Gönderen Konu: Dr. Hakan Doganay ve Ekibi Ön Hat Söküm işlemi ve Donöre Nakil İşlemi  (Okunma sayısı 6800 defa)

jukas90

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhabalar , 2017 senesinde " Serkan Aydın arenamed'e " Tam araştırma yapmadan bu işe kalkışıp saç ekimi yaptırmıştım Sonuç ekilen saç yönleri dik rahatsız edici ve donör orantısız alımdan dolayı sağ kulak üstü ve sol kulak üstü kötü durumda. Hiç ekim yaptırmamış ve bu form içinde araştırma içinde olan arkadaşlar için ve mağduriyet yaşamamaları  için paylaşımlarımız yol gösterici olur İnşallah.
Uzun zamandır formu takip etmekteyim bu platformu bize sundukları için adminlere çokteşekkür ediyorum. Arkadaşlar söküm ve donöre nakil için daha öceden formda donör düzelttiren bir arkadaşın Dr. Hakan doğanay hocanın kliniğindeki sonucuna göre bende Dr. Hakan hocanın kliniğine karar verdim ve asistanı didem hanımla irtibata geçerek Sorunlu olan yerin fotoğrafını göndererek Söküm işlemleri için süreç hakkında bilgiyi aldıktan sonra Tek seferde alınamayacagı ve seans seans gelerek ön hattan sökülüp donöre nakil için  bu süreci tamamlayacıgımızı görüştük ve 2021 Eylül ayında kliniğe gidip Hakan hocaylada yüz yüze görüştük iki alternatif seçenek oluyor zaten kamuflaj yöntemi yeniden donörden alınıp aralara girerek düzeltme diğeri açıları dik olanların sökülmesi işlemi söküm işlemleri bittikten sonrada yerine yatay şekilde tekardan ekilme  işlemi  sagolsun kendisi çok cana yakın samimi birisi 1.nci İşlem ile sökümlere başladık 2021 Ekim ayında  2.nci söküm işlemi gerçekleşti  biraz aradan sonra şuan 2022 şubat ayında 3.ncü söküm işlemini tamamladık 1.nci söküm ve nakli Dr. Hakan hoca ve aygun hanım gerçekleştirdi diğer söküm işlemlerini ve nakli uzun zamandır asistanı olan aygün hanım yaptı sagolsunlar işlerini hakkıyla temiz ve titiz yapıyorlar önemli olanda bu zaten süreç bu şekilde ilerliyor fotografları belirli aralıklarla paylaşacagım Bu şekilde sorunu olan arkadaşlar için faydalı yol gösterici olur inşallah.

jukas90

• Yeni üye
  • *
Orantısız alınan sag bölge

jukas90

• Yeni üye
  • *
Yönleri Dik olan bölge

jukas90

• Yeni üye
  • *
2.nci işlem

jukas90

• Yeni üye
  • *
1.nci ve 2.nci işlemde az söküm yapıldı hala diklik rahatsız edince 3.ncü işlemde çok çıkarıldı
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2022, 03:48:59 Gönderen: jukas90 »

jukas90

• Yeni üye
  • *
3.ncü işlem söküm yapılacak alan traşlandı açıları dik olanlar
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2022, 03:47:44 Gönderen: jukas90 »

jukas90

• Yeni üye
  • *
Söküm yapılan Sol bölge
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2022, 03:47:05 Gönderen: jukas90 »

jukas90

• Yeni üye
  • *
Söküm yapılan sag bölge
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2022, 03:46:57 Gönderen: jukas90 »

jukas90

• Yeni üye
  • *
sag kulak ustu çıkarılan greftler Dhi ile sag alana nakil edildi
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2022, 11:03:37 Gönderen: jukas90 »

jukas90

• Yeni üye
  • *
sol kulak ustu çıkarılan greftler Dhi ile sol alana nakil edildi
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2022, 11:03:44 Gönderen: jukas90 »

jukas90

• Yeni üye
  • *
Son görüntü arkadaşlar 2.nci sökümden sonra bu resim yavas yavas toparlıyor süreç bu sekılde söküm ve tekrardan nakil işlemi meşakatli bilginiz olsun eski haline göre durum güzel 
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2022, 05:06:56 Gönderen: jukas90 »

Parzival

• Full Member
Geçmiş olsun , Hakan hocayı tercih etmeniz mantıklı olmuş ön hattaki sökülen kökler için zamanla paylaşım yaparsanız sevinirim iz kalıcak mı  merak ediyorum.
  • Yaşınız 24

jukas90

• Yeni üye
  • *
Saolun hocam eyvallah 3.ncü işlem yeni oldu daha işlemden 1 hafta sonra  countratubex önerdiler geceleri onu kullanıyorum gündüz sürmüyorum ilk iki seansta hiçbir iz kalmadı bu sekılde kucuk puncla alım yaptıklarıda avantaj tabiki

titanic5

• Hero Member
Merak ettim o ön hatta sökülen yerlere söküldükten sonra tekrardan hemen aynı yere ekim yapılabilir mi?

jukas90

• Yeni üye
  • *
Sanmıyorum hocam oranın iyileşmesi 15  20 gün sürüyor akşamları krem sürüyorum , gündüz hiç sürmüyorum güneş ışınları iz bırakbilir diye 2 seanstır hiç iz kalmadı  benim sorunum saçların açısı dik çıkıyor o rahatsız ediyordu ordan söküp donör alanı toparlıyoruz şuan.

Facebook Twitter Instagram