Gönderen Konu: Asuman Hair/4.500 Greft/Yaş 29  (Okunma sayısı 6903 defa)

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hair/4.500 Greft/Yaş 29
« : 20 Şubat 2022, 17:03:56 »
Herkese selamlar;
        29 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.
09.02.2022 tarihinde Asuman hanıma 4.500 greft saç ekimi yaptırdım. 3-4 yıldır saç ekimini düşünüyordum, saçımın iyice dökülmesiyle artık karar verdim ekime.
Ekim sürecine kadar herhangi bir ilaç veya losyon kullanmadım.2 sene önce bir yakınım arenamed’ te saç ekimi yaptırdı, kanal açımınada Serkan Aydın girmişti fakat sonuç hüsran oldu, saçlar çıkmadı ve donör bölge zor iyileşti. Arenamed’ te yaptırmayacağım kesinleşmişti.
        Nihai olarak Son 2 aydırda ekim merkezi araştırdım, forumu iyice inceledim, serkan aygın ile asuman hair arasında kaldım, sonuçları daha memnun edici olduğundan sadece 2 yerle görüştüm, fazla macera  aramadım, Forumdada ekimlerde başarı anlamında,asuman hanım ile serkan aygının rekabet ettiğini gördüm.
        Öncelikle Asuman hanımla görüştüm 4.000 ile 4.500 arası ekim yaparız dedi, saç köklerimin iyi olduğunu bu sayıların yeterli olacağını söyledi. Serkan aygın 4.200 saçtan, 800 civarıda sakaldan alalım dedi. 5.000 greft çıkartırız dedi. Ben de sakallara dokunmak istemiyorum diyince siz onu bizlere bırakın dedi.Asuman hanım ve Serkan aygının fiyatları arasında çok büyük fark yok ayrıca. Araştırmalarım sonucu serkan aygının çizim yaptıktan sonra kendisini hiçbir işlemde göremiyorsunuz, hangi ekip tarafından ekimim yapılacak belirsiz bir durum,günde belki 20’ den fazla ekim yapıyorlardır kime,hangi ekibe düşeceğim belli değil diye düşündüm ama ona rağmen onlarında gayet kaliteli, güzel sonuçları var. Asuman hanımın günde 2  ekim yapıyor olması, sürecin yüzde 70’ inde  yer alıyor olması, bana daha fazla güven verdi diyebilirim. Ek olarak Asuman hanımın şakaklara giriyor olması ve ön çizgiyi daha estetik yapmasından dolayı asuman hanımı tercih ettim. Olumsuz sonuç alırsam tek keşkem sanırım Serkan aygına ektirmediğimden olur.
           Sabah  saat 8:30 gibi Pendik'teki hastaneye geldim. Asuman hanım saç çizgimi belirledi, ön bilgilendirme yaptı.Saç kesimi ve  kan alımı oldu derken, sanırım 9:30 gibi odaya giriş yaptım yüz üstü şeklinde uzandım işleme başlandı.Elif hanım, enes ve okan beyler vardı , yaklaşık 1 saat saç alımı yapıldı. Sonrasına Asuman hanım geldi kanal açımına başladı, saat 12 gibi kanal açma işlemini bitirdi. Saat tam 12 den 14:30’ a kadarda Elif hanımlar saç alım işlemine devam ettiler. (Elif hanım tüm saç alımını kendisi micro motorla aldı, donör paylaşımınıda yapacağım) Yemek ve lavabo arası derken tam saat 14:50 gibi sırt üstü uzandım saç ekimine başlandı . Asuman hanım 1 saat sonra geldi, yaklaşık 2 saatten fazlada ekime dahil oldu. Yaklaşık 19:20 gibi ekimim de bitti .
Zor bir gündü; Acılı bir işlem, her anlamda hazır olarak gelmek gerekir.Her ne kadar Anestezi yapılmış olsada süreç uzun olduğu için devamlı anestezinin tazelenmesi gerekiyor, buda tekrardan bir iğneyle deri altına enjeksiyon demek. Eve arabayla geçtim mutlaka yanınızda biri olmalı.Eve geldiğimde baş ağrısı ve baskı hissettim ama gelir gelmez ağrı kesici aldım anca kendime geldim.

