Gönderen Konu: AHD Klinik-Dr. Hakan DOĞANAY'ın Ekibi-28 Şubat,1 Mart 2022- 3535 Greft- Yaş:29  (Okunma sayısı 9700 defa)

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
Herkese Merhaba,

Saç ekimim için yaptığım araştırmalarımın sonucunda Dr. Hakan DOĞANAY'ın ekibinde karar kıldım ve 2 gün süren operasyonum tamamlandı. Klinik hakkında araştırma içinde olanlara yardımcı olması açısından yaşadıklarımı detaylı olarak anlatacağım.

28 Şubat günü sabah Hakan hocamla ön çizgimi belirledikten sonra Aygün hanımın başında olduğu ekip ile alım işlemine başlandı. Gamze hanım, Sema hanım ve Kübra hanım da tüm işlemlerde yardımcı oldular. İlk gün 375 tekli, 800 çiftli ve 575 üçlü olmak üzere 1750 greftin ekimi gerçekleştirildi.

1 Mart günü Aygün Hanım, Aysel Hanım, Melike Hanım ve Rümeysa Hanımla birlikte 175 tekli, 975 ikili, 600 üçlü ve 35 greft de fazladan olmak üzere 1785 greft ekildi.

Operasyon kendimi hazırladığımdan daha rahat geçti diyebilirim. Gerçekten birbiri ile uyumlu ve güzel çalışan insanlar ve size de o sıcaklık geçiyor fazlasıyla. 2 Mart günü de ilk yıkamam yapıldı ve klinikten ayrıldım.

Ayrıca Hakan Bey'in asistanı Didem Hanıma, yolculuk işlerimde yardımcı olan Tolga Beye ve Aygün Hanımın başında olduğu tüm ekibe çok teşekkür ediyorum ilgileri için.

Sırasıyla daha önce çektiğim donör fotoğrafını, ekim öncesi ıslak halini, traşlı halini, ilk yıkama sonrası ön çizgi ve donör durumlarını ekliyorum. Konumun yarım kalmaması ve foruma vefa borcumu ödemek için sürecimi sonuna kadar paylaşacağım. Şu ana kadar yaşadıklarımdan memnunum inşallah sonucum da beni fazlasıyla mutlu eder.

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
İlk yıkama sonrası farklı açılardan çekilen fotoğrafları da ekliyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• Ekim Tarihi: 28.02.2022-01.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD Klinik-Dr. Hakan DOĞANAY'ın Ekibi
  • Greft Miktarı 3535 Greft
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Hakan Doğanay'ın Solüsyonu, Solgar Biotin 5 mg, B12 Vitamini

phantom

• Hero Member
Hayırlı olsun .
Çizgi dizaynı ,sıklık vs gayet güzel görünüyor.
Kabuk dökümü sonrası görüntü ekimle ilgili daha net fikir verecektir.
Umarım her şey istediğiniz gibi gider ve sonuç istediğiniz gibi olur.

Onaltı Yıl Sonra

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun inşallah iyi günlerde tarayın, ne kadar ödediniz acaba?

Kayser Soze

• Hero Member
Hayır olsun.
Görüntü çok güzel.
Neden saçın tamamını aynı seviyede kesmiyorlar acaba?

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun .
Çizgi dizaynı ,sıklık vs gayet güzel görünüyor.
Kabuk dökümü sonrası görüntü ekimle ilgili daha net fikir verecektir.
Umarım her şey istediğiniz gibi gider ve sonuç istediğiniz gibi olur.

Çok teşekkür ederim, umarım öyle olur.
  • Yaşınız 29

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun inşallah iyi günlerde tarayın, ne kadar ödediniz acaba?

Teşekkür ederim, inşallah. Ben Kasım ayında anlaştığım için fiyatı söylemem doğru olmaz sanırım. Merkezle iletişime geçerek güncel fiyatı öğrenmeniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  • Yaşınız 29

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
Hayır olsun.
Görüntü çok güzel.

Teşekkürler.
Donör bölgenin traş edilmesinin yeterli olduğu söylendi ekip tarafından. Hatta istersem üstlerin daha uzun bırakılabileceğini belirttiler. Ama ben sizin için en rahat çalışma şekli nasıl olacaksa öyle yapın dedim bu şekilde kestiler.
  • Yaşınız 29

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun Dr Hakan Doğanay saç ekiminiz gerçek anlamda harika bir saç ekimi planlaması bayıldım ön çizgi tasarımına ekimin temizliğine maşalallah hakan hoca nın planlamalarını çok seviyorum umarım sonucunuzda aynı şekilde harika olur.
Global Moderator

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun Dr Hakan Doğanay saç ekiminiz gerçek anlamda harika bir saç ekimi planlaması bayıldım ön çizgi tasarımına ekimin temizliğine maşalallah hakan hoca nın planlamalarını çok seviyorum umarım sonucunuzda aynı şekilde harika olur.

Çok teşekkür ederim Hintell başkan. Bu kararı vermemde forumun çok büyük etkisi olduğu için ve emekleriniz için ayrıca teşekkürler. Planlama ve ön çizgi tasarımını ben de çok beğendim ama sizden bunları duymak daha da motive etti beni. Umarım sonucum da harika olur dediğiniz gibi.
  • Yaşınız 29

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim muazzam görünüyor tek negatif durum kafa derisinin aşırı kızarık olması umarım bu durum bir sorun teşkil etmez.

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
ekim muazzam görünüyor tek negatif durum kafa derisinin aşırı kızarık olması umarım bu durum bir sorun teşkil etmez.
Teşekkürler. Ekim bölgesinde aşırı kızarıklık yok bugün itibariyle. Alnımda kızarıklık olduğunu farkediyorum ben de. Ödemdir diye düşünüyorum.
  • Yaşınız 29

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayır olsun.
Görüntü çok güzel.

Hocam coğu ekim yerinde aynı görüntü çıkıyor. Ekimden önce makine ile komple traş ediliyor daha sonra donör alım sırasında kök alınan yerler permatik ile kazınarak işlem yapılıyor. Ekim sonrası bende de aynı görüntü olmuştu. Nedenini bilmiyorum. Muhtemelen kök alım işlemini daha kolay hale getirmek için yapıyorlar diye tahmin ediyorum.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Ahlat Agaci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk yıkama sonrası farklı açılardan çekilen fotoğrafları da ekliyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun, mukemmel planlama.
Inşallah sonuç da mukemmel olur.

ibrahimT.

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun, mukemmel planlama.
Inşallah sonuç da mukemmel olur.

Çok teşekkürler hocam, inşallah.
  • Yaşınız 29