Gönderen Konu: Real hair estetik saç ekim merkezi  (Okunma sayısı 1158 defa)

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
Real hair estetik saç ekim merkezi
« : 22 Şubat 2022, 15:48:20 »
Arkadaşlar bunlar ekim öncesi fotolar ben Real hair estetik merkezinde oldum İstanbul şişlide ve sonra burayı keşfettim ve açıkçası ekimden memnun değilim daha şimdiden çünkü daha önce ordan yapan hiç sonuç felan görmedim ama burda gördüm çokta güzel olmamışlardı birazdan paylaşıcam lütfen yorum yapın.

Aziz-

• Jr. Member
  • **
Ynt: Acil yorum lütfen
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2022, 15:59:13 »
Çaycı Hüseyin sen misin  :)

Öncesi değilse, sonrası fotoğrafları eklemelisin.

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2022, 16:06:22 »

hocam şarjım bitti kapandı bide kullanmayı bilmiyorum bunlar ekim sonrası gün be gün çektiklerim

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2022, 16:11:56 »

Bu ş18. Gün yani bu gün çektiklerim seyreklik normalmi sizce bide 4700 ekim yapıldığı söylendi açıkçası inanmıyorum dönor bölgem zayıftı 700 sakaldan aldılar 4000 de dönor bölgeden alındığı idda edildi

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2022, 16:18:12 »
Hocam ekim olduktan sonraki ilk gün tam önden olan fotoğraf net değil. Net olan varsa yükleyebilir misiniz?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2022, 16:22:11 »
Hocam ekim olduktan sonraki ilk gün tam önden olan fotoğraf net değil. Net olan varsa yükleyebilir misiniz?
hocam çok çekmiştim ama malesef çocukların azizliğine uğradım silmişler bir bu kalmış ekim sonrası olan
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2022, 23:20:04 Gönderen: Ahmet ?vecen »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2022, 16:40:41 »
başlığa merkez ismi ve greft sayısı sadece
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2022, 16:50:31 »
Usta maalesef tam net olarak incelenmediğinden ekim merkezini tohmet altında bırakmam uygun düşmez.

Umarım sizi mutlu edecek bir ekim olur.

Başlık kısmını değiştirip klinik adı ve kaç greft olduğunu yazarsanız ve önümüzdeki haftalarda da foto atarak guncel tutarsanız çok iyi olur. Buradaki daha deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler. Fikir verebilirler.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Real hair estetik saç ekim merkezi
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2022, 16:55:33 »
hayırlı olsun saç ekimin ön çizgi çok iyi bir ön çizgi tasarımı değil maalesef ama saçlar çıkınca kötü durmaz alan çok geniş ve saçlarınız zayıf güçlendirmek için medikal ürünler araştırın forumda bakın insanlar genelde ne kullanıyor onları deneyin

alan çok geniş umarım saç yönleri dik değil kendi doğal açılarında açılmıştır ileride 12 ay sonunda 1 saç ekimine daha ihtiyacınız olacak diye düşünüyorum
Global Moderator

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2022, 17:03:28 »
Usta maalesef tam net olarak incelenmediğinden ekim merkezini tohmet altında bırakmam uygun düşmez.

Başlık kısmını değiştirip klinik adı ve kaç greft olduğunu yazarsanız ve önümüzdeki haftalarda da foto atarak guncel tutarsanız çok iyi olur. Buradaki daha deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler. Fikir verebilirler.
anladım hocam sağolasın ilerde ikinci ekim için dönor alanım zayıf sakal ve göğüste olursa belki yaparım ama şuan daha 18 gün fakat kendi var olan saçlarım zarar görmüş gibi hissediyorum birde genel olarak sık durmuyor yada bana öle geliyor bilmiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2022, 17:04:39 »
sen 12 ay konunu paylaşmaya devam et onu çözeriz donör durumunu değerlendirerek uygun bir planlama yaparız dostum şu ekim bir başarılı olsun da inşallah
Global Moderator

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2022, 17:08:01 »
sen 12 ay konunu paylaşmaya devam et onu çözeriz donör durumunu değerlendirerek uygun bir planlama yaparız dostum şu ekim bir başarılı olsun da inşallah
nasip olursa her ay foto paylaşıcam inşallah, hocam şuan verdikleri şampuanı ve Xperia tablet kullanıyorum bana önerebileceğiniz medikal ürün varmı yeni katıldığım için  pek bilmesemde genel olarak size ve görüşlerinize itibar edildiğini gördüm tafsiyeniz olursa memnun olurum.

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 22 Şubat 2022, 17:10:06 »

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, başlık kısmı içinse malesef yeni keşfettiğim için dikkat etmedim birde forumu kullanırken zorlandım Hintell hocam halletmiş sağolsun bundan sonra dikkat ederim.

Ahmet ?vecen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2022, 15:14:29 »
30.Gün, değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi alabilirmiyim.

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 05 Mart 2022, 15:45:28 »
Seninle aynı gün mü ektirdik acaba bende aynı ekim merkezinde ektirdim.
Geçen ay 11 şubat tarihinde ektirdim. Ve benim bu 2.ekim'im ilk ekimi 2019' aralık ayında yaptırmıştım.

Facebook Twitter Instagram