Arkadaşlar herkese merhaba,
Saç ekimi için cesaretimi toplamamdaki ve ekim merkezi kararımdaki payı çok büyük olan sacekimisonuclari.com forum sitesinin kurucularına ve üyelerine teşekkür ederim.
Saç ekimimi 22.02.2022 tarihinde Asuman Hair Transplant' ta yaptırdım. 3. gün olan bugünde konuyu yeni açabiliyorum. Öncelikle Asuman Hair Transplant saç ekim merkezi aynı forumda bahsedildiği gibi bir merkez hepsi işinde profesyonel ve titizlikle çalışmalarını yapıyor. Asuman Hanım saç çizgisini belirleme, kanal açımı ve ekimin son 1 saatinde operasyonda yer aldı ve herkes çok ilgiliydi tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine.
Donör bölgemin çok güçlü olduğunu greftlerin ağırlıklı 3 lü ve 4 lü çıktığını güzel bir bakımla iyi sonuç alınabileceğini söylediler. Sabah 8 de klinikteydim 8:30 gibi başlayan operasyon akşam 21:00 gibi tamamlandı. 3800 civarı greft ekimi gerçekleşti. İlk yapılan anestezi, kök alımı ve kanal açımında pek ağrı ve acı hissetmedim ancak ekimin sonlarına doğru acı oluşmaya başladı ancak her defasında sordular ve gerektiğinde anestezi takviyesi ile acıyı minimuma indirmeye çalıştılar.
Merkezin verdiği ilaçlar: Cipro antibiyotik, Prednol, Coraspin ve ağrı olursa Dolorex
Takviye olarak alıp kullanmamı önerdikleri: Xpecia Tablet , Proscar (Asuman Hn. tavsiye etti ancak hala kararsızım) Ekim bölgesine sürmem için Batikon, Prozinc Plus şampuan ile her gün yıkama, Konazol Şampuan ile 3 günde 1 yıkama, 20. günden sonra Prozinc Plus Losyon, Kabuk Dökümü için Bephantol Losyon, Vitamin takviyesi olarakta şimdilik Redoxan c,d çinko vitamin içerikli suda eriyen tablet.
Ekim günü ve ilk gün yıkama sonrası merkezde çekilen fotoğraflarımı paylaşıyorum. Diğer günlerin (2. ve 3. gün) bir alt postta paylaşacağım.
Yorum yazarsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.