Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 30.03.2015 3000 greft  (Okunma sayısı 15757 defa)

kml

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlhan Serdaroğlu 30.03.2015 3000 greft
« : 02 Kasım 2015, 19:19:31 »
merhaba arkadaşlar ben ilhan hocayı çok araştırdıktan sonra karar verdim arkadaşımda yapmıştı sonucun cok başarılı olduğunu gördüm sonra bende yapmaya karar verdim ilhan hocayla görüşmeye gittim cok doğal ve samimi biri olduğunu ve karşısındaki insana güven veren biri olduğunu gördüm ve saç ekimi için gün verdi tabi yoğun olduğu icin 1-2 ay sonrasını anca verebildi samimiyim bu konuda başvuru çok ne yaptıysam öne alamadık tarihi :) Ben 7 ay önce saç ekimini yaptırdım çok memnunum arkadaşlarım çok değistiğimi söylüyor bende öyle hissediyorum aynaya baktığımda buradan tekrar ilhan hoca ve ekibine çok teşekkür ederim bu işte kesinlikle 1 numaralar pişman olmazsınız.

vincenzo234

• Ziyaretçi
Ynt: İlhan Serdaroğlu 30.03.2015 3000 greft
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2015, 19:35:48 »
İlhan belli ki senin kafana da nekroz yapmış ki ortası kuş yuvası gibi bomboş kalmış, bir arkadaşım ilhana mail attı kardeşim ne iş kime saç eksen nekroz oluyor bunun sebebi ne diye, adam otomatik mesajla cevap verdi yok ben bu işin piriyim yok benim bilmem nerede yayınlanmış makalem var, bu adam nekrozcu saf değilseniz bu adama gitmeyin bu kadar net.. yani benim eleştirdiğim nokta şu insan der ki: evet ben hatalıyım, nekroz vakaları oldu ve bunu değiştirmek için ekim yapan hemşirelere ek eğitim verdim artık olmuyor ya da o hemşireleri değiştirdim de, kanal açma işlemini bundan sonra kendim yapacağım de bir şey de değil mi, yok adam kabahatini hiç bir şekilde kabul etmiyor ki bana bedava yapsa ben ilhana ektirmem bu kafayla gittiği sürece nekroz kabul edilemez bir şey yahu.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 10:42:33 Gönderen: vincenzo234 »

kml

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2015, 20:31:51 »
Yok hocam orası enfeksiyon kaptı iltaplandi saç çıkmadı bir noktada o kadar büyük bir yer değil fark bile edilmiyor kolay kolay ve ilhan hoca yaptığı ise garanti veriyo beni ora için çağırdı yapacak o noktayı adam hiç değilse yaptığı ise kefil kardesimm

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2015, 23:16:30 »
Kendi agzinla enfeksiyon kapti diyorsun, daha neyi inkar ediyorsun.
bu reklamlarla ilhan beyler müsteri kaybediyor. Illetirsin artik kendisine. Isini duzgun yapsin bøyle ucuz reklamlara gerek kalmaz.

kml

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2015, 23:22:32 »
Benden oturu oynamam sebebiyle ilhan bey böyle bise istemedi benden ben insanlara yardimim dokunur diye paylastim kimseyi zorla gondermiyoruz kardeşim resim ortada paylasim ortada giden gider kimse kimseyi kandirmasin iyi araştırıp gidip yapsın ben yaşadıklarımla suanki halimi attım gerisi yaptıranın keyfine kalmış kardeş

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Kasım 2015, 01:41:12 »
arkadaş çok tuhaf yorumlar var..anlaması güç..kendisine şunu şunu ilet gibi bir direktif çok tuhaf ve de komik.bir de kml arkadaşa çıkışıyorsunuz.adam açık açık demiş işte daha ne diye çıkışıyorsun..sanki adam kendi kendine ekim yapmış da suçlu oymuş gibi :).ekimi yapan ilhan hoca azarı yiyen kml :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2015, 02:10:40 »
Arkadaşlar bu forumun amacı reklamcılardan uzak, güvenilir kişiler tarafından paylaşımlar yapılması ve bilgi almak isteyenler için diğer forumlardaki gibi kavga ve kirli bilgilerden uzak tutulmasıdır. Forumda reklamcıların barındırılmaması sebebiyle de reklam yapan bir kişi siteye geldiği zaman bir kaç mesajından sonra direkt olarak anlaşılıyor.

