Saç Ekimi Sonuçları
bilgilendirme için teşekkür ederim hintell başkan asuman hanım 2li 3 lü özellikle 3 lü greftlerin çok dedi tekli çok nadir çıktığını söyledi hatta 6 lı kök bile çıktı ondan biraz tedirgin oldum hocam 😊
Çoklu greft olması kapatıcılık açısından avantaj ise de doğallık açısından dezavantaj oluşturabiliyor.Kapatıcılık açısından bence seni tatmin edecek diye düşünüyorum zaten. Senin ekiminde merak ettiğim doğallık açısından nasıl olacak
Planlamanız güzel. Açık alan greft oranı tatminkar. Merkezin daha önceki ekimlerine baktığımda doğallığa dikkat edilerek ekim yapılmıştır diye düşünüyorum. Ekiminiz hayırlı olsun.
Sürecin normal seviyede devam ediyor daha çok erken karamsarlık için bence ...bu saç ekimi olur kardeşim sadece sen takviyelerine dikkat et hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur sonucun
Sonuç almaya başlayacağınız zamanlara gelmişsiniz, moralinizi yüksek tutmalısınız
Herkese selam arkadaşlar bugün saç ektireli 90 gün 3 ay oldu son durumu paylaşıyorum kullandığım takviyeler sabah akşam xpexia ,günde bir solgar vm2000, günde 1 solgar apha lipoic acid