Arkadaşlar merhabalar , 2017 senesinde " Serkan Aydın arenamed'e " Tam araştırma yapmadan bu işe kalkışıp saç ekimi yaptırmıştım Sonuç ekilen saç yönleri dik rahatsız edici ve donör orantısız alımdan dolayı sağ kulak üstü ve sol kulak üstü kötü durumda. Hiç ekim yaptırmamış ve bu form içinde araştırma içinde olan arkadaşlar için ve mağduriyet yaşamamaları için paylaşımlarımız yol gösterici olur İnşallah.
Uzun zamandır formu takip etmekteyim bu platformu bize sundukları için adminlere çokteşekkür ediyorum. Arkadaşlar söküm ve donöre nakil için daha öceden formda donör düzelttiren bir arkadaşın Dr. Hakan doğanay hocanın kliniğindeki sonucuna göre bende Dr. Hakan hocanın kliniğine karar verdim ve asistanı didem hanımla irtibata geçerek Sorunlu olan yerin fotoğrafını göndererek Söküm işlemleri için süreç hakkında bilgiyi aldıktan sonra Tek seferde alınamayacagı ve seans seans gelerek ön hattan sökülüp donöre nakil için bu süreci tamamlayacıgımızı görüştük ve 2021 Eylül ayında kliniğe gidip Hakan hocaylada yüz yüze görüştük iki alternatif seçenek oluyor zaten kamuflaj yöntemi yeniden donörden alınıp aralara girerek düzeltme diğeri açıları dik olanların sökülmesi işlemi söküm işlemleri bittikten sonrada yerine yatay şekilde tekardan ekilme işlemi sagolsun kendisi çok cana yakın samimi birisi 1.nci İşlem ile sökümlere başladık 2021 Ekim ayında 2.nci söküm işlemi gerçekleşti biraz aradan sonra şuan 2022 şubat ayında 3.ncü söküm işlemini tamamladık 1.nci söküm ve nakli Dr. Hakan hoca ve aygun hanım gerçekleştirdi diğer söküm işlemlerini ve nakli uzun zamandır asistanı olan aygün hanım yaptı sagolsunlar işlerini hakkıyla temiz ve titiz yapıyorlar önemli olanda bu zaten süreç bu şekilde ilerliyor fotografları belirli aralıklarla paylaşacagım Bu şekilde sorunu olan arkadaşlar için faydalı yol gösterici olur inşallah.