Herkese selam arkadaslar, forumun sesiz üylerinden birsiyim. Yaklasik 2,5 sene önce Istanbul da sonucu benim açimdan hüsranla bir biten saç ekimi operasyonu oldu. Sütten agzi yanan misali daha derin arastirmaya koyuldum. Burada adi geçen doktorlari arastirdim. Koray erdogan ve muttalip keser in sonuçlari güzeldi ama yüksek fiyatlarindan dolayi düsünmedim. Hakan Doganay , Zekeriya Kul Alp Arslan gibi doktorlari arastirmaya basladim. ilk ekimimdeki tecrübemden dolayi doktor olmayan yerleri arastirmadim bile.
Hakan Bey in youtube deki videolari beni oldukça etkiledi. sonuçta hakan doganay da yaptirmaya karar verdim. önce asistanina fotograflarimi yolladim , fotograflara göre tahmini olarak 2000 greftin yeterli olacagi belirtildi. Istanbulda oldugum için yüz yüze görüsmenin daha dogru olacagini söyledi asistani. Ben de Hakn beyle görüsmeye gittim. Yarim saatlik bir görüsmemiz oldu. Sorularima verdigi cevaplari samimi biuldum.Daha önce ekim yaptirmama ragmen donör bölgemin güçlü oldugunu , basarili bir sonuç bekledigini, kendisinden mucize beklememesini 20 yasindaki saç yogunlugunu beklememmi söyledi.
Sonuçta randevumu aldım, 2017 ocakta operasyonum gerçekleşti.
Dedikleri gibi 2000 greft alindi. Enseden saçlari Ahmet isimli hemsiresi yapti. erkektende hemşire oluyormuş orda duydum .15-20 dakika yemek molası sonra ekim işlemine geçildi. Tekli greftlerim az çIkmIs genelde 2 ve 3 lü olduğu söylendi. ekim işlemini basIndan sonuna kadar Hakan Bey gerçekletirdi. Toplamda 6-7 saat kadar sürdü
2 gün sonra yıkama yapIldı
7. ayimi doldurdum, 7 ay sonundaki sonuçtan çok memnunum.
Bu süre içindeki resimler e 7. ay sonundaki videoyu ekliyorum. Forumdaki diğer arkadaşlara fikir olması için paylasıyorum.
ücret olarak 1 euro ödedim.