Forum yönetimi olarak susuyoruz, bir şey demiyoruz ama son zamanlarda her gün İlhan Serdaroğlu ekimleri forumda paylaşılmaya başlandı ve  tüm mesajlarda hep aynı içerikte. Birilerinin sizleri yönlendirmesiyle değil de kendi isteğinizle burada olmanızı isteriz. Adam ektireli bir hafta olmuş, çıkıp ben çok memnunum, tavsiye ederim diyor. Sadece İlhan Serdaroğlu için değil bazı diğer ekim yerleri içinde bazı kişiler üye olup, konu açıp paylaşım ektirdiği yere teşekkür ediyor. Ektirdiğiniz yere teşekkür etmeyi forumdan yapmanın amacı nedir? Ararsınız teşekkür edersiniz. Gerçekten forumdaki insanlara bilgi vermek isteyen kişiler, gidip randevu sisteminden, ektirdiği kişinin ne kadar iyi olduğundan, hastaları nasıl anladığından bahsetmez. Bu demek oluyor ki, yakın zamanda ekim düşünüyorsanız eğer, bir an önce arayın, yoğunluktan süreciniz uzayabilir. Bu samimiyetsizlik yüzünden de üyeler konularınıza ilgi göstermiyor. Konunun içeriğine bakıyoruz, İlhan bey şöyle iyi adam böyle efendi adam..Hasta psikolojisini çok iyi anlar..Kanalları Muhammbed bey açar..Şöyle biri böyle kibar biridir..Hemşireler ise oooo muazzamdır, işlerinde muhteşemlerdir..Bakınız, sizler kadar isimlerine kadar hepsini öğrendik..Ne gerek vardı bunlara?

Bakın ne güzel 7 ay olmuş sonuçlarınız ortaya çıkmış, burada İlhan Serdaroğlu'na ektiren diğer arkadaşların süreçlerine yardımcı olması için ve diğer üyelere süreç hakkında bilgilendirme yapmak için ne güzel bir ayın içerisindesiniz..Arkadaşlar ben ektirdim, şu tarihte şu kadar greft ekildi..Ardından süreçle ilgili üyelerin sorularını alsanız nasıl olurdu? Ama her seferinde kişiler bunu yapmayıp, gelip övüp övüp sonra forumdan ayrılıyor. Burada kimseyi kötülemiyoruz ama lütfen şu mesajlarınız ve paylaşımlarınızı buna göre yapın..Reklamda yapacak olsanız bunu belirtin ve üyelerin rahatsızlık ve şüphe duymasının önüne geçin..

Neyse uzatmayalım, herkese iyi forumlar..
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2015, 02:12:18 Gönderen: İron-Maiden »
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2015, 03:15:24 »
sana çoğu dediğin şeyde katılıyorum iron maiden..ancak şu var ki o adama ekim yaptıranlar direkt olarak olumsuzlanan bir tavırla karşı karşıya kalıyor.bunun nedeni yaptığı başarısız ekim olabilir.keza diğer yandan samimiyeti vs de pek önemli değil yapılan iş önemli..2 gün sonra yıkamaya gittiğinde adam seni hatırlamıyor bile.adam işine bakıyor biz de ekimin sonucuna bakacaz.ancak ilhan hocaya ekim yaptırıpta burda paylaşım yapanların neredeyse hepsiyle muhabbetim var ve asıl amaç reklam değil..paylaşım yapmak bilgi vermek/edinmek..bunun dışında olumlayan yorumlarda var.bu da insan psikolojisinin bir diğer tarafı :)ancak şuna da bak koraya veya hlc ye ekim yapanların sayfası dolup taşıyor..bu da olayın diğer tarafı..popülist zihniyet her yerde.ben bişey öğrenmek amaçlı soru soruyorum bakan yok..ha bakılsın bakılmasın önemli değil ancak burada madem bilgi paylaşımı olacak diyoruz popüler olanın sürekli peşinden koşturmak yerine daha makul davranıp elimizden geldiğince yardımlaşma bilgi alışverişi içinde olmalıyız diyorum..bu arkadaşın da reklamcı olup olmadığını tam olarak bilmiyoruz ve direkt direktifler yağdırılıyor bu kişiye..adamın ekim ortada.süper bir ekim olmuş hasarsız olmuş diyemeyiz kesinlikle..zaten bunu yorumlayabiliriz fotoğraflarda.reklam amaçlı olsa bence ilhan hoca bu ekimi koy demezdi :)kendi ayağına kurşun sıkmak gibi bişey..arkadaşın kendi insiyatifi devreye girmiş..demek istediğim umarım anlaşılmıştır.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2015, 03:37:52 »
Doğru tespitler Fluhayat,

Olay tamamen şundan kaynaklı, İlhan Serdaroğlu'na ait konulara olan ilginin çok düşük olmasının sebebi, konunun açılmasında direkt olarak övücü bir dille konuya girilmesi ve gereksiz olarak kanal açanın, hemşirenin isminin belirtilmesi, şahsiyetlerinin övülmesi, ekim için teşekkür edilmesi vs..En çok konusu açılan doktordur kendisi ama açılan konulara bakarsan, bir yabancı baktığı zaman hepsini aynı kişinin açtığını bile zannedebiliyor.

