Saç Ekimi Sonuçları
ben haftada 3 gun 1.25 şeklinde alıyorum.eğer her gün kullanacaksanız 1 mg yeterli
Pazartesi çarşamba ve cuma mı alıyorsunuz? Haftada 3 gün kullanmak faydalı mı? Deneyimlediniz mi bunu?
evet, pzt carsamba ve cuma alıyorum. henüz 1 aydır kullanıyorum fakat yerli yabancı kaynaklardan araştırdığım kadarıyla haftada 3 gayet yeterli ve yan etkiyi minumuma indiriyor. suan herhangi bir yanetki yaşamadım.
Senin durumun pek çok kişi için yol gösterici olabilir. Bununla ilgili konu açtın mı veya açacak mısın? Etki, yan etki konusunda çok aydınlatıcı olur.Ayrıca minoksidili bıraktın mı?
minoxu bırakmak zorunda kaldım hocam. baya oldu bırakalı. forumda haftada 3 kullanan çok arkadaş var. xeth hocamın konusuna da göz atabilirsiniz. o da haftada 3 kullanıyor.
Kardesim neden bıraktın minoxu
Minoksidil alerjisi olan çok insan var burada biliyorsun. Minoksidili bıraktığında adeta komplo teorisi haline gelen "Saçların daha hızlı dökülür." Savı hakkında ne düşünüyorsun? Saçların agresif bir şekilde döküldü mü? Bu önemli bırakalı ne kadar oldu ve azaltarak mı yoksa birden mi bıraktın?En azından iki günde bir kullansaydın ben bir yıldır bu şekilde kullanıyorum sonra da haftada iki gün sürekli olarak devam edebilirdin. Umarım her şey iyi olur senin için