Gönderen Konu: Ümran tıp merkezifix hair 01.03.2022 tarihli 4250 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 6766 defa)

hellrise

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah bilinmedik bir yer için gayet güzel ve sık bir ekim olmuş maşallah beğendim süreç sağlıklı ilerliyor artık bekleyeceksiniz hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Evet yer bilinmedik ama çok güzel sonuçlar ortaya koyuyorlar. Çevremde akrabalarımdan da olsun arkadaşlarımdanda burda ektirenler var ve çok iyi sonuç elde ettiler ben de buna güvenerek burayı tercih ettim yani bilinmedik olsa bile işlerini çok iyi yapıyorlar saygılar.

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar bugün ekimin 14. günündeyim. Aşağıya fotoları ekleyeceğim. Gidişatı değerlendirirseniz sevinirim. Bide dün duştayken şok dökülmenin yavaştan başladığını farkettim elime düz bir şekilde saç geldi biraz durum bu şekilde

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devam

The Cebelebettin

• Hero Member
Selam arkadaşlar bugün ekimin 14. günündeyim. Aşağıya fotoları ekleyeceğim. Gidişatı değerlendirirseniz sevinirim. Bide dün duştayken şok dökülmenin yavaştan başladığını farkettim elime düz bir şekilde saç geldi biraz durum bu şekilde
Şok yavaştan başlamıştır şuanda sorun yok sağlıklı yani
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok yavaştan başlamıştır şuanda sorun yok sağlıklı yani
teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk sonraro görüntü temiz ve güzel duruyor
Donör de zamanla toparlar

Şok dökülmede başlamış sayılır hayırlısı olsun
Global Moderator

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk sonraro görüntü temiz ve güzel duruyor
Donör de zamanla toparlar

Şok dökülmede başlamış sayılır hayırlısı olsun
teşekkür ederim

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar bugün saç ekimimin üzerinden 31 gün geçti güncel fotoğrafları aşağıda paylaşacağım. 11 gündür sabah akşam günde iki adet xpecia ve günde bir solgar biotin 5000 kullanıyorum sizce şu anki durum nasıl? Süreç nasıl ilerliyor yorumlarsaniz sevinirim

explosen

• Hero Member
acaba ekim fiyatı ne kadar  hangi ümran tıp burası ayrıca nerdeki
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
acaba ekim fiyatı ne kadar  hangi ümran tıp burası ayrıca nerdeki
ekimi 6500 tlye anlaştık içinde 5 kere falan prp de var ümraniye deki ümran tıp istanbul

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Birde ekim günü bir prp yapılmıştı attığım fotolardan bir önceki günde prp yapıldı ve söylemeyi de unuttum şok dökülmede var

Lortmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar bugün ekimin 66.  günü güncel fotoları paylaşîyorum yorumlarsanız sevinirim

Facebook Twitter Instagram