Gönderen Konu: kolan hair istanbul üzerine  (Okunma sayısı 784 defa)

Zorba

• Yeni üye
  • *
kolan hair istanbul üzerine
« : 01 Mart 2022, 20:10:16 »
Merhabalar,
forma yeni üye olduğumu, ortak mesele üzerinde yeterince paylaşımci buldugumu belirttikten ve ilgili kişilerin emeğine saglik dileklerimden sonra konuya gireyim;
Bende hepiniz gibi sac ekimi konusunda tereddüt yaşamaktayim. Formda sizlerin öneride bulunduğu ilk 5 sac ekim merkezleriyle online gorusmeler yaptım. Verdikleri Fiyatlar benim bütçemin oldukca üzerindeydi.
En nihayetinde Bi tanidigimin istanbul Kolan hair sac ekim sonucunu begendikten sonra, burayla da görüştüm. Yalnız kolan hair uzerine ne bu formda ne sosyal medyada bi yorum ve eleştiriye rastlamadım. kalite fiyat dengesine gore aklima kismen yatti diyebilirim. saadete geleyim ;

kolan hair hakkinda bilgi ve görüşlerinizi almak istiyorum. saygilar hepinize

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: kolan hair istanbul üzerine
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2022, 20:25:13 »
Bu konu uzun uzadıya araştırılması gerekir dostum.
Senin için biraz baktım. Sosyal medya kullanımları güzel. Bu aralar kendilerini gerek PS gerek Edit konularında geliştirmişler gibi.

Fakat bizim konumuz saç ekimi elbette.
Anlamadığım bir nokta oldu. Kolan Hair, yani ismi bile saç hakkında olmasına rağmen başka türlü işlemlere de açık olduklarını belirtmişler. Yani ilan koymuşlar.
Onun dışında before/after güzel görünüyor.

Kardeşim senin bütçen nedir? Çünkü kötü ekim kellikten beterdir. Nekrozu ayrı, donörü mahvetmesi ayrı, yanlış planlaması ayrı... Konu uzar gider.

Bütçen 8-10k arasında ise biraz daha biriktirmeni veya birinden borç almanı tavsiye ederim. Kendinizi emin ellere teslim etmeniz her zaman güvenlidir.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Zorba

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2022, 20:36:47 »
Bütçem suan maksimum 13 000 . Kolanhair sosyal medya ve reklam konusunda biraz geride ve plastik cerrahi (burun -göğüs-kalca) de yapiyorlar.  Akl Clinic , hasan akil de benzer fiyat verdi aslında. Ataşehir'e bi yerinde görüşmeye de gitmek faydali olabilir belki diye düşünüyorum.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2022, 20:55:19 »
Usta sende para varmış işte. Forumda sonuçları güzel olanlara bütçe yeter. Sıkıntı yok. Ekim merkezleri ile yüzyüze görüştüğünde indirim de talep edersin. Şansı dene kaybedecek bir şey yok bence.

İçin rahat şekilde çıkışları genelde güzel olan bir ekim merkezine kendini teslim et. Kafan da rahat etsin en azından.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Zorba

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2022, 21:22:45 »
Zweig asuman hair , serkan aygin , asmed bunlar 20 000 uzeri diyorlar ki hele asmed daha uçuk  fiyat verdi. Ben 13 bin yeter sacim icin dedim. üstelik 4000 /4500 arasi greft bana söylenen... Neyse yine de kolanhair üzerine bilgisi olan, duyan, eden bana bi dönüş yaparsa sevinirim . Alakan icin tesekkur ederim ayrica zweig dost.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2022, 21:37:05 »
Zweig asuman hair , serkan aygin , asmed bunlar 20 000 uzeri diyorlar ki hele asmed daha uçuk  fiyat verdi. Ben 13 bin yeter sacim icin dedim. üstelik 4000 /4500 arasi greft bana söylenen... Neyse yine de kolanhair üzerine bilgisi olan, duyan, eden bana bi dönüş yaparsa sevinirim . Alakan icin tesekkur ederim ayrica zweig dost.
Kardeşim dediğin gibi Asmed biraz tuzludur. 13 bin güzel para ama lütfen paranı bir kasaba emanet etme. Rica ederim gönlünce olsun saçın.

Facebook Twitter Instagram