Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası hk.  (Okunma sayısı 409 defa)

logitech

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi sonrası hk.
« : 02 Mart 2022, 22:47:07 »
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almak  istiyorum. Saç ekim yaptıralı  8 ay oldu. Saçlar epey bi uzadı. Ama bu aralar belki mevsimsel mi bilmiyorum günlük 10 saç teli gibi bir saç dökülüyor. Merak ettim  şey  ekim yapılan bölgeden dökülen saçlar tekrardan çıkıyor mu?(Var olan dökülme normal bir döküleme mi yoksa genetik döküleme ekilen saçlarıda mı vuruyor )

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası hk.
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2022, 23:29:49 »
Saçların doğasında döngüsel dökülme zaten var. Bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Takmayın kafanıza.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2022, 23:42:29 »
Şöyle ki, eğer dökülen saç incelmeden, yani terminal bir kıl ise çok çok büyük ihtimalle geri dönüyor. Çünkü beslenmesinde sıkıntı yok.

Ama vellus ise o saç telini son kez görme ihtimalin çok yüksek. Şimdiden gördüysen bir elveda de ve ona hürmet göster. Sonuçta görevini yaptı. Beslenemediği için dökülmüş oldu.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2022, 00:32:12 »
Ekilen saçlardada özellikle bazı dönemler döngüsel dökülmeler olabilir ama merak etmeyin geri geleceklerdir.Bir anda pat diye kaybolmazlar ortadan  :) tamamen dökülmeleri için öncelikle minyatürize olmaları gerekir.

Facebook Twitter Instagram