Gönderen Konu: Top 7 Listem  (Okunma sayısı 3917 defa)

Ceyhan@

• Yeni üye
  • *
Ynt: Top 7 Listem
« Yanıtla #15 : 20 Temmuz 2022, 15:30:29 »
Ercan ve mıstıka sebep medeksten vazgeçtim sizinki artık reklama kaciyo ben reklamdan korkarım ağa
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2022, 19:26:03 »
Ercan ve mıstıka sebep medeksten vazgeçtim sizinki artık reklama kaciyo ben reklamdan korkarım ağa
bahsettğin Ercan ben isem şayet dostum ekim sürecimi başından sonuna eksiksiz paylaştım incelediysen görmüşsündür incelemediysen incelemeniz tavsiye ederim tabiki tavsiye edeceğim iyi hizmet ve sonuç aldığım İçin çünkü hepimiz aynı yoldan geçtik kötühixney alsan zaten dile getirirdim çok normal değil mi medeks te ektirip Zekeriya kul u tavsiye edecek değilim herhalde ...son kararı herkes kendi verir forumun varoluş sebebi bı zaten

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 20 Temmuz 2022, 19:46:01 »
Clinic Expert gerçekten bu listeye sondan katılması gereken ekim merkezlerinden

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 21 Temmuz 2022, 11:43:32 »
Bende medekste ekim yaptırdım çokta memnunum Ercan gibi herkese tavsiye ediyorum bu çok normal anormallik bunun neresinde forumu takip ediyorsanız başarısının üstüne koyarak gittiğini göreceksiniz zaten isteten istediği yerde yaptırır zaten bizler Yaptırmıs birileri olarak fikrimizi söylüyoruz ki kendi adıma konuşuyorum hiç referans olmadıysam 10-12 kişi yonlendirmisimdir kötü geri dönüş olmadı şuana kadar

Facebook Twitter Instagram