Merhaba arkadaşlar , bugün Hakan doğanay hoca da 1,5 yıl aradan sonra ikinci ekimimi yaptırdım.
yurtdışında yaşıyorum foruma çok aktif girmiyordum , Hakan hoca da yaptırdığım ekimm sonucu beklentileriminde üstündeydi , sonuç çok iyi diyebilrim , ama ben yapı itbarıyla mükemmelliyetçi birisiyim , tepe bölgemde de açılmalar başlamıştı tepeye daha önce ekim yapılmadı, hem tepe bölgesine hem de ön tarafı daha da sıklaştırmak için ikinci operasyonu bugün gerçekleştirdim. Yaklaşık 3 saat önce ekimim bitti. Bu sefer saçları kesmeden traşssız saç ekimi yaptırdım. 1300 kadar saç kökünü Hakan Hoca ekti. İlk operasyonum İstanbulda yapılmıştı , şimdi ise Antalyada yapıldı, her şey çok güzel geçti diyebilrim.Şimdi dinleiyorum yarın en son resimleri ve ikinci operasyon resimlerini atarım. Hakan Bey , ekimi kendisi yaptı. Benim saçları görüpte şimdiye kadar ekim olduğunu anlayan olmadı , ben söyledikten sonra da herkesin yorumları hep poztif oldu. Benim sonucumu canlı olarak görüpte Amerikadan Hakan Hocaya saç ektirmeye gelen 5-6 arkadaşım oldu. Şu an yorgunum dinleneyim yarın resimleri payşalırım. Herkese iyi akşamlar diliyorum