Gönderen Konu: Finasteride başlamalı mıyım? Tavsiye verir misiniz? Yaş 23  (Okunma sayısı 1852 defa)

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasteride başlamalı mıyım? Tavsiye verir misiniz? Yaş 23
« Yanıtla #15 : 05 Mart 2022, 20:17:23 »
Bence saçların iyi durumda fakat ön çizgi biraz incelmiş. Finasterid'e gerek var mı bilmiyorum.
Bence finasteride tam bu sıralar ihtiyacı var. Dökülmeye eğilimli önceden kullanım başarı olasılığını arttırır.

sunsickday

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 05 Mart 2022, 20:52:53 »
Bence finasteride tam bu sıralar ihtiyacı var. Dökülmeye eğilimli önceden kullanım başarı olasılığını arttırır.

Bir kutu alıp başlıyorum, 5'e bölüp kullanacağım. Umarım güzel gider. Saçlarımı yandan taradığımda bir taraf boş görünüyor o yüzden ortadan ayırmaya başladım resmen.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 04 Nisan 2022, 09:35:18 »
Başla bu kadar kafanda büyütme. Ben en ağır cinsel yanetkileri olan antidepresanları kullandım 5-6 yıldır iş stresi yüzünden. Onlarda bile cayır cayır cinsel hayatım oldu. Finasterid de kullanıyorum problem yok. Hatta keşke biraz libido düşürse çapkınlık gitse 😂

sunsickday

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2022, 19:24:48 »

Hocam her gün aynı saatte mi almalıyım? Böyle yazılar okudum. Pek düzenli hayatım yok bu mümkün görünmüyor napsam bilemedim.

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 24 Nisan 2022, 16:48:01 »
Ailendeki kellik durumu nasıl? Sadece yanlar açılıp öyle de kalabilir. Tamamen de dökülebilir. Finasterid'e gerek var mı karar veremedim. Kesin olarak korumak istiyorsan başla. Keşke yaşım uygun olsa da ben de kullanabilsem

sunsickday

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2022, 00:28:08 »
Ailendeki kellik durumu nasıl? Sadece yanlar açılıp öyle de kalabilir. Tamamen de dökülebilir. Finasterid'e gerek var mı karar veremedim. Kesin olarak korumak istiyorsan başla. Keşke yaşım uygun olsa da ben de kullanabilsem

Babamda var ama şakaklar açık sanırım görmüyorum pek onu. Dayım kel, dedemde saç var.

Dün başladım, bugün 2. gün zaman geçtikçe güncellerim.

Sorunum şakaklarım geriledi ve saçımın önü uzun duruyor. Yandan bakınca şapka takmış gibi görünüyor saç, saçı yandan ayırınca ayırdığım taraf boş görünüyor biraz ortalardan ayırmaya başladım gizlemek için :D

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 27 Nisan 2022, 00:35:24 »
Başla bu kadar kafanda büyütme. Ben en ağır cinsel yanetkileri olan antidepresanları kullandım 5-6 yıldır iş stresi yüzünden. Onlarda bile cayır cayır cinsel hayatım oldu. Finasterid de kullanıyorum problem yok. Hatta keşke biraz libido düşürse çapkınlık gitse 😂
şaka mı bu?sahiden böyle mi

sunsickday

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 15 Mayıs 2022, 14:07:44 »
Arkadaşlar 1 ay oldu neredeyse başlayalı. Herhangi bir yan etki gördüğümü sanmıyorum.

Şu fotoğraflarda saçım norwood kaç söyleyebilir misiniz?

Bir de benim şakaklar iyice açılmış ya, saçlarımı tarayamıyorum herhangi bir şekilde, soldan sağa doğru tararsam saçlar öne düşüyor, sağ taraf geride, şapka gibi görünüyor sağ profilden. Finasteride şakaklara etki etmiyor deniliyor, minoxidil de hiç . Böyle kalacak mı artık:s

Facebook Twitter Instagram