Gönderen Konu: MESOTHERAPY LONDON  (Okunma sayısı 2000 defa)

proscarkullanıyorum

• Full Member
MESOTHERAPY LONDON
« : 21 Şubat 2022, 18:38:05 »
Arkadaşlar instagramda sıkça karşıma çıkıyordu sizede bi sorayım dedim. İllaki sizinde karşınıza çıkmıştır. 2 gündür araştırıyorum bu muhabbeti, aşağıyada ilgili fotoları bırakıcam incelersiniz. Bu satılan ürünün iddası şu yönde 2 yıl içinde dökülmüş olan saçlarınızı kalıcı bir şekilde geri getiriyor ve bir daha dökülmüyormuş. (Bencede yalan) adamın sitesinde 2 tane eczane ismi geçiyor, ismi geçen iki eczaneyide aradım. İkiside bu bahsedilen serumu satmadıklarını ve “Eczacı Hüseyin Çetiner” adlı kişiyi kesinlikle tanımadıklarını ve günde 10-20 kez bu yüzden arandıklarını belirtti. Ayrıca serumun internet sitesinde tüm eczanelerde satıldığı söyleniyor İstanbul’un en iyi eczanelerine de sordum, öyle bir serum yok dendi. Belki duyanınız bileniniz vardır diye konu açayım dedim. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa sevinirim :)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: MESOTHERAPY LONDON
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2022, 18:48:32 »
Ambalajı inceledim. Bir kere ambalajın kapağında bile grammar hatası yapılmış. "Keep refrigerate" diye bir kullanım olmaz. "Keep refrigerated" olur.

Bana hiç güven vermedi. Daha ambalajında bile böyle bir hata yapıldıysa içinde nasıl hata yapılmıştır kim bilir.

En iyi çözüm yazılmış. Abartılı ifade kullanımı da var. Güvenim 0'a indi. Bedava verse yine kullanmam.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2022, 18:59:47 »
Bu ülkede minoxil toplatıldı sağlık bakanlığı tarafından ilaç kategorisinde olduğu için. Bu tarz ürünleri ilaç değil takviye edici sınıfında ruhsatlandırıp TARIM bakanlığı denetimiyle satıyorlar o yüzden temkinli yaklaşmak lazım
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2022, 19:02:11 »
Bu ülkede minoxil toplatıldı sağlık bakanlığı tarafından ilaç kategorisinde olduğu için. Bu tarz ürünleri ilaç değil takviye edici sınıfında ruhsatlandırıp TARIM bakanlığı denetimiyle satıyorlar o yüzden temkinli yaklaşmak lazım
Nerde satılıyor bu serum?

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2022, 19:02:40 »
Ambalajı inceledim. Bir kere ambalajın kapağında bile grammar hatası yapılmış. "Keep refrigerate" diye bir kullanım olmaz. "Keep refrigerated" olur.

Bana hiç güven vermedi. Daha ambalajında bile böyle bir hata yapıldıysa içinde nasıl hata yapılmıştır kim bilir.

En iyi çözüm yazılmış. Abartılı ifade kullanımı da var. Güvenim 0'a indi. Bedava verse yine kullanmam.
Aynı fikirdeyiz kirvem

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2022, 23:12:17 »
150 bin de takipçisi varmıs İnstagram da :)
Yerseniz.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2022, 10:25:21 »
Bu milletin zihniyetini ...... Ben insanları nasıl kandiririm nasıl vurgun yaparım nasıl yalan soylerim kandiririm çivisi çıkmış a...  Para hırsı bürümüş Allah akıl vicdan versin

Facebook Twitter Instagram