Gönderen Konu: Asuman Hair Transplant, 3800 greft, Yaş:30  (Okunma sayısı 7220 defa)

scorpion_39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hair Transplant, 3800 greft, Yaş:30
« : 25 Şubat 2022, 17:20:01 »
Arkadaşlar herkese merhaba,

Saç ekimi için cesaretimi toplamamdaki ve ekim merkezi kararımdaki payı çok büyük olan sacekimisonuclari.com forum sitesinin kurucularına ve üyelerine teşekkür ederim.

Saç ekimimi 22.02.2022 tarihinde Asuman Hair Transplant' ta yaptırdım. 3. gün olan bugünde konuyu yeni açabiliyorum. Öncelikle Asuman Hair Transplant saç ekim merkezi aynı forumda bahsedildiği gibi bir merkez hepsi işinde profesyonel ve titizlikle çalışmalarını yapıyor. Asuman Hanım saç çizgisini belirleme, kanal açımı ve ekimin son 1 saatinde operasyonda yer aldı ve herkes çok ilgiliydi tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine.

Donör bölgemin çok güçlü olduğunu greftlerin ağırlıklı 3 lü ve 4 lü çıktığını güzel bir bakımla iyi sonuç alınabileceğini söylediler. Sabah 8 de klinikteydim 8:30 gibi başlayan operasyon akşam 21:00 gibi tamamlandı. 3800 civarı greft ekimi gerçekleşti. İlk yapılan anestezi, kök alımı ve kanal açımında pek ağrı ve acı hissetmedim ancak ekimin sonlarına doğru acı oluşmaya başladı ancak her defasında sordular ve gerektiğinde anestezi takviyesi ile acıyı minimuma indirmeye çalıştılar.

Merkezin verdiği ilaçlar: Cipro antibiyotik, Prednol, Coraspin ve ağrı olursa Dolorex

Takviye olarak alıp kullanmamı önerdikleri: Xpecia Tablet , Proscar (Asuman Hn. tavsiye etti ancak hala kararsızım) Ekim bölgesine sürmem için Batikon, Prozinc Plus şampuan ile her gün yıkama, Konazol Şampuan ile 3 günde 1 yıkama, 20. günden sonra Prozinc Plus Losyon, Kabuk Dökümü için Bephantol Losyon, Vitamin takviyesi olarakta şimdilik Redoxan c,d çinko vitamin içerikli suda eriyen tablet.

Ekim günü ve ilk gün yıkama sonrası merkezde çekilen fotoğraflarımı paylaşıyorum. Diğer günlerin (2. ve 3. gün) bir alt postta paylaşacağım.

Yorum yazarsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

scorpion_39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Transplant, 3800 greft, Yaş:30
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2022, 17:22:12 »
Sırasıyla 2. ve 3. Gün Fotoğrafları:

2. ve 3. günde merkeze gönderdiğim fotoğraflarda bazı noktalarda apse (iltihap) farkettiler, İğne ucu ile patlatmam ve ekim bölgesine rifosin sürmem istendi.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2022, 17:39:14 »
Harika bir işçilik güzel bir planlama. Standartını bozmayan her zaman iyi ekim yapan Asuman Hanım ve ekibinin nazar değmesin. İnşallah hayal ettiğiniz saçlara ulaşırsınız.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2022, 18:39:41 »
Hayırlı olsun kardeşim. Donör güzel. Bence sonucun da iyi olacak. Hayırlısı diyelim.

Daha yeni okudum. Saç dehidrasyonu mu ne varmış. Hintel abi eskiden yazmış da şimdi anca okuyabildim.
Kesinlikle bakmanı ve uygulamanı tavsiye ederim.

Asuman hanım saçları nemlendirme ile alakalı bir şey söyledi mi? "2-3 saate bir ıslat saçları ve nemli tut" dedi mi? Veya ozon spreyi mi onun gibi bir şey verdi mi?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2022, 03:11:27 »
Hayırlı olsun kardeşim. Donör güzel. Bence sonucun da iyi olacak. Hayırlısı diyelim.

Daha yeni okudum. Saç dehidrasyonu mu ne varmış. Hintel abi eskiden yazmış da şimdi anca okuyabildim.

Asuman hanım saçları nemlendirme ile alakalı bir şey söyledi mi? "2-3 saate bir ıslat saçları ve nemli tut" dedi mi? Veya ozon spreyi mi onun gibi bir şey verdi mi?

Evet bunları bende merak ettim cevaplarsanız sevinirim.

scorpion_39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2022, 12:32:50 »
Harika bir işçilik güzel bir planlama. Standartını bozmayan her zaman iyi ekim yapan Asuman Hanım ve ekibinin nazar değmesin. İnşallah hayal ettiğiniz saçlara ulaşırsınız.

