Gönderen Konu: Saçlarım Normal Mi ? (Yaş 27.)  (Okunma sayısı 1722 defa)

Freedom

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saçlarım Normal Mi ? (Yaş 27.)
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2022, 23:56:38 »
Kardeşim her gün yemek yiyip su içmek de mantıksız değil mi sana göre?

Bir kere yiyelim full tok gezelim o halde.

Bu derde düştüysen senin prensiplerin olmaz, saçın prensipleri olur. Sonuç olarak saça muhtaç olan sensin.

Yapacak bir şey yok. Kafandaki saçlar gitmesin istiyorsan Finasterid araştırabilirsin. Ayrıca kullanmadın ve mevcut saçların da uçtu diyelim. Açıklık çok olacağı için ekim daha seyrek duracak her türlü.

Saç ekimi de %100 başarılı olacak diye bir şey yok. Adamlar Asmed'de ekim yaptırıyor yine başarısız olabiliyor.

Ayrıca yatarken sadece 1 kapsül almak zor mu bilmiyorum. Minoxidil kullanmadın galiba hayatında.

Minoxidil mi önerirsiniz finasterid mi yoksa her ikisi mi

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2022, 01:50:18 »
Minoxidil mi önerirsiniz finasterid mi yoksa her ikisi mi

Önce git bir vücudunda eksik bir şey var mı öğren tahlil yaptır. Çok önemli bir problem yoksa genetik dökülmedir. O zaman finasterid ile başla. Finasterid saçlarını güçlendirmezse gürleştirmezse minoxile de başlarsın. Ama minoxil biraz daha eziyetli. O yüzden sen bir 8 9 ay finasterid kullan. Tabii başlamadan önce iyice araştır
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #17 : 28 Temmuz 2022, 09:38:09 »
Bence haplar konusunda o kadar ''ya hep ya hiç'' durumu yok, en azından olmasa da denemenin zararı olmayan doğal şeyler var.

Akla geldikçe, duşta veya her gün masaj ve saç tarama tahmin edilenden daha etkili, kesinlikle faydası olacaktır.
Haftada, iki haftada veya ayda bir dermastamp denilen ucuz aletle de hijyenik davranarak çok büyük faydalar sağlayabilirsiniz.
Bunun dışında baharatla beslenmek, et, balık, brokoli, meyve sebze gibi besinlerle beslenmek kulağa etkili gelmese de inanın faydası olacak.
Aktardan ucuza alacağınız biberiye, nane, ısırgan, defne yapraklarını 5-10 dakika kaynatıp yapılan çayı saçınıza uygulayarak uzun sürede fayda sağlayan bir çok kişi var.
Bunun dışında aynı etkenlerin yağları ile (biberiye, nane, lavanta)yı kullanarak da derinin rahatlamasını sağlayarak tedavi uygulayan bir çok insan var.
Bunun yanında sadece saç için değil fakat kendinize de faydalı olacak yürüyüş, kanı başa toplayan uzak doğu egzersizleri (amuda kalkmak gibi bir çok hareket), koşu, kardiyo egzersizleri de testesteron seviyenizi normale çekerek saçlarınıza fayda sağlayabilir.
Son olarak D3 vitamini, Magnezyum, Selenyum, K2 vitamini, Kalsiyum, Demir gibi vitaminler alarak kalsifikasyonun ve dökülmenin de önüne de geçebilirsiniz, zaten doğru beslendiğiniz takdirde çok gerek yok ama kafanız rahat etmiş olur.
Şampuan pek umrumda değil fakat arada (haftada 1-2 kere) eczaneden alabileceğiniz ketokonazol içeren şampuanı da kullanabilirsiniz, küçük bir faydası olabilir, özellikle deri problemleriniz varsa...

Neredeyse 1-2 yıldır araştırıyorum ve gördüğüm şeyler sonucunda üstteki maddelerin işe yarayabileceğine inandım. Bunlar gibi hayat kalitenizi arttıracak, doğru uygulandığında zararı değil yararı olacak bir çok alışkanlık ile bu durumdan da kurtulanabileceğini düşünüyorum. Ben de Min+Fin gibi ilaçlara karşı çekingenim.

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2022, 18:53:45 »
Buyur hocam

uzun halinle boşlukları iyice kapatıyorsun bence çok da kötü değil durumun

Facebook Twitter Instagram