Gönderen Konu: Dr. Hakan DOĞANAY 2000 Greft / Ocak 2017 İstanbul VİDEO  (Okunma sayısı 41490 defa)

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan DOĞANAY 2000 Greft / Ocak 2017 İstanbul VİDEO
« Yanıtla #76 : 02 Ağustos 2018, 14:53:49 »
paylasim icin tesekur ederiz... simdiki fotolarin varsa cekinmeden paylas bilge hocam....
sac bir insani bu kadar mi yakisikli yapar masallah

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 03 Ağustos 2018, 01:08:08 »
varya bilge kardes bizi 20 binlik edecen sen  manken olmusun varya resmen maasAllah   yok paramız daa gardesim ya

nası bi sac olmus oyle rüyalarımda görüyodum bazen inşaALLAH BOYLE DHİ ler görünce seviniyo insan kim der ekim diye

sinus67

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 03 Ağustos 2018, 11:17:07 »
hayirli olsun. cok basarili olmus

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 11 Kasım 2018, 11:25:16 »
Bu ekim olmus yawww... hayrini gör... :)

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #80 : 04 Ocak 2019, 02:28:06 »
paylasim icin tesekur ederiz... simdiki fotolarin varsa cekinmeden paylas bilge hocam....
sac bir insani bu kadar mi yakisikli yapar masallah

Aynen ya acaip değişim olmuş saçlarda çok doğal forumda gördüğüm en güzel sonuçlardan biri.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 19 Ocak 2019, 12:17:50 »
Evet arkadaşlar 1 yıl doldu sonunda gerçi birkaç zibidi youtube videoma galiba çekemediklerinden dolayı protez topik falan diye yorum yapmışlar  bilen biliyor ne topik ne protez sadece ekim, 1 yıl sonundaki  resimlerim burda hepiniz hoşça kalın dostça kalın

Maşallah bu nasıl süper sık, doğal, bir sonuçtur hayran kaldım sa. ekimi yapıldığı kesinlikle anlaşılmaz süper ekmiş Hakan Doğanay

html

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 20 Ocak 2019, 10:51:47 »
Merhaba arkadaşım. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.  Çok beğendim.

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 26 Ocak 2019, 21:57:26 »
Geçrkten arkadaşın saçları çok güzel. Ama yapılan ekim çok dar bir alana 2000 gibi çok da az olmayan bir greft . Ve bu arkadaşın dökülmesi devam ederse ki genç bir arkadaş büyük ihtimal devam edecek . ileride bunun orta-üst-tepesi derken dönor bölgeden o kadar saç çıkacak mı acaba? ben sanmıyorum . yani ön bölgeye fazla greft harcanmış diye düşünüyorum. ama ne olursa olsun ekim başarılı mı ? hem de çok. arkadaşın saçı süper durumda . ama ileride diğer yerler boş kalacak bunu da düşünmeliydi.

ziyaretci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #84 : 27 Ocak 2019, 04:28:48 »
Herkese  selam arkadaslar, forumun sesiz üylerinden birsiyim. Yaklasik 2,5 sene önce Istanbul da sonucu benim açimdan hüsranla bir biten saç ekimi operasyonu oldu. Sütten agzi yanan  misali daha derin arastirmaya koyuldum. Burada adi geçen  doktorlari arastirdim. Koray erdogan ve muttalip keser in sonuçlari güzeldi ama   yüksek fiyatlarindan dolayi düsünmedim. Hakan Doganay , Zekeriya Kul Alp Arslan gibi doktorlari arastirmaya basladim. ilk ekimimdeki  tecrübemden dolayi doktor olmayan yerleri arastirmadim bile.

