Tekrar Merhabalar
Bugun 9. gun ve kabuklar dokuldu artik. Bu surecte bana verilen Mossi ozon yagi, losyonu ve sampuanini kullandim. Onumuzde ki 1 hafta daha kullanmaya devam edecegim. Zorlu sureci geride biraktik ama asil savas simdi basliyor. Simdi asagida uygulayacagim tedaviyi ayrintilari ile yazacagim. Olabildigince en iyi urunleri secmeye ozen gosterdim ve en iyi tedaviyi uygulamayi calisacagim. Onumuzde ki hafta ilk PRP mi yaptiracagim. Asagida kullanacagim urunleri ve aylik masraflarini bulabilirsiniz. Bunlar indirimli fiyatlar aslinda. Ben oyle aldim ve onumuzde ki 4 5 ay icin stok yaptim
PROPECIA 1 MG - 300 TL (20 EUR) Proscar kullanmak daha cazip olsa da fiyat bakimindan ben Propecia tercih ettim. Yan etkileri beni korkutmuyor. Daha once de kullanmistim zaten.
YUICY HAIR VITAMIN GUMMIES 225 TL (15 EUR) Almanya dan siparis verdim bu urunu. Icerigi cok hosuma gitti. Resimde gorebilirsiniz. Gunde 2 kez alinmak tavsiye edilse de 1 kez almanin yetecegini dusunuyorum. Cunku sadece Bitcoin tek basina 10 mg ve gummy olarak alinmasi da bir avantaj
FOLIGAIN Triple Action Complete Formula For Thinning Hair For Men 10% Trioxidil 150 TL (10 EUR)Bu yeni bir urun. Uzun serum arastirmalarim sonucunda bu urunde karar kildim. Icinde hem Procapil hem de Trichogen var. Saci hem iceriden hem de disaridan beslemek istiyorum. Minoxidilden uzak durmak istedim. Icerigini yine asagida gorebilirsiniz
REVITA HIGH-PERFORMANCE HAIR STIMULATING SHAMPOO (300 TL (20 EUR)Bu urun ozellikle Hintellin sevdigi bir urun. 900 ML lik cok daha uygun fiyat olarak ama ben simdilik kucuk olanini aldim. Bu bitsin buyuk olanini alacagim.
KOREAN GINSENG 45 TL (3 EUR) Bunu da gunde bir kez alacagim
=========================================================
Gordununuz gibi basit bir tedavi aslinda. Bu urunlere ulasmanin ve finansal olarak karsilamanin herkes icin kolay olmadiginin farkindayim. Amacim onumuzde ki 1 sene icinde en verimli ve iyi sonucu almak. Sonrasinda 2. sac ekimi ile taclandirma yapmak istiyorum. Ahmet bey ile surekli iletisim halindeyiz. Araliklarla paylasim yapmaya devam edecegim
Sizlerin de yorumlarini okumak isterim. Ozellikle Hintell baskanin.