pazartesi günü saat 11:30da serkan aygın clinicteydim. ortam çok güzel herkese öneririm. direkt karşılayıp biraz oturmamı istediler. sonra benim temsilcim olan bey gelip yolcluğum hakkında sorular sordu biraz muhabbet ettik. sonrasında serkan beyle görüşmek üzere yukarı çıktım. ekim planlanması yapıldı, 4200 planlama olmuştu önceden fakat o anda 4400 greftlik bir ekim planladı serkan bey. 3800 ense 600 sakal olmak üzere. sonrasında kan tahlili için Serkan aygın clinic hemen yanında doku clinic var oraya geçtik. tahliller yapıldıktan sonra saat 14:00 gibi operasyona başlanacağı söylendi. ben o vakte kadar kafeteryada bekledim çay ve sandviç ikram ettiler. oluşan bir aksaklıktan ötürü saat 3:30 gibi operasyona girdim. ekipler harika gerçekten tabi sadece benim ekimimi yapan ekip üzerinden konuşabilirim ama ben bayıldım. çok ilgililer sürekli bir isteğim veya rahatsızlığım var mı diye soruyorlar. ekim süresince çok küçük acılar harici bir şey hissetmedim tek kötü yanı ekimin uzun sürmesi oldu o da hayatta bir kez oluyor zaten önemi yok yani velhasıl başarılı güzel bir ekim gerçekleşti inşallah geri kalan her şey de çok güzel gider şimdiden ikinci ekim için heyecanlıyım. fotoları atacağım