120 gün için saç gelişiminiz gayet başarılı maşallah zamanla çok güzel olacaktır çok erken zamanda güzel ataklar olmuş hocam güzel bir süreç
Hintell hocam çok teşekkürler , evet süreç iyi gidiyor sadece üst bölgedeki seyreklik 6. aya kadar dolarsa çok daha iyi olacak. Sabırla bekliyorum.
|-nazarboncugu-|Hocam süreç harika gidiyor .Darısı başıma
Sizin de çok iyi olacak eminim , sadece zaman gerekiyor
gayet güzel görünüyor özellikle ön çizgi süper olmuş ve yüz yapınızada yakışmış bir kaç ay sonra daha havalı ve gösterişli resimler gelir diye tahmin ediyorum
Teşekkür ederim
6. ayda biraz daha iyi sonuçlar bekliyorum ben de.
maşallah çok iyi devam fotolarınızı bekleriz hocam.
Hocam saolun , aylık olarak paylaşımlara devam edeceğim.
Hocam gayet iyi gidiyor gibi. Benim de ön çizgi özellikle ekim öncesi saç olmayan şakak üstleri iyi tutmuştu ve çıkışlar o kısımda fazla. Ama orta ve üstlerde çok daha az.
Önleri Hasan bey safir uç ile yapıp gitmişti. Bunun etkisi olabilir diye düşünüyorum.
Ben daha çok ön ve tepe kısımların kan dolaşımı hızının farklı olmasından dolayı saç çıkış hızlarının da farklı olduğunu düşünüyorum. Diğer ekim yapan kişilerin süreçlerinde de gözlemlediğim kadarıyla tepe bölgesi 6. aya kadar seyrek kalabiliyor. İnşallah üst kısımlarda dolacak
Senin bir de kök hücreli o yüzden daha güzel olacak emin ol
Bu arada kendi saçlarımda gözlemlediğim bir durum , şoktan kurtulup uzayan saçların daha güçsüz olduğu hatta 3. ayda bile dökülenlerin olduğunu gördüm, ama 4. ayda tekrar yerine gelmeye başladı. Oysa ki şokta dökülüp yerine gelen saçların çok daha sağlam ve kalın olduğunu gördüm. Kısacası yeni ekim yapan arkadaşlar, şokta çok saç gitti diye üzülmeyin. 15 gün ile 90 gün arası gerçekten çok can sıkıcı bir dönem ama onu atlatınca her şey çok güzel oluyor.