeyken 185cm falandım ve kilomda 60 kg civarlarında idi. Yaş ilerledikçe istemesende kilo almaya başlarsın. Kilo alacağım diyede sağlıksız beslenme.
Yaşım 20
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Günde 2 defa masaj

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Mart 2022, 01:02:02 »
184cm  - 61 kg dan 80 kg a çıkmış biri olarak şunları söyleyebilirim. spor yaparak kilo al yoksa bel bölgen yağlanır vücüdunun diğer kısımları o kadar hacim almaz.çirkin bir görüntü oluşur görsellere " skinny fat " yazarsan dediğimi anlayacaksın. cicibebeyi 25-30 adet su ile yumuşatıp eritip içine bir çorba kaşığı yer fıstığı ezmesi atarak başladım. onun haricinde yulaf ve muz da kullandım.
zaten zamanla ne zaman kilo alımının durduğunu anlayıp kalorileri arttıracaksın.
Çok haklısın. Daha orantılı kilo alacağımı düşünüyordum.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Günde 2 defa masaj

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2022, 10:42:06 »
Bu boylarda kilo aldigin zaman göbeğe gidiyo hep ve arkadaslarin dedigi gibi sacma sapan bisey oluyo. Benim de boyum 190 70kiloyum sporsuz diyet yapmıştım gecen yaz ve aldigim kilolar gobege gitti hep. Diyeti birakinca da eski halime dondum. O yuzden spor yapip kilo almaya calismamiz lazim.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2022, 11:04:22 »
Ben de kilo vermeye çalışıyorum

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2022, 12:00:17 »
Bu boylarda kilo aldigin zaman göbeğe gidiyo hep ve arkadaslarin dedigi gibi sacma sapan bisey oluyo. Benim de boyum 190 70kiloyum sporsuz diyet yapmıştım gecen yaz ve aldigim kilolar gobege gitti hep. Diyeti birakinca da eski halime dondum. O yuzden spor yapip kilo almaya calismamiz lazim.
Anladım, teşekkürler
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Günde 2 defa masaj

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2022, 14:12:29 »
Boyum 185 kilom 58'di.Yurttan eve gelince bir ayda iyi beslendim ve 63 oldu. Ama şimdi tekrar yurttayım ve yine zayıflayacağım. Pratik bir kilo alma yöntemi biliyor musunuz? Protein tozu işe yarar mı?
Vücut tipinle alakalı bir şey istediğin kadar cips kola çikolata ye yine de yeterli kiloyu alamayabilirsin spor yaparak uzun vadede kilo güzel kilolara ulaşırsın boşuna vücuduna zararlı şeyler sokma metebolizmayı hızlandıran bahartlardan yemeklerde uzak dur

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2022, 16:21:54 »
İştahın olursa kilo alırsın yoksa almazsın bu iş bu kadar basit yoksa öyle istediğin kadar çukolata vs ye gene kilo almazsın çünkü bu seferde iştahından gider.
İştah olması içinse iki şeye ihtiyacın var, birincisi hayatında yoğun stres olmayacak ikincisi midenin geniş olması lazım.midenin geniş olması içinse ilk başta yemek yemeyi arttırman lazım bunu yaparsan bir süre sonra miden genişler ve istemesende çok yemek zorunda kalırsın sonrası zaten direkt kilo alırsın ayrıca bunları spor eşliğinde yaparsan hem kilı alman kolaylaşır hemse düzensiz kilo alımının önüne geçmiş olursun.

Facebook Twitter Instagram