Kim hangi merkeze giderse gitsin, zaten milyarlarca para ödüyoruz..Elbette bize iyi davranacaklar ve o iğneleri kafaya yerken bizi rahatlatacaklar. Ne yazık ki insanlarımız bu ilgi karşısında mest olup para verdiğini unutuyor. Çok güzel bir şey söyledin, iki gün sonra seni hatırlamıyor dedin..Aynen öyle..

Ekimciler her gün ekim yapıyor, bir sürü insanla randevularda görüşüyor. Gereksiz söylemlerin ve övmelerin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Birisi sizin ekiminizi beğenir ve ekimi gerçekleştiren ekibin aynı olması için kanal açanın, hemşirenin ismini sorabilir, o zaman tabiki söyleyebiliriz. Forumdaki özellikle üye olup, ektirdiği yere teşekkür etme olayına ayar oluyorum.

Forumda İlhan Serdaroğlu'na ektirenlerin niyetini biliyorum, kendileriyle bende irtibat halindeyim..Ancak paylaşım yaparken, doktorun önerisiyle gelip, öneriyle geldiği içinde övücü bir dil kullanmaya kendini mecbur hissedenler var. Burası sıkıntı doğuruyor. Nekroz olayından sonra ve ektirenlerin bunu doktora söylemesiyle ve sürekli sormasıyla, doktorda işinde daha çok özenerek, sanırım insanları forumlara yönlendiriyor..Forum herkese açık elbette paylaşalım, herkes görsün ama ekim yaptırır yaptırmaz bu üslup kullanılmamalı..5-6 ay sonra saçlarınız çıkmadığı zaman, burada sitem ettiğinizde insanlar sadece güler..Forumda 6 ay paylaşımınızı yapın, sonuçlarınız güzel olsun, istediğiniz kadar memnuniyetinizi dile getirebilirsiniz..Burada herkes özgür :) Zaten amacımız burada ekim yaptıranlar olarak birbirimize moral vermek, süreçlerimizi takip etmek ve başarılı sonuçlar almak..Sonuçta tek derdimiz saç ve burada doktor yarıştırmıyoruz..

Hepimiz saç ektirenler olarak aynı taraftayız..Forumda ekim yaptıran herkesin güzel sonuçlar almasını istiyoruz ve çektiğimiz bu sıkıntının son bulmasını diliyoruz..Biz burada şimdilik varız, yarın yokuz ancak bizden sonra ektirenlere güzel bir miras bırakabilmek için paylaşımlarımızı ve bilgimizi ortaya sunuyoruz..
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

kml

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2015, 08:39:39 »
Bakın kardeşim ben buraya insanlara yardimim dokunsun diye yazdım reklamla falan isim olmaz burada birilerinin özel durumları varsa beni ilgilendirmez ben yapılan ekimden memlunum ve mutluyum bakın çok samimiyim ilhan hocayo elestireceksen başka gönderilere kardeşim ugrasamam ben varsa surec hakkında sorusu veya başka konuda yazılsın cevap verelim burda milletin dedikodusu yapılacak yer değil ve ilhan hoca neyse ne ben yaptığı işten memlunum iron Maiden sende saygı duyarsan sevinirim buradan tartışmak istemiyorum kimsenin kimseyi lekelemeye hakkı yok nerden bilelim senin de bu işi yapmadığını ben kendim memlunum diyorum sen ilhan öyle böyle diyorsun banane kardeşim ilhandan ben mutluyum yeni haliyle iyi günler ...

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2015, 11:29:02 »
Sadece bir şeyi merak ediyorum,
Şu önce/sonra görselini siz mi hazırladınız ?

kml

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2015, 11:32:49 »
Evet ben hazırladım

kml

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2015, 11:38:14 »
Amacım reklam olsa üstten çekilişi niye koyayim ben atiyorum her halini gorun diye insanlara yardımcı olurum belki diye kimse kimseyi bir yere zorla gondermiyo iyi araştırın öyle yapın arkadaşlar yazik verilen paralara zamana birkere yapılıyor iyi düşünüp karar verin

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2015, 15:54:18 »
Kardeşim burda kimse sana laf söylemiyor şahsi algılama. Sen ekimden memnunsan ne mutlu. Ama arkadaşlar nekroz demiş ve bu hocayla ilgili sürekli aynı şeyleri duyuyoruz. Elimle oynadım iltihap kapmış dedin ya işte o nekroz zaten herkes saçlarını eliyle oynar, dokunur elle olacak iş değil o. Bende sürekli dokundum vs. Bence doktorun o kısmı kendi hatası kabul edip yeniden düzeltmesi gerekir. Nacizane kardeş tavsiyesi.

kml

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Kasım 2015, 16:18:18 »
Evet kardeşim haklisin ben hane belki birine faydam dokunur diye attım sürekli eleştirilince tuhaf geldi olabilir haklisin ama ora için hakkını yemim adamın kaç kere aradı gel yapacagim orayı tekrar ben işten oturu gidemedim olurda yaparsam o resimleride atarim

Facebook Twitter Instagram