Merhaba arkadaşlar. Yıllardır süren dökülme probemim son 2 senedir tamamen durdu. Ve nihayet saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Forumda araştırmalarım sonucu ahd klinikte karar kıldım. 20 Şubat günü ekim öncesi Hakan beye nasıl bir saç istediğimi anlattım. Bana ensedeki saçların iyi ama yanlardaki saçların seyrek olduğunu ve sadece basın arkasından ancak 4000 greft alabileceklerini 800 greft'te çene altından alınabileceği ve bunun ön çizgiyi yukarı kaydirmadan yeterli sıklıkta tüm saça yetmeyeceğini söylediler. Ama ben ön hat için ısrarcı oldum. Bu sefer bana bir sonraki sene için donor bölge uygunluğuna göre sakal yada göğüsten vertex bölgesine ekim yapabilecekleri söylediler. Bende bu şekilde kabul edip ekime girdim.
Ekimin 1.gununde on hatta 2500 greft ekildi. 2.gun ise 1500 saç+800 sakaldan ekildi.Ekim toplamda 16 saat sürdü. Ben yatarken bile yorulurken 4 kişilik ekip gayet iyi bir iş çıkartarak hem sohbet ederek ekimi gerçekleştirdiler. Ekimi deneyimli Aygün ve Selma hemşire hanımlar yaptılar. Tek.Aysel ve Kübra hanımlarda greft ayrımını yaptılar. Bakalım benim süreç nasıl işleyecek. Aşağıda kolajlar halinde fotoğrafları paylaşacağım. Kabuk dökmeye bugün başladım. Sırasıyla ekim öncesi ,sonrası ve 10. Gün fotolarıni atacağım. Ayrıntılı bakabilirsiniz.
Ayrıca günlük 1 tablet proscar ve biotin alıyorum. Testesteron seviyem 6.5 . Proscarin yan etkilerine karşı her ay ölçüm yaptıracağım.