Saç Ekimi Sonuçları
Selam zayıflama görmen normal çünkü kafanda ekim nedeni ile beslenme dengesi bozuldu kan akışı zayıfladı Takviye alırsan kolay toparlanır finasterid gibi
Selamlar. Bugun 42. Gun şok dokulme tam 15. Gunde basladi ve bugune kadar cok yogun bir sekilde devam etti. Dokulmenin artik azaldigini hissediyorum. 2. Ekim oncesi saclarim da daha eski formuna ulasmadi. 3. Aya dogru onlarin da toparlanmasini bekliyorum. Takviyelere devam. 30. Gun prp yaptirmak istedim fakat sibel hoca erken oldugunu 2 hafta daha beklememi soyledi. Haftaya prp icin gidebilirim belki. 2. Ve 3. Ay arasi da dutasterid mezoterapi dusunuyorum
ben olsam tam şu esnada minoxil başlardım yoksa ekilenlerin beslenmesi bu kadar saçın arasında zor olur.
Minoxil saç ekiminden 1,5 ay sonra 1 ay kullanılıp kesilirse çok faydası olur Sadece 1 ay bir kutu yani Nedeni saçların kökölerimin hızlı tutunmasına beslenmesini hızlandırır
bugün tam 45. gün alayım o halde bir kutu
Sen bilirsin ben söylerim gerisi kişiye kalmış Brn söyledim diyr değil kendinizde araştırın öyle karar verin
Merhaba. Ekim sonrası finas veya ekim öncesi finas hep tavsiye ediliyor. Sanırım kullanman çok iyi olur
geçmiş olsun hayırlısı ile ikinci ekim olmuş İnşallah artık sorun kalmaz.
ilk ekimde Sibel Hocaya sormustum. kullanabilirsin bir zararı olmaz demiştisanırım 1 ay kadar kullanacağım