Hocam teşekkür ederim çok. Dediğiniz gibi bende memnun kaldım işçiliklerinden.

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Şubat 2022, 12:39:16 »
Ekime çok uygun kafa, Yaza tarak girmez ormana döner bu saç valla:) ekim öncesi takviye aldınmı reis?

scorpion_39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Şubat 2022, 12:42:36 »

Teşekkür ederim. Umarım iyi olur, ektiren herkes gönlündeki sonuca ulaşır.

Saç dehidrasyonu dediğiniz ekimden sonra ekim bölgesinde oluşan çatlakar mı oluyor acaba. Ekim merkezi söylemiş olduğunuz işlemleri ve ozon spreyi ile ilgili hiçbir şey söylemedi. Günlük fotoğraf atıyorum kendilerine , yaklaşık 8-10 tane iltihap farkettik sivilce ucu gibi, dün izotonik su ile yıkama yaktıktan sonra iltihapları patlatıp oksijenli su ile yıkama yaptık . Ardından tekrar izotonikli su ile yıkama yapıp ekim bölgesine batikon yerine rifosin sürdüm.

Bugün bir problem gözükmüyor gibi 4. gün olan bugünden yıkama sonrası fotoğraflarımı yüklüyorum. Birde 1 tane J şeklinde bir saç yastık üzerinde gördüm dökülmüş, normal bir durum mudur? Şimdiden teşekkürler.

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Şubat 2022, 12:44:57 »
Evet normal J, L , baston şeklinde dökülme olur zaten 10 gun sonra dökülmeler hızlanır. Hangi bölümler iltihaplı tam olarak? Buradan belli olmuyor

scorpion_39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2022, 12:52:15 »
Evet normal J, L , baston şeklinde dökülme olur zaten 10 gun sonra dökülmeler hızlanır. Hangi bölümler iltihaplı tam olarak? Buradan belli olmuyor

Ben biraz erken mi başladı diye biraz tedirgin oldum hocam sağolasın. Bugün kalmadı bende hiç göremedim, klinikte bir problem olmadığını söyledi fotoğraf üzerinden görerek. Ancak dün ve önceki gün vardı, işaretli bölgedeki fotoğrafı gönderiyorum.

scorpion_39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2022, 12:55:50 »
Ekime çok uygun kafa, Yaza tarak girmez ormana döner bu saç valla:) ekim öncesi takviye aldınmı reis?

Çok sağol kardeşim güzel düşüncelerin için. Ekim öncesi hiçbir takviye kullanmadım ama sonrasında gerekenleri kullanmayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta kan testi yaptıracağım. Asuman hocanın kan değerleri üzerinden önereceği gerekli takviyeleri alacağım. Yalnızca finasterid konusunda kararsızım.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2022, 12:58:05 »
Teşekkür ederim. Umarım iyi olur, ektiren herkes gönlündeki sonuca ulaşır.

Saç dehidrasyonu dediğiniz ekimden sonra ekim bölgesinde oluşan çatlakar mı oluyor acaba. Ekim merkezi söylemiş olduğunuz işlemleri ve ozon spreyi ile ilgili hiçbir şey söylemedi. Günlük fotoğraf atıyorum kendilerine , yaklaşık 8-10 tane iltihap farkettik sivilce ucu gibi, dün izotonik su ile yıkama yaktıktan sonra iltihapları patlatıp oksijenli su ile yıkama yaptık . Ardından tekrar izotonikli su ile yıkama yapıp ekim bölgesine batikon yerine rifosin sürdüm.

Bugün bir problem gözükmüyor gibi 4. gün olan bugünden yıkama sonrası fotoğraflarımı yüklüyorum. Birde 1 tane J şeklinde bir saç yastık üzerinde gördüm dökülmüş, normal bir durum mudur? Şimdiden teşekkürler.
Izotonik ve oksijenli suyu iltihap için mi kullandınız?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

SOMALI35

• Full Member
« Yanıtla #12 : 26 Şubat 2022, 19:09:28 »
Güzel bşr ekim olmuş
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2022, 02:12:41 »
Donor bölgede hiç alınmamış gibi yaw:) planlama ve sıklık gayet iyi Asuman hanım güzel tercih bol saçlı günler kardeşim

scorpion_39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Şubat 2022, 13:03:51 »
Izotonik ve oksijenli suyu iltihap için mi kullandınız?

Evet hocam, izotonikli su ile yıkama yaptıktan sonra iltihapları patlatıp oksijenli su sıktım bekledikten bir süre sonra izotonikli su ile tekrar yıkama yapıp batikon yerine rifosin sürüm. Şu an bir sorun kalmadı gibi.

Facebook Twitter Instagram