Hocam bu saç ekimi 2018 den bu yana aşırı popülerleşti. Lütfen yanlış anlamayın ama siz dökülme yaşayacağınızı sanmam diyorsunuz. Yani bu konu hakkında net bir fikriniz yok ben bu yaşta kafama 5 bin delik açıcam 3/5 sene sonra aynı noktaya gelirse ne diye yapıyorum kaygısındayım.
Dönürü seyretmesi de cabası. Bu işten net anlayan ve yapan yorum yaparsa daha sağlıklı olucaktır
Dostum yaklaşımın çok doğru. Evet maalesef erken yaşta dökülmen olmuş. Lakin biraz bekleyip, bu süreçte de medikal tedaviler ile süreci biraz yavaşlatmanın yollarını aramalısın bence. Kaldı ki üstte yer alan mevcut saçların da, medikal tedavisiz ekime girmen durumumda bir miktar hasar da alabilir.
Bence önce medikal tedavileri araştır, doktor kontrollü olarak kullan. Eğer bir sorun yaşamazsan 1 sene tedavi sonrası durumu tekrar değerlendir. Ki medikal tedavi seni daha iyi bir yere taşıyabilir. Saç ekimini 3-5 yıl erteleyebilecek bir durum da olabilir hiç bilinmez.
Haaa işe yaramayadsbilir ama denemeden kesin yargı sağlamak zor.
Ama lütfen doktor kontrollü git. Öncesinde mutlaka tahlillerini yaptır doktor görüşü al. Riski olabilecek ilaçlar. Normalde senin yaş grubun için tavsiye etmem çok gençsin çünkü. Ama dökülmen agresif, bu olayın bir de özgüven boyutu var onu da tahmin edebiliyorum. Ama lütfen doktor ıontrolü git, terslik olursa inat etme bırak.