Kardeşim doktor bana "AGA ergenlik sonrası başlar en erken" demişti.
Kan değerlerine baktırdın mı?
Fotoda çok açıklık da görünmüyor belki mevsimseldir.
Endişe etme
Hocam kan değerlerime sürekli baktırıyorum. En kötü 2 ayda bir falan. TSH yüksekliği yani hipotiroidi için ilaç kullanıyorum. Demir değerim en son 155, Çinko 106'ydı. Sorun olacağını düşündüğüm ve genelde düşük olan Ferritin ise 1000 civarlarında geziyor. Uzun zamandır 1500'lerdeydi. Bi ara 500'e düştü şimdi tekrar yükseldi ama hiç normal aralığa inmedi.
Çok açıklık görünmüyor diyorsunuz ama forum ortalamasına göre çok açıklık yok. Dışarıya çıkınca kendimi tamamen kel gibi hissediyorum. Saçlarım aşırı ince zaten. Bir de fotoğrafını koymadım ama sol şakakta kelleşme var. Oradan bir daha saç çıkacağını sanmıyorum.
Mevsimsel olduğunu da düşünmüyorum çünkü ilk fark ettiğimde Mart 2021'di. Yaklaşık 1 yıl oldu ve ilerleme devam ediyor.
Bu arada şimdiye kadar D Vitamini, Magnezyum, Biotin, B1-6-12 (Benexol), Folik Asit, A Vitamini, E Vitamini vs. kullandım ama sonuç aldığım söylenemez. D Vitamini, Magnezyum ve Biotine devam ediyorum ama Biotini bırakıp Benexol'e tekrar başlamayı düşünüyorum. D vitamini ve Magnezyumu ömür boyu kullanacağım zaten.