Herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar paylasim yapma sansi bulabiliyorum. 2. Ekim operasyonu uzerinden yaklasik 9 ay gecti. Artik surecin tamamlamdigini soyleyebiliriz. Bu sure zarfinda yasadigim tum tecrubeyi tek mesaj altinda toplamayo dusunuyorum. Umarim bu karari veren herkese rehber niteliginde olur.
Oncelikle sunu belirtmek isterim ki ilk ekimden umdugu sonucu alamayip 2. Ekimi yaptirmak ve sonrasindaki bekleme sureci gercekten insani yipratan bir surec. Maddi kaybiniz bir yana psikolojik olarak da zorlaniyorsunuz. Ilk ekimi sibel hoca tek basina gerceklestirmisti bir asistani ile birlikte. 2. Ekimi ise benim kararim ile sibel hoca sadece kanal acma islemine girdi. Kok alim ve ekim islemlerini orada calisan teknisyenler yapti. Ben nedense 2. Ekim operasyonunun daha verimli gectigini dusunuyorum. Cunku tek bir kisi o kadar saat boyunca cok yoruluyor ve yipraniyor. Ilk ekimde sibel hocanin sonlara dogru cok yoruldugunu anlamistim gercekten. 2. Ekimde ise yorulmadan kanallari acti ve diger isleri ekibine birakti. Ekibi de sagolsun kok alimi ve ekim islemlerini sorunsuz gerceklestirdiler.
Ilk ekimimde yan etkilerinden korktugum icin finasterid kullanmadim. Fakat ikinci ekimde artik ne olacaksa olsun diyerek ekimden 5 gun sonra finasterid kullanmaya basladim ve 9 ay boyunca kullandim. Bunun son uc ayi her gun degil de birer gun arayla olacak sekilde kullandim. Ilk 8 ay bir yan etki gormedim. Fakat son 1 ay orgasm kalitesinde dusus ve menise sivilasma oldugunu farkettim. Bu sebeple de gecen hafta kullanmayi biraktim.
45. Gun gunde 3-4 fis olacak sekilde minoxile basladim ve 90a kadar kullanip biraktim. Bununla birlikte 60. Gun scalp masajina ve sanirim 75 civari da mikro igneleme tedavisine basladim. Uyguladigim bu destek tedavilerin sonuca olumlu etki ettigini dusunuyorum. 2. Ekimin verdigi psikolojik bikkinliktan kurtulmak icin 30. Gun spora basladim. Spor yapmanin da ayni sekilde kan akisini hizlandirdigi icin surece katki sagladigini dusunuyorum.
Su an hala mikro ignelemeyi 10 gunde bir tekrarliyorum. Scalp masajini da her gun elimden geldigince yapmaya calisiyorum her ne kadar tam rob english videosundaki gibi yapamasam da 6 ayda baya bi yumusadi kafa derim.
Son olarak da finasi biraktigim icin 2 gun once dutasterid mezoterapi yaptirdim. Umarim yan etki olmadan yararini gorurum. Bu konuda da guncelleme gecerim tekrar. Simdilik beni rahatsiz eden bir dokulmem yok. Normal denecek boyutlarda. Masaj + ignemeleme + 3 ayda bir dut mezo ile mevcut halimi korumayi hedefliyorum.
Aklima gelen herseyi yazmaya calistim. Sormak istediginiz bir konu olursa bir sure daha buralarda olurum