Donör bölgedeki saç derisi henüz iyileşmesi tam olarak gerçekleşmediği için makine ile traşta cildini tahriş edebilirsin bu yüzden berberine rica et elinden geldiğince makasla halletsin .şu aşamada doğrusu bu olur dostum.
Bence önemli olan hijjen. Sanırım o nedenle deri tam toparlanana kadar deriye temas edecek makine gibi aletlerin kullanılması tavsiye edilmiyor.
Malesef görüntü kötü oluyor ve düzeltmek icab ediyor ama sizde zaten herhangi bir kızarıklık vs görnmüyor. Yani zaten deri büyük oranda iyileşmiş gibi. Bence bir sorun olmaz.
Arkadaşlar söylediklerinizde çok haklısınız , bugün 35. gün itibari ile PRP yaptırmak üzere kliniğe gittim. Orada da aynı şeyi söylediler. Gerek hijyen ve enfeksiyon , gerekse zaten kızarık olan derinin daha da tahriş olmaması adına 4 aydan önce makine tıraşı önermiyoruz dediler. Benim donörde çok sıkıntılı bir durum yok ama yine de 4 ay boyunca sadece makasla kısaltıcam.
Şöyle bir durum var ki , kendi saçlarım çok çabuk uzuyor. Bir haftada gözle görülür şekilde uzama oluyor bu nedenle çok sık bir tıraş ihtiyacı duyuyorum zira ekim alanı kel olduğu için kötü bir görüntü oluyor.
Bu arada şok tam anlamı ile sildi süpürdü , şu anda aynalara küstüğüm döneme girmiş bulunuyorum
en kötüsü de ekilen saçlar dökülünce ya çıkmazsa , ya sonuç hüsran olursa duygusu. Bütün dünyadaki saç uzmanları ve doktorlar bir araya gelip , sıkıntı yok bunlar tekrar çıkacak üzülme dese yine fayda etmez. O saçlar çıkana kadar bu duygu asla geçmeyecek