İlk Yıkamayı evde kendim yaptım.(merkeze tekrar gelmek istemedim, nasıl yıkanacağını bildiğimden)Prozinc Plus Şampuan ile dokun çek yaparak yıkadım
7. günden sonra Bephanthol Losyonu sabah akşam dokun çek yaparak uyguladım.(çok kremsi olduğundan başka losyon kullanmanızı tavsiye ederim, köpüklü losyonlardan alabilirsiniz)

Klinikten verilenler:
Antibiyotik (bitine kadar sabah akşam)
Ödem atıcı (bitene kadar sabah akşam)
Corasprin (kan sulandırıcı günde bir)
Fito krem( donöre sabah akşam)
Ağrı kesici ( ağrı varsa )

Ekim sonrası tavsiye edilenler: (kendim aldım)
Prozinc Plus Şampuan (ekimden 10 gün önce başladım)
Xpecia (ekimden 10 gün önce başladım-3. Aydan sonra proscar’ a geçebilirim )
Bepanthol losyon( 7. Gün başladım)
Prozinc plus losyon (20. Gün başlıcam)

Benim ek olarak kullandığım vitaminler:
Solgar Biotin 1000  (günde bir tane)
Venatura D3 k2 D vitamini (günde 8 damla/10 kiloya 1 damla şeklinde, ben 80 kiloyum)
Solgar Ester c vitamini  (günde 1 )

Ayrıca: demir eksikliği olanlara ( venaturanın Lipozomal Demir ve Vitamin C) tavsiye ederim, emilimi daha yüksek araştırın derim.
 D vitamini yağda eriyen vitamindir, yağlı bir öğünden sonra alınız.

11. güne kadar sürecimden memnunum,
Tam Kabuk dökmeyi 12. Gün klinikte yapacağım.(10. Gün cumartesiye geldiğinden)10. Günden itibaren biraz sert yıkadım kabuklar döküldü sayılır.
Batıkon sürülmedi, sürüleceğini de bilmiyordum sonradan öğrendim, bunun sebebi de asistanların takipsiziliği oysa başka kullanacağım ürün var mı diye kaç kez sormuştum, neyseki sorun yaşamadım.
Bugün 11. Günüm ekimden şimdilik memnunum, umarım sonucumda güzel olur.
Asuman hanımın elinden geleni yaptığını düşünüyorum.
Şimdiden ne söylesem objektif olmaz, peşinende konuşmak istemiyorum. Sonucu birlikte takip edeceğiz.

Forumu kuranlara  ve baştan yorum yapacak arkadaşlarada şimdiden teşekkür ediyorum.
Forumun çok faydası oldu, ben de Akde Vefa ilkesi gereği sürecimi sizinle paylaşıyorum. Umarım yararlı olur.
Saygılarımla

4. ve 5. Foto 2. Günden (donör bölgesi fito kremli, ışık altında çekildi.)

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair/4.500 Greft/Yaş 29
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2022, 17:12:35 »
3.gün
  • Ekim Tarihi: 09.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Xpecia, prozinc plus losyon ve şampuan, D vitamini

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2022, 17:24:21 »
Açıklığınız ve dönör bölgeniz harika,Asuman Hanımı tercih ettiğiniz için  geriye arkanıza yaşlanmak kalıyor. Her ekimi titizlikle aynı kıvamda yapan bir merkez. Ön çizginiz asimetrik ve güzel.

