Gönderen Konu: Esteliv Saç Ekimi ve Estetik Merkezi  (Okunma sayısı 11398 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esteliv Saç Ekimi ve Estetik Merkezi
« Yanıtla #16 : 10 Aralık 2017, 23:36:28 »
çıkışlar yavaş yavaş başlamış henüz erken süreciniz normal bence     ayrıca diptera reklam olmadığı çok net bir şekilde yazılarından fotolarından anlaşılıyor arkadaşın nasıl böyle bir kanıya vardın neyse ..
siz devam edin hocam paylaşım yapmaya ..forumdaki tecrübeli arkadaşlarda yazar sürecinizle ilgili hayırlı olsun

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2017, 01:08:47 »
Süreç normal hızında ilerliyor hocam

volkan_b

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 14 Aralık 2017, 21:10:12 »
Merhabalar,

Avesin şampuan ve saç spreyini  3 aydır kullanıyorum  saçtaki dökülmeyi gerçekten kesiyor. Yeni aldığım Drooc Biotin Complex 30 Kp bu ilacı kullanmaya başlayacağım. 3 ay boyunca sonuçları sizlere paylaşırım.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 14 Aralık 2017, 22:03:02 »
geçmiş olsun süreç gayet normal  4.ayda ataklar iyice sıklaşır 

volkan_b

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Aralık 2017, 00:02:33 »
Merhabalar sağ ve sol tarafların çıkışları baya farklı gidiyor. sağ taraf baya toparladı kendini sol tarafta boşluklar var. Acaba kapatırmı orası şuan sanki yavaş ilerliyor çıkışlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 21 Aralık 2017, 00:07:39 »
bunu zaman gösterıcek  kımse bılemez eger ekılen greftlerde sorun yoksa kapanır
kafanın her bolgesınde kan akışı farklıdır  daha hızlı ve daha yavaş degişkenlık gösterebılır süreç
bırde ekılen saçların fazları önemli  sabırla beklemelısın ama tahmınım sorun yaşamassın çıkar
umarım çıkanlarda senı tatmın eder.
Global Moderator

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Aralık 2017, 11:07:39 »
@volkan_b :  Arkadas, otomatige baglanmis, kelle koltuk altinda, destursuz ilerliyon. Nezaketligine, arkadaslarin yorumunu bi kaideye alipta cevaplasan??? Bizde ona göre gelismeni kaideye alip yorum yapalim.

volkan_b

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 21 Aralık 2017, 19:24:47 »
Hataylı arkadaşım,
Gelişmeleri paylaşıyorum , aklıma takılanları soruyorum. Benim paylaşımlarımda soru cevap şeklinde gitmesini istiyorum. Başkalarının yazılarını okurken resmen kahveye dönmüş sohbetler ordan banada 1 çay çek gibi takip etmek konuyu anlamakta uzadıkça uzayan sohbetler doluyor. O yüzden her cevabın arkasına teşekkürler , bende öyle düşünüyorum, bakalım zaman gösterecek gibi kopyala yapıştır cevaplar vermek istemiyorum.Herkesin ortak derdi olupta yazan, beni takip edipte yorum yapanlara elbette teşekürlerimi sunacağım.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Aralık 2017, 22:16:10 »
Hataylı arkadaşım,
Gelişmeleri paylaşıyorum , aklıma takılanları soruyorum. Benim paylaşımlarımda soru cevap şeklinde gitmesini istiyorum. Başkalarının yazılarını okurken resmen kahveye dönmüş sohbetler ordan banada 1 çay çek gibi takip etmek konuyu anlamakta uzadıkça uzayan sohbetler doluyor. O yüzden her cevabın arkasına teşekkürler , bende öyle düşünüyorum, bakalım zaman gösterecek gibi kopyala yapıştır cevaplar vermek istemiyorum.Herkesin ortak derdi olupta yazan, beni takip edipte yorum yapanlara elbette teşekürlerimi sunacağım.
Cevabin icin tesekkürler! Niyetini anlamis oldum enazindan!! Sac ekimin hayirli olsun

volkan_b

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Aralık 2017, 23:45:46 »
Teşekkürler anlayışın için yorumlarını bekliyorum :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Aralık 2017, 11:19:50 »
Merhabalar sağ ve sol tarafların çıkışları baya farklı gidiyor. sağ taraf baya toparladı kendini sol tarafta boşluklar var. Acaba kapatırmı orası şuan sanki yavaş ilerliyor çıkışlar.
Selam Volkan. Kafandaki soruyu, kendi ekimimden, ayni örnegi vererek ( sag sol farki ), belkide sen kendin cevaplayabilirsin!
Benim konumun 1. sayfasindaki, tepeden yeni ekilmis greftlerin fotosu var. O fotoyu büyüt!!! Sag ve sola ekilen greftlere bir bak. Benim sag ön alana ekilen greftlerin arasinda ( büyük olmasada ) bosluklar var. Sol taraf ise, saga nazaran araliksiz. Simdi 2. Sayfada " bahcede/terasta gün isiginda" yüklemis oldugum fotoya bak!!! Ekim tertemiz... ama sorun ayni sorun!!! Ilerde düzelir... cikar...kan dolasimi... vb. gibi seyler kafayi kurcaliyor!!! Ikinci ekimim icin saclari kisa kestiklerinde foto cektiler ( birinci ekimden takriben 19 ay gecmis )... bil bakalim sag sol farki varmi???? Neyse, merakta birakmayim seni... evet VAR!!!! Ekilmis olanlar bariz ve güzel sekilde cikmis...bosluklar...yani ekim yapilmamis yerler...biraktigimiz gibi, hala bos!!!
Simdi senin ekimin adina, güzel bir tahmin ( tecrübeye dayali ) edebilmem/iz icin, eger ekimin 1. gününden 5.-6.-7.- günlere kadar olan önden, üstten cekili güzel ve net foto yüklersen... yorumumuz, final bir yorum olmazsa bile, finalin yakinlarinda bir yorum olmus olur!!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 22 Aralık 2017, 11:27:03 »
Konumun 16. sayfasinda " 4 Aralik 2017. Ekim icin saclar kisaltildi" demis, foto yüklemisim. O Fotoya bak, ne demek istedigimi görürsün!!

volkan_b

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 25 Aralık 2017, 23:32:16 »
Merhaba,

İlk 1ci yıkama+10 cu yıkama+şuanki sağ ve sol ekimlerin durumunu ekledim. Ekime göre daha çıkmamış saçlar var ama boşlukları kapatacakmı bilmiyorum. 6 cı ayda ne olacağını göreceğiz artık.

Hayırlı geceler..

volkan_b

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Aralık 2017, 23:34:24 »
ilk 1 ci yıkamada ekilen saçlar

Facebook Twitter Instagram