Anket

SİZCE DONÖR BÖLGEM NE ZAMAN DÜZELİR ?

DÜZELMEZ
3 (9.4%)
2-3 AY DÜZELİR
3 (9.4%)
4-6 AY DÜZELİR
26 (81.3%)

Toplam Oy Verenler: 32

Oylama kapandı: 25 Temmuz 2022, 23:57:47

Gönderen Konu: 4300 GREFT DONÖR BÖLGEDE DÖKÜLME (MEDİCALPARK)  (Okunma sayısı 7081 defa)

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4300 GREFT DONÖR BÖLGEDE DÖKÜLME (MEDİCALPARK)
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2022, 10:00:01 »
Hocam geçmiş olsun öncelikle.Forumda sizle aynı durumu yaşayanlar olmuş.Zamanla toparlamışlar.Biraz zor bir durum tabiki ama çok kafaya takmadan geçmesini bekleyin.

İnşallah üstadım yorumun için teşekkür ederim bizimde düzelir zamanla belki bekleyeceğiz mecbur

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2022, 10:22:01 »
Teşekkürler kurallar uygun şekilde düzenlediğiniz için. Çok geçmiş olsun Bazı bölgeler doku küsmesinden ziyade aşırı dengesiz alımdan kaynaklı kellik oluşmuş gibi normalde doku küsmeleri olur evet ama sizinki doku küsmesinden ziyade bazı bölümlerden aşırı alım yamasından kaynaklı kendi saçlarınız var planlama önce saçlarınızı güçlendirip sonra önden ortaya kadar bir ekimle yapılmalıydı umarım kendi saçlarınız açılan kanallardan dolayı hasar almaz.

Alımı yapan arkadaş kim adı soy adı nedir?

Zamanla düzelir ama sanırım bazı alanlar çok seyrek kalacak dengesiz alım yapılmasından kaynaklı

Forumdan merkez araştırmadın mı ekim öncesi?

İki arkadaşım yaptırdı referans olarak böyle bir problem yaşamadıkları için bende yaptırdım.Sonuçta hastane ortamında yapılan hergün saç ekilen bir yer olmasına itibar ettim.Şuanda tedavi aşamasındayım Bugün ve Martın sonunda  PRP+MEZOTERAPİ uygulanıcak bir isim söylemem şuan için doğru olmaz.

Tedavi bitiminde doktorun ismini paylaşırım İnşallah iyi sonuçlar alırım ve burada iyi yorumlar ile karşılaşırım.

Doktorumun tavsiyesi üzerine bugün sıfır numara yapıcam donör alanı kendisi dermaroller ile minoxili önerdi bakalım zamanla düzelicekmi ekilen yerleri unuttuk enseyi toplamaya çalışıyoruz vallahi üzücü ama elden birşey gelmiyor.
  • Ekim Tarihi: 03.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi MedicalPark
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Saçsiz kral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Şubat 2022, 16:19:59 »
Doku küsmesı olan yer zamanla düzelir mi yoksa öyle kalır mı ?

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 27 Şubat 2022, 18:42:55 »
Doku küsmesı olan yer zamanla düzelir mi yoksa öyle kalır mı ?
düzelir hocam daha hızlı düzelmesi için minoxil kullanabilirsiniz
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Şubat 2022, 11:56:50 »
düzelir hocam daha hızlı düzelmesi için minoxil kullanabilirsiniz

Kısaca Saç kıran tedavisi gibi uygulayarak küsmüş olan kökleri çıkarmayı hedefliyoruz eğer Mart ayının sonuna kadar kökler kendini belli etmezse doktorum boşalan bölgelere 200-300 kök ekebileceğini söyledi yurt dışına ben dönmeden. (Çıkmama ihtimaline karşı)
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2022, 12:04:58 Gönderen: Erdituluc »
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Mart 2022, 21:06:16 »
Selamın aleyküm saygı değerli arkadaşlar ve Meslek erbabı hocalarıım,öncelikle herkeze merhaba Saç ekimi sonrasında zamanla Donör bölgemde dökülme yaşadım saçkıran benzeri boşluklar oluştu biraz araştırdım fakat burada fikir alışverişi alıp yaşadığım sorunu sizlerlede paylaşmak istedim.Sizlerin,bu durumu yaşayan arkadaşlarında öneri ve yorumlarını bilmek isterim.

Saçlarımın önünü sıkılaştırmak ve tepe bölgemi yoğunlaştırmak için 4200-4500 Arası kök alındı.
İstanbul Gaziosmanpaşa Özel MedicalPark Hastanesinde ekim yaptırdım.Doktorum düzeleceğini ve moralimi çok bozuyorsa tekrar ekim yapabileceğini söyledi yurt dışına gideceğim için her hafta kan alınarak PRP uygulatıyorum.Bu hafta PRP+Mezoterapi uygulanacak.

Toplam geçen süre Bugün 24.Gün

Şampuan Sebamed
Kullandığım Vitaminler
Xpecia Tablet(Günde 2 Adet 12 saatte 1)

Gecmis olsun duzeliyor gecte olsa donor reis.

En ustteki iki foto hemen ekim oncesimi?

Eger oyleyse yogunluk cok iyi , istediginden de iyi olur bu sac.

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Mart 2022, 21:45:01 »
Gecmis olsun duzeliyor gecte olsa donor reis.

En ustteki iki foto hemen ekim oncesimi?

Eger oyleyse yogunluk cok iyi , istediginden de iyi olur bu sac.