Hakan Bey in youtube deki videolari beni oldukça etkiledi.  sonuçta  hakan doganay da  yaptirmaya karar verdim. önce asistanina fotograflarimi yolladim , fotograflara göre tahmini olarak 2000 greftin yeterli olacagi belirtildi. Istanbulda oldugum için yüz yüze görüsmenin daha dogru olacagini  söyledi asistani. Ben de   Hakn beyle görüsmeye gittim. Yarim saatlik bir  görüsmemiz oldu. Sorularima verdigi cevaplari samimi biuldum.Daha önce ekim yaptirmama ragmen donör bölgemin güçlü oldugunu , basarili bir sonuç bekledigini, kendisinden mucize  beklememesini  20 yasindaki saç yogunlugunu beklememmi  söyledi.
Sonuçta randevumu aldım,  2017 ocakta operasyonum gerçekleşti.

Dedikleri gibi 2000 greft  alindi. Enseden saçlari  Ahmet isimli hemsiresi yapti. erkektende hemşire oluyormuş orda duydum .15-20 dakika yemek molası sonra ekim işlemine geçildi. Tekli greftlerim az çIkmIs genelde 2 ve 3 lü olduğu söylendi. ekim işlemini basIndan sonuna kadar  Hakan Bey gerçekletirdi. Toplamda 6-7 saat kadar  sürdü
 2 gün sonra  yıkama yapIldı
7. ayimi doldurdum,  7 ay sonundaki sonuçtan çok memnunum.
Bu süre içindeki resimler e 7. ay sonundaki videoyu ekliyorum.  Forumdaki diğer arkadaşlara fikir olması için paylasıyorum.
ücret olarak 1 euro ödedim.

ilk ekim oncesi fotografınız ve ne kadar ekim yaptıgınıza dair bilgi var mı gozumden kacırdıysam kusura bakmayın?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 05 Şubat 2019, 21:09:20 »
Bilge kardeşim son günce fotolar alalım senden forumu unutma
Global Moderator

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 05 Şubat 2019, 21:41:05 »
efsane bir ekim olmuş gerçekten keşke her saç ekimi sonucu böyle olsa :)

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 14 Şubat 2019, 14:14:20 »
baya yakışıklı olmuş herif saç ekiminden sonra maşallah çok başarılı sonuç Alkış

bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 16 Şubat 2019, 22:01:10 »
Merhaba arkadaşlar , bugün Hakan doğanay hoca da  1,5 yıl aradan sonra ikinci ekimimi yaptırdım.
  yurtdışında yaşıyorum  foruma çok aktif girmiyordum ,  Hakan hoca da yaptırdığım ekimm sonucu beklentileriminde üstündeydi ,  sonuç çok iyi  diyebilrim , ama ben yapı itbarıyla mükemmelliyetçi birisiyim , tepe bölgemde de  açılmalar başlamıştı tepeye daha önce ekim yapılmadı, hem tepe bölgesine hem de  ön tarafı daha da sıklaştırmak için ikinci operasyonu bugün gerçekleştirdim.  Yaklaşık 3 saat  önce ekimim bitti. Bu sefer saçları  kesmeden traşssız saç ekimi yaptırdım. 1300 kadar  saç kökünü Hakan Hoca ekti.  İlk operasyonum İstanbulda yapılmıştı , şimdi ise Antalyada yapıldı, her şey çok güzel geçti diyebilrim.Şimdi dinleiyorum yarın  en son  resimleri ve ikinci operasyon resimlerini atarım. Hakan Bey , ekimi  kendisi yaptı.   Benim saçları görüpte şimdiye kadar ekim olduğunu anlayan olmadı , ben söyledikten sonra da herkesin yorumları hep poztif oldu. Benim sonucumu canlı olarak görüpte  Amerikadan Hakan Hocaya saç ektirmeye gelen 5-6 arkadaşım oldu. Şu an yorgunum  dinleneyim yarın resimleri payşalırım. Herkese  iyi akşamlar diliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 16 Şubat 2019, 22:23:30 »
bilge kardeşim ilk operasyonun efsane oldu maşallah ınsallah buda guzel sonuçlanır resımlerını beklıyoruz geçmiş olsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram