Öncelikle herkese selamlar , Ben Antalya'da yaşıyorum ve saç ekim operasyonu ile burun estetik operasyonu yaptıracağım. İlk olarak burun ameliyatı olursam saç ekimi için minimum 5 ay beklemem gerektiğini söylediler. Saç ekim yaptırdıktan sonra burun ameliyatı için ihtiyacım olan sureyi malesef bilmiyorum. Ve bu iki ameliyatı kısa aralıklarla olmak saç ya da burun için herhangi bir sorun yaratır mı ?
Araya biraz zaman koy diyen arkadaşlarım için dip not geçmek istiyorum. Bu işlemler için belirli bir meblağ kredi çektim ve çalıştığım için senelik iznimde yaptıracağım. Krediyi cekeli 3 ay oldu dokunmadım. Bundan üç ay önce iki ameliyattan sonra belirli bir miktar para bile kalıyordu. Ancak fiyatlar inanılmaz yükseliyor ve şuan ucu ucuna ancak yetiyor. Araya 6 aylık bir süre daha eklersem yaptıracamayacak kadar yüksek olmasından korkuyorum. Hem izin açısından hem maddi açıdan zorlamasıni istemediğim için araya 1-2 hafta koyup yaptırmak istiyorum. Saç 1-2 hafta içinde böyle bir ameliyatı kaldirabilir mi sizce ? Şimdiden yardımcı olan dostlarıma teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar ...