Herkese Merhaba,
Saç ekimim için yaptığım araştırmalarımın sonucunda Dr. Hakan DOĞANAY'ın ekibinde karar kıldım ve 2 gün süren operasyonum tamamlandı. Klinik hakkında araştırma içinde olanlara yardımcı olması açısından yaşadıklarımı detaylı olarak anlatacağım.
28 Şubat günü sabah Hakan hocamla ön çizgimi belirledikten sonra Aygün hanımın başında olduğu ekip ile alım işlemine başlandı. Gamze hanım, Sema hanım ve Kübra hanım da tüm işlemlerde yardımcı oldular. İlk gün 375 tekli, 800 çiftli ve 575 üçlü olmak üzere 1750 greftin ekimi gerçekleştirildi.
1 Mart günü Aygün Hanım, Aysel Hanım, Melike Hanım ve Rümeysa Hanımla birlikte 175 tekli, 975 ikili, 600 üçlü ve 35 greft de fazladan olmak üzere 1785 greft ekildi.
Operasyon kendimi hazırladığımdan daha rahat geçti diyebilirim. Gerçekten birbiri ile uyumlu ve güzel çalışan insanlar ve size de o sıcaklık geçiyor fazlasıyla. 2 Mart günü de ilk yıkamam yapıldı ve klinikten ayrıldım.
Ayrıca Hakan Bey'in asistanı Didem Hanıma, yolculuk işlerimde yardımcı olan Tolga Beye ve Aygün Hanımın başında olduğu tüm ekibe çok teşekkür ediyorum ilgileri için.
Sırasıyla daha önce çektiğim donör fotoğrafını, ekim öncesi ıslak halini, traşlı halini, ilk yıkama sonrası ön çizgi ve donör durumlarını ekliyorum. Konumun yarım kalmaması ve foruma vefa borcumu ödemek için sürecimi sonuna kadar paylaşacağım. Şu ana kadar yaşadıklarımdan memnunum inşallah sonucum da beni fazlasıyla mutlu eder.