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2022, 17:41:50 »
5. Gün
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 29

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2022, 17:48:45 »
Asuman hair saç ekiminin hayırlı olsun detaylı konu için teşekkür ederiz ekimin saç ekimi genel hatlarıyla gayet estetik sık temiz ve güzel duruyor saç geçişlerinde gayet Profesyonelce yapılmış finasterid kullansan iyi olur çünkü kendi saçlarım incelmiş Seyranmeye başlamış dökülmen devam edecek en azından onları toparlar mesaj çıkışlarına destek olur umarım çok güzel sonuç alırsın hayırlı olsun tekrardan
Global Moderator

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2022, 17:59:51 »
donör bölgeniz güçlü ,ekim alanı ise güzel bir sonuç için ideal bir açıklığınız varmış ,tek dezevantajlı durum saçların dalgalı olması ,dalgalı ve kıvırcık saçta çıkış oranları nispeten normal saça göre daha düşük olabiliyor ,ekiminiz hayırlı olsun umarım sonuç çok güzel olur.

serenade11

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2022, 18:39:53 »
Selamlar. Tepe bölgeye kaç greftlik ekim yapıldı acaba öğrenebilir miyiz?
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2022, 18:54:18 »
Selamlar. Tepe bölgeye kaç greftlik ekim yapıldı acaba öğrenebilir miyiz?
Hocam sormadım, 300 greftti geçmez, çok az ekildi.
Ekim sonrası fotolar  daha detaylı fikir veriyor.
Asuman hanıma tamı tamına 4.500 greft mi ekildi diye sorduğumda, fazlası vardır eksiği yoktur dedi.Bazı ekilen kökleri saymıyoruz demişti.
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 29

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2022, 19:00:41 »
donör bölgeniz güçlü ,ekim alanı ise güzel bir sonuç için ideal bir açıklığınız varmış ,tek dezevantajlı durum saçların dalgalı olması ,dalgalı ve kıvırcık saçta çıkış oranları nispeten normal saça göre daha düşük olabiliyor ,ekiminiz hayırlı olsun umarım sonuç çok güzel olur.
Teşekkür ederim, inşallah herkes güzel sonuçlar alır.
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 29

serenade11

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2022, 19:03:23 »
ön tarafa ekilen greftler gayet yeterli bence. ama ilk attığınız resimlerde tepe bölge de açıklık var gibi geldi, yoksa ben mi yanlış gördüm? 300 greft tepe bölgeyi kapatacak mı acaba diye düşünüyorum. eğer açıklık küçükse 300 greft yeter.
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2022, 19:12:09 »
ön tarafa ekilen greftler gayet yeterli bence. ama ilk attığınız resimlerde tepe bölge de açıklık var gibi geldi, yoksa ben mi yanlış gördüm? 300 greft tepe bölgeyi kapatacak mı acaba diye düşünüyorum. eğer açıklık küçükse 300 greft yeter.

Tepe bölgede saçlarım var ama inceler, birde net görmek için  fotoda elle açma yapıldı, biraz açık ve dağınık duruyor bu yüzden
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 29

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2022, 19:15:52 »
Açıklığınız ve dönör bölgeniz harika,Asuman Hanımı tercih ettiğiniz için  geriye arkanıza yaşlanmak kalıyor. Her ekimi titizlikle aynı kıvamda yapan bir merkez. Ön çizginiz asimetrik ve güzel.

Sabırla bekleyeceğim, umarım güzel sonuç alırım. Teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 29

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2022, 19:20:27 »
Asuman hair saç ekiminin hayırlı olsun detaylı konu için teşekkür ederiz ekimin saç ekimi genel hatlarıyla gayet estetik sık temiz ve güzel duruyor saç geçişlerinde gayet Profesyonelce yapılmış finasterid kullansan iyi olur çünkü kendi saçlarım incelmiş Seyranmeye başlamış dökülmen devam edecek en azından onları toparlar mesaj çıkışlarına destek olur umarım çok güzel sonuç alırsın hayırlı olsun tekrardan

Teşekkür ederim Hintell hocam, proscar kullanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım sizin tespitinizle. Öncelikle xpeciayla başladım  bitince geçeceğim proscara.
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 29

Pareto Wilfredo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2022, 19:25:46 »
Gün ışığı altında 7. Gün