Selam arkadaşlar, öncelikle uzun süredir takip ettiğim bu foruma teşekkür etmek istiyorum . Hiçbir fikrim olmadığı bu konuda bana ekim süreci ve merkez seçimi konusunda çok yardımcı oldu . Bende bu sebeple başkalarına yardımı dokunması ve aklıma takılan şeyleri sormak için bu konuyu açıyorum.
Ekimi 18.02.2022 cuma günü yaptırdım . Medeks hair foruma bakarak filtrelediğim 3 merkezden biriydi ve orayı seçtim. Ekimde en sıkıntı süreç narkoz iğneleriydi. Onun dışında sadece beklemek biraz zordu ekim 7 saate yakın sürdü tüm süreçleriyle.Ekim planlamasını gökhan beyle kararlaştırdık. Bana 2 seçenek sundu açıklık fazla olduğu için 2 ekim yapabiliriz yada tek ekimde tamamını kapatmaya çalışabiliriz dedi, ben 2 ekim yapmak istediğimi söyledim , zaten o da daha iyi bir sonuç için böyle yapmamız gerekiyor dedi. Şimdi ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları atıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum . Bu arada merkezden aldığım vitaminler dışında almam gereken bir ilaç varmı . Genelde forumda bir sürü şey öneriliyor neye göre nasıl öneriliyor onu çözemedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.