Gönderen Konu: Ultrason istendi  (Okunma sayısı 840 defa)

bohemian

• Hero Member
Ultrason istendi
« : 23 Şubat 2022, 12:56:17 »
Merhaba arkadaslar. Kontrol amacli üroloji doktoruna gittim ve benden kan tahlili ve ultrason istedi. Yarin ultrason randevum var. Ultrasonla hangi bolge inceleniyor bilgisi olan var mi? Prostata mi bakacaklar yoksa gogus buyumesi var mi diye mi kontrol edecekler?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

slade23

• Hero Member
Ynt: Ultrason istendi
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2022, 13:18:03 »
üroloji ultrasonunda testis, kasık, mesane ve böbrek incelenmesi yapılır genelde etek traşı tavsiye ederim :)

gelişmelerden haberdar edersin ne amaçla neyi incelediler.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2022, 14:06:15 »
üroloji ultrasonunda testis, kasık, mesane ve böbrek incelenmesi yapılır genelde etek traşı tavsiye ederim :)

gelişmelerden haberdar edersin ne amaçla neyi incelediler.

Gitmiyorum o zaman ya yemedi simdi :) zaten herhangi bir problemim yoktu sadece prolaktin testosteron ne oldu merak ettigim icin gitmistim.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2022, 14:09:39 »
Ben Endokrinoloji bölümünde yaptıracağım kan testini

Sen de sadece kan testi yaptıramıyor musun?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2022, 14:15:23 »
Gitmiyorum o zaman ya yemedi simdi :) zaten herhangi bir problemim yoktu sadece prolaktin testosteron ne oldu merak ettigim icin gitmistim.

git kardeşim ihmal etme doktor istediyse vardır bir bildiği kafan rahat etsin ne güzel işte istesen ultrasona sevk etmez :)

yaşın da genç Allah esirgesin bir sıkıntı varsa erken teşhis olur bence mutlaka git.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2022, 14:31:47 »
Ben Endokrinoloji bölümünde yaptıracağım kan testini

Sen de sadece kan testi yaptıramıyor musun?
Endokrinde randevu bulamamistim o yuzden urolojiye almistim ama doktor iyi bi azar cekti bana bidaha gitmem zaten urolojiye. Bu 2 seyi isteyince de bisey diyemedim iste
  • Yaşınız 21

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2022, 14:37:26 »
git kardeşim ihmal etme doktor istediyse vardır bir bildiği kafan rahat etsin ne güzel işte istesen ultrasona sevk etmez :)

yaşın da genç Allah esirgesin bir sıkıntı varsa erken teşhis olur bence mutlaka git.

Skortal doppler istemis simdi gordum. Sıkıntılı bir işlem:( neden istedi bunu ya hicbir rahatsizligim da yok
  • Yaşınız 21

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2022, 14:44:36 »
kardeşim git yaptır doktordan istesen yapmaz kendi kendine istemiş işte neresi sıkıntılı testislerine jel sıkıp aleti tutacak ne var bunda varikosel filan önemli rahatsızlıklar sperm açısından erken teşhis olur
avodart&minox&xpecia

tedavim

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2022, 14:50:51 »
kardeşim git yaptır doktordan istesen yapmaz kendi kendine istemiş işte neresi sıkıntılı testislerine jel sıkıp aleti tutacak ne var bunda varikosel filan önemli rahatsızlıklar sperm açısından erken teşhis olur

Hocam iyide kişi kan testini belli aralıklarla düzenli yaptırmak istiyorsa eğer her seferinde bu yukarıdaki işlemimi yaptıracak?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2022, 14:56:09 »
Hocam iyide kişi kan testini belli aralıklarla düzenli yaptırmak istiyorsa eğer her seferinde bu yukarıdaki işlemimi yaptıracak?

kardeşim doktor neye binaen yumurtalık ultrasonu istedi bilemiyoruz ne gördü ne düşündü anamnezde. bunları bilmiyoruz ama durup dururken git ultrason çektir demez bir sorun yoksa da sürekli ultrasona yollamaz.
avodart&minox&xpecia

tedavim

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2022, 14:59:14 »
kardeşim doktor neye binaen yumurtalık ultrasonu istedi bilemiyoruz ne gördü ne düşündü anamnezde. bunları bilmiyoruz ama durup dururken git ultrason çektir demez bir sorun yoksa da sürekli ultrasona yollamaz.

Baksana doktor bir de azar çekti diyor. Proscar kullanmasına mı kızdı acaba

Ben karar verdim. Endokrinoloji bölümüne randevu alacağım ama buraya Devlet Hastanesinde direkt randevu alınmıyor
Önce Dahiliye gideceğim ve istediğimi söyleyip beni Endokrinoloji bölümüne aktarmasını söyleyeceğim

Özelde olsa parasını bastır yap hemen ama para sorun :D

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2022, 15:04:26 »
Baksana doktor bir de azar çekti diyor. Proscar kullanmasına mı kızdı acaba

Ben karar verdim. Endokrinoloji bölümüne randevu alacağım ama buraya Devlet Hastanesinde direkt randevu alınmıyor
Önce Dahiliye gideceğim ve derdimi anlatıp beni Endokrinoloji bölümüne aktarmasını söyleyeceğim
Özelde olsa parasını bastır yap hemen ama para sorun :D
Proscar kullanmama cok kizdi. Bu yasta bu ilaci onermiyoruz dedi(ne zaman kullanacaksam :D) ayvayi yersin falan dedi. Boyle devam etti kiza kiza en son da ben konusuyorum ama sen anlamıyorsun ben sana fransizca konusuyorum gibi bisyeler dedi. Yarin gidip yaptiracagim bu islemi artik. tipta utanma olmazmış :/
  • Yaşınız 21

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2022, 15:11:52 »
kardeşim sanki kolonoskopi yaptıracaksın :) aslı arası aleti salarak uzanacaksın :)

doktora katılıyorum ergenlik ve gelişim devam ediyor o yaşlarda hem de en sert haliyle tam geçiş süreçleri.

sen kesinlikle ihmal etme yarın yaptır gelişmeleri de aktar bize
avodart&minox&xpecia

tedavim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 24 Şubat 2022, 10:38:48 »
Bugun gittim yaptirdim 5dk falan surdu. Herhangi bir bozukluk yok arkadaslar
  • Yaşınız 21

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2022, 10:39:59 »
Bugun gittim yaptirdim 5dk falan surdu. Herhangi bir bozukluk yok arkadaslar

Bunla geçmiş olsun bak tedirgin olacağın bir şey yokmuş :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Facebook Twitter Instagram