Gönderen Konu: Finasterid mi yapıyor bu ağrıyı?  (Okunma sayısı 1017 defa)

Thescript

• Hero Member
Finasterid mi yapıyor bu ağrıyı?
« : 28 Şubat 2022, 10:49:03 »
Sol mememin ucunun altında mı yoksa o taraftaki bir organmi bilmiyorum ama ağrı yapıyor sanki iğne batıyor gibi ve bazende kaşınıyor bu sag taraftada oluyor bazen  finasterid ilemi alakalı bu 3 haftayı deviricem günlük 0.70 mg kadar alıyorum geçen test yaptım PROLAKTİN seviyem sınırdan çok az çıkmıştı yani 15 olması gerekirken 16 idi bununda jimanaski yapacağını sanmıyorum nedir abiler bu fikir verin bana korkmwya başladım

Thescript

• Hero Member
Ynt: Finasterid mi yapıyor bu ağrıyı?
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2022, 14:54:21 »
+++ sağlığım söz konusu bilen biri yaşayan biri yazsın

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2022, 18:45:19 »
Meme ucu hassasiyeti yaşıyorsun sanırım. Bu finasterideden kaynaklıdır ancak jinekomasti olacağı anlamına gelmez diye biliyorum. Sol göğüs ve kol kaslarını kasınca sağ elinle göğsünü kontrol et. Gevşek bir yapı hissetmiyorsan jinekomasti yok demektir. Ve buradan yorum yapmak çok zor. Doktora gözükmelisin. Ha yerinde olsam acele etmezdim. Sürekli göğsümü konrrol ederdim yağlanıyor mu diye. Yağlandığını hissedene kadar gitmezdim. Çünkü jinekomasti büyük bir sorun değil. Sadece estetik olarak kötü duruyor onu da küçük bir ameliyatla düzeltiyorlar. Süt bezleri alındığı için tekrar büyüme olmuyor.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2022, 10:47:52 »
Bu kadar sağlığını dert ediyorsan buraya değil doktora gitmelisin.

Git en azından için rahat etsin.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2022, 11:09:52 »
Meme ucu hassasiyeti yaşıyorsun sanırım. Bu finasterideden kaynaklıdır ancak jinekomasti olacağı anlamına gelmez diye biliyorum. Sol göğüs ve kol kaslarını kasınca sağ elinle göğsünü kontrol et. Gevşek bir yapı hissetmiyorsan jinekomasti yok demektir. Ve buradan yorum yapmak çok zor. Doktora gözükmelisin. Ha yerinde olsam acele etmezdim. Sürekli göğsümü konrrol ederdim yağlanıyor mu diye. Yağlandığını hissedene kadar gitmezdim. Çünkü jinekomasti büyük bir sorun değil. Sadece estetik olarak kötü duruyor onu da küçük bir ameliyatla düzeltiyorlar. Süt bezleri alındığı için tekrar büyüme olmuyor.

3.5 yıl kullandım finasterid..  Göğüsler yavaş yavaş büyüyor bu süre zarfında ve ben cok farkedemedım.. 3 hafta önce jinekomasti ameliyatı oldum. şuan çok daha iyi duruyor daha önceki halıne göre ( meme bezi + yağlar alındığı için.. )  Jinekomasti olunca zaten ameliyat harıcı baska bır cozum yok malesef..  Spor yapınca daha da belırgın oluyor göğüsler..  Benden de nacizane bır tavsıye bu ilacı kullanırken zaman zaman hatta sık sık aynada kendınızı bellı periyotlarla kontrol edın ve göğüslerde büyüme başladıysa dikkatlı olmak lazım  işin sonu  amelıyat masasında bıtıyor.   ek olarak 3 haftadır korse takıyorum amelıyat sebebıyle 1 haftam daha kaldı

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2022, 11:16:28 »
3.5 yıl kullandım finasterid..  Göğüsler yavaş yavaş büyüyor bu süre zarfında ve ben cok farkedemedım.. 3 hafta önce jinekomasti ameliyatı oldum. şuan çok daha iyi duruyor daha önceki halıne göre ( meme bezi + yağlar alındığı için.. )  Jinekomasti olunca zaten ameliyat harıcı baska bır cozum yok malesef..  Spor yapınca daha da belırgın oluyor göğüsler..  Benden de nacizane bır tavsıye bu ilacı kullanırken zaman zaman hatta sık sık aynada kendınızı bellı periyotlarla kontrol edın ve göğüslerde büyüme başladıysa dikkatlı olmak lazım  işin sonu  amelıyat masasında bıtıyor.   ek olarak 3 haftadır korse takıyorum amelıyat sebebıyle 1 haftam daha kaldı
hala kullanmaya devam ediyor musunuz finasteridi ben şuan kullanıyorum 1 ay oldu kadar her gün kullanmaktan ciktim bir gün arayla bir defa kullanıyorum ben zaten fitness yapıyorum öyle birşey olursa çok kötü olur benim için bu arada ameliyatı ozeldemi yaptırdınız kaç paraya veya devlettemi

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2022, 12:16:12 »
hala kullanmaya devam ediyor musunuz finasteridi ben şuan kullanıyorum 1 ay oldu kadar her gün kullanmaktan ciktim bir gün arayla bir defa kullanıyorum ben zaten fitness yapıyorum öyle birşey olursa çok kötü olur benim için bu arada ameliyatı ozeldemi yaptırdınız kaç paraya veya devlettemi

Kullanmıyorum uzun yıllar önce bıraktım finasteridi.Yaş 38..  Bende jinekomasti varken 1 yıl sağlam şekilde fitness yaptım ama göğüsler daha bir garip oldu :) sonra baktım olmuyor dedim aldırıp şunları kurtulayım en iyisi.. bu ameliyatı devlette yaptırmak icin biraz uğraşman lazım heyet meyet işleri varmış ben özelde oldum. Ortalama bu işin uzmanı olan forumlarda bilinen iyi doktorlar 15.000-20.000 TL arası bir rakama yapıyolar ameliyatı..

revengoa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2022, 14:41:31 »
Ben jinekomasti ameliyatından sonra da hala finasterid kullanıyorum. İşini iyi yapan bir doktora olduğunuzda geri tekrarlaması çok zor. Ameliyat sırasında tüm göğüs dokusunun alınması çok önem arz ediyor. Ayrıca iyi bir diyetle yağ yakıp, sporla destekleyince çok iyi duruyor.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2022, 15:13:45 »
Ben jinekomasti ameliyatından sonra da hala finasterid kullanıyorum. İşini iyi yapan bir doktora olduğunuzda geri tekrarlaması çok zor. Ameliyat sırasında tüm göğüs dokusunun alınması çok önem arz ediyor. Ayrıca iyi bir diyetle yağ yakıp, sporla destekleyince çok iyi duruyor.

evet doğru..

meme bezının tamamı alınırsa  tekrar finasterıd kullansan daha artık jinekomastı oluşması çok zormuş.. farklı bırkac doktora sordum bunu hepsı aynısını soyledı.. Sen şuan topıkal mı yoksa oral mı alıyosun fınasterıdı ? 

bende tekrar kullanabılırım ama bu sefer topıkal mı denesem dıye dusunuyorum

revengoa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2022, 21:29:04 »
Oral kullanıyorum. Topikal olarak bana kalırsa minoxdan başkası etki etmiyor.

Facebook Twitter Instagram