Merhaba arkadaslar forumda yeniyim. 25 subatta ekol hastanesinde saç ekimi yaptirdim. Yaklasik 4000 greft ciktigi soylendi. Operasyon 7,5 saat surdu. Arada yemek molasi verildi. Genel anlamda memnun kaldim ilgilerinden. Ekol de neden ektirdin derseniz, ektiren tanidiklarimiz vardi onlardan referans alarak ektirdim. Donor bolgeme guveniyordum ondan dolayi cok pahali bi yere ektirmek istemedim. Ekol hastanesiyle ilgili foruma cok konu acan olmamis. Ondan dolayi ve tabiki tavsiyelerinizi almak,yardimlasmak icin bu konuyu aciyorum. Cunku bende baktim tabiki ekim yapilmadan once meraktan ama cok bilgi bulamadim forumda 2 3 konu vardi sadece ekolle ilgili . Izmir cigli hastanesinde ekim yapildi. Benim yaptirdigim gun 3 kisinin ekimi vardi toplam. Anladigim kadariyla gunluk en az 2-3 ekim yapiyorlar pazar gunleri haric. Calisanlar gayet guler yuzlu ve sorulara ilgili. Agrili tarafi sadece igneler. Anestezi yapildiktan sonra zaman cabuk geciyor televizyon izleyerek telefona bakarak gecirdim. Surec boyleydi ekol u merak edip sormak istedikleriniz varsa cevaplarim suan evde dinleniyorum. Elimde cok net fotograflar yok ama olanlari ekleyecegim . Herkese iyi forumlar.
bu arada ekimi 8000 tl ye yaptirdim. 10 gun luk ilaclar kopuk jel felan verildi. ayrica 2 prp yapilacak bu ucrete dahil.