Evet saçım vardı aslında Tepe ve ön kısım yanlarda süre vermek gerekirse 5-10 Yıl içinde seyreldi genetik faktörlerde var tabi babamızda keldi ;) Sıkılaşması ve yoğun olmasını istediğim için zamanlada dökülüceği için yaptırdım ama böyle bir sorunla karşılaştım ister istemez moral bozuluyor ama zamanla düzelen arkadaşları da gördüm forumda iyi sonuç alırız inşallah süreci buradan 15-20 Günlük paylaşımlarla güncel tutucam.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 02 Mart 2022, 21:54:24 »
Benim de benzer bir problemim var ama forumda yine benzer durumlarda olup 4 5 ayda tamamen toparlamış kişilerin konusu var. Bence içimizi ferah tutmak lazım eğer 5. Ay civarı düzelme yoksa o zaman dert etmeye başlamak lazım. Ha bunu sana söylüyorum kendim ne kadar yapabiliyorum orası tartışılır. Ama zaman lazım…
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Mart 2022, 22:14:52 »
Benim de benzer bir problemim var ama forumda yine benzer durumlarda olup 4 5 ayda tamamen toparlamış kişilerin konusu var. Bence içimizi ferah tutmak lazım eğer 5. Ay civarı düzelme yoksa o zaman dert etmeye başlamak lazım. Ha bunu sana söylüyorum kendim ne kadar yapabiliyorum orası tartışılır. Ama zaman lazım…

Dostum vallahi iki arkadaşım yaptırdı iyi sonuç aldı 6. Ayında böyle bir sorunda yaşamadı.Ben yurtdışına gideceğim için doktorum bu durum yüzünden PRP sürelerimi haftada 1 olarak kısalttı geçeceğini söylüyor doku küsmesi ve şok dökülmeler olabiliyor dedi mecbur ordan kökler çıkana kadar masaj uygulayıp vitaminleri düzenli kullanıcaz sabredeceğiz sanada çok geçmiş olsun.
Senin kaçıncı gün ??
Bölge bölge zamanla mı açıldı sende de ??Çünki 15 Gün içinde oluştu bendeki boşluklar.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 03 Mart 2022, 01:11:17 »
Benim de 2 arkadaşım daha yaptırdı benim yaptırdığım yere. Onlarda da sorun olmadı. Şans biraz sanırım. Vücudun bir tepkimesi sonuçta. Benim 69. Gün oldu bugün. Prp başlamadım daha. Haftasonu ayda 1 olcak şekilde başlayacağım. Onun dışında kliniğin verdiği vitaminleri kullanıyorum biotin vb. Bende 20 gün civarı döküldü baştan var gibiydi. Düzelmesi için de forumda da gördüklerimden yola çıkarak 5. Ay civarında düzeleceğini düşünüyorum en azından rahatsız etmeyecek seviyeye gelir diye umuyorum. Ve tekrar söyleyeyim psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç evet sana bunları yazıyorum kendim için de böyle düşünüyorum ama yine de istemsizce biraz kafama takıyorum. Başka şeyler düşünmeye çalış dostum. 5. 6. Ayı bekle.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 03 Mart 2022, 14:32:42 »
Benim de 2 arkadaşım daha yaptırdı benim yaptırdığım yere. Onlarda da sorun olmadı. Şans biraz sanırım. Vücudun bir tepkimesi sonuçta. Benim 69. Gün oldu bugün. Prp başlamadım daha. Haftasonu ayda 1 olcak şekilde başlayacağım. Onun dışında kliniğin verdiği vitaminleri kullanıyorum biotin vb. Bende 20 gün civarı döküldü baştan var gibiydi. Düzelmesi için de forumda da gördüklerimden yola çıkarak 5. Ay civarında düzeleceğini düşünüyorum en azından rahatsız etmeyecek seviyeye gelir diye umuyorum. Ve tekrar söyleyeyim psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç evet sana bunları yazıyorum kendim için de böyle düşünüyorum ama yine de istemsizce biraz kafama takıyorum. Başka şeyler düşünmeye çalış dostum. 5. 6. Ayı bekle.

Eyvallah dostum teşekkür ederim değerli yorumun için bende zamanla süreci buradan paylaşırım zaten inşallah en kısa sürede çıkar saçlarımız çok geçmiş olsun.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Mart 2022, 14:54:16 »
SELAM ARKADAŞLAR MİNOXİL KULLANAN VE SONUÇ ALAN KİŞİLER KAÇ KUTU KULLANDIKLARINI VE NE KADAR SÜRE İLE NASIL UYGULADIKLARINI YAZARLARSA ÇOK SEVİNİRİM.

(Donör Alanım için yorumlarınızı bekliyorum.)

35-37. GÜN
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 15 Mart 2022, 16:52:50 »
NOT:Saçım vardı sıkılaştırmak için ekim yaptırmıştım 4300 Kök fakat donör alanım çok kötü oldu inşallah düzelir diye bekliyorum bugün 42. Gün sanırım önler ve tepe ekilen saçlar artık şok dökülme ile döküldü

ŞAMPUAN
VICHY DERCOS NEOGENİC MOR
VİTAMİN
XPECİA 12 SAATTE 1
BAKIM UYGULAMA
MİNOXİL FORTE%5 SABAH AKŞAM DONÖR ALANA 2 FIS MASAJ İLE UYGULUYORUM.
PRP
15 GÜNDE 1 YAPTIRIYORUM.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2022, 11:24:27 »
toparlıyor bence saçlar gayet güzel. minoxil ben de düşünmüştüm çok fazla okudum forumda da ama sonradan daha kötü olduğunu yazmış herkes o yüzden bulaşmadım. prp ve xpecia yeterli gibi sanırım.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2022, 18:54:57 »
Çok dengesiz bir alım yapmışlar bir bölgeye bu kadar neden yüklendiniz diye sormadın mı?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram