Gönderen Konu: Kerem Uğurlu 4700 saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 3341 defa)

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
Kerem Uğurlu 4700 saç ekimi sonuçları
« : 23 Şubat 2022, 17:00:43 »
Merhaba arkadaslar bende saç ektrdim 5 gün oldu tecrübeli arkadasların gözlemlerine ihtiyacım var

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2022, 17:06:54 »
Ama resim yok ki hacı
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2022, 17:24:54 »
Atıyorum fotoğraf
  • Ekim Tarihi: 18.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Kerem uğur
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2022, 17:33:25 »
Tepeden ilk gün
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2022, 14:05:36 »
Selamlar başlığa saç ekim merkezi ismi ve greft sayısı yazmalısıydınız ben güncelliyorum sizin yerinize
Kendi saçlarınızda dökülme var mı ekim öncesi? Dökülme devam edebilir medikal ürünleride araştırın ya da saç ekim merkezinize danışın bu konuda

Ekim çok daha iyi planlana bilirmiydi evet planlanırdı ön çizgi hattınız belli çünkü o takip edilseydi çok daha iyi bir çizginiz olurdu.
Ama kötü sorunlu bir ekimde değil
Orta halli kalitede bir saç ekimi umarım başarılı olur ve mutlu olursunuz

Saçınızı eken Kerem bey doktormu kendisinin ekimini ilkkez görüyorum sanırım

Bu konuda düzenli ay ay paylaşın resimlerinizi bizlerde saç ekiminizi takip edelim hocam
Global Moderator

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kerem Uğurlu 4700 saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2022, 15:28:26 »
aslında yazmıstım greft sayısını ve  ismi üye olurken. neyse kerem bey daha önce bu forumda duydum ismini bende. hatta sizde yorumda bulunmustunuz. 8500 tl ye ektrdim elbette daha iyileride vardır. çalıştığım yerin orda birisi ektrmişti 2 sene önce o memnun kaldı diye bende ektrdim. keem uğur önceden estelavista da çalısyormus. kendisi anestezi uzmanı olabilir. yanılıyor olabilirm çünkü sormadım doktormusnuz diye. benim alsında öncelik tepeydi tepe açıktı benim. ama önlerde açılmaya başlamıştı. doğal olsun diye simetrik çizilmedi. öyle söylediler. Solgarın biotin 5000 mg ve çinko 15 mg kapsulünü kullanmaya başladım. Ekstra olarak b12 vitamini kullanıyordum 3 aydır ve devam ediyorum. Bugün 16.gün fotoğraf atıyorum şimdi. Açıkcası hiç ümidim yok. Bi anlık kararla hemen gidip ektrdim.
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2022, 16:15:51 »
Arkada dan görüntü
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2022, 18:25:22 »
Aynadan bakınca sanki hiç ekilmemiş saç. Yokmuş gibi. Telefondan fotoğrafı çekince saç telleri daha belirgin görüyorum. azda olsa umutlanıyorum ileriye dönük
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #8 : 06 Mart 2022, 18:33:02 »
Dur hele kurban daha 2 hafta olmuş.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 06 Mart 2022, 18:39:25 »
Hocam ilk günden böyle ümitsiz konuşursan zaten saçlar etkilenir seyrek olur moralini yüksek tut olmazsa bir çare bulunur tekrardan ekilenler çıkarsa ki kendi saçınız da baya var birleşip ortaya güzel bir görüntü çıkacağını düşünüyorum

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 06 Mart 2022, 18:55:05 »
İnşallah teselliniz için teşekkür ederim. Ya sanki ekilen ler dökülmüş figibi şok dökülme olmadan. Ben 12. Gün gittim kabukları dökmek için eken kişi bayağı bastırarak kabukları döktü hatta kanama oldu kendi söyledi kanadı diye. Greft kaybı olmasından şüpheliyim. Ön taraf mesela sorun yok hiç ekilmemiş gibi i. Ama tepesi az ekilmiş gibi
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 06 Mart 2022, 23:40:05 »
İnşallah teselliniz için teşekkür ederim. Ya sanki ekilen ler dökülmüş figibi şok dökülme olmadan. Ben 12. Gün gittim kabukları dökmek için eken kişi bayağı bastırarak kabukları döktü hatta kanama oldu kendi söyledi kanadı diye. Greft kaybı olmasından şüpheliyim. Ön taraf mesela sorun yok hiç ekilmemiş gibi i. Ama tepesi az ekilmiş gibi
Kabuk dökümünde biraz sert davranabilirsiniz sorun yok stresten uzak dur keyfine bak sabırlı ol ve bunların meyvesini üç ay sonra yemeye başlarsın tam tersi durumda stres yaptıgimdan mi saçlar çıkmadı diye düşünürsün hep Ekim yaptın oldu bitti zaten sorun yok su ana kadar

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 07 Mart 2022, 13:42:09 »
Kabuk dökümünde biraz sert davranabilirsiniz sorun yok stresten uzak dur keyfine bak sabırlı ol ve bunların meyvesini üç ay sonra yemeye başlarsın tam tersi durumda stres yaptıgimdan mi saçlar çıkmadı diye düşünürsün hep Ekim yaptın oldu bitti zaten sorun yok su ana kadar
. Evet öyle haklısın. Stres en önemli etken bence. Düşünmemeye çalısacağım. Bide kameradan çekince deride siyah noktalar var. Onlar çıkacak mı acaba? Birde artık rahat uyuyabilir miyim. Enseme havlu koyup yatıyorum yşne. Sağa sola dönmüyorum
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 07 Mart 2022, 15:16:23 »
Operasyonun üzerinden 15 gün geçtiyse rahat uyuyabilirsiniz, kafanızı çarpmamaya ve güneşte kalmamaya dikkat ediniz. Şu an sürecin başındasınız, endişelenmek için erken. Hele bir 6 ay geçsin sonra gerekirse endişelenirsiniz.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Oguz Ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 07 Mart 2022, 19:48:43 »
Operasyonun üzerinden 15 gün geçtiyse rahat uyuyabilirsiniz, kafanızı çarpmamaya ve güneşte kalmamaya dikkat ediniz. Şu an sürecin başındasınız, endişelenmek için erken. Hele bir 6 ay geçsin sonra gerekirse endişelenirsiniz.
bugün 17.gün.teşekkür ederim valla boynum ağrıdı yastığı dürüp uyumaktan. Bide saçlara dokunmam sorun yaratır mı. Duştan sonra kurulama yapıyorum peçeteyle ama hafif bastırınca ağrıyor bazı yerler. Acaba zarar verene durumu olabilir mi.
  • Greft Miktarı 4700
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram