Gönderen Konu: 09.02.2022 -antalya Ekim yöntemi DHİ tek seans-5250 greft  (Okunma sayısı 2407 defa)

baldman

• Hero Member
Peki bu saç ekimde başarısız sonuçların hukuki sorumluluğu nedir.Yaptıklarını bilirkişiyemi onaylatalım.bu kadar greft ekilmiş diye?  Muhtemelen kabul etmeyeceklerdir.davamı açmalıyız? ben ekimim 2.günü memnuniyetsizliğimi ekim merkezine belirttim.bu fikrimden emin olmak için burda paylaşıyorum.başka bir arkadaş asmede  dr koray beye ektirmiş.oda benim gibi 5 bin küsür greft ektirmiş.100 bin tl.vermiş.tek seansta kapatmaya çalışmış ünlü duayen doktor ve üstatlar ekim için bir eleştiri yapmamış hatta iyi olacak demişler.acaba diyorumki saçın çıkması gereken zamanımı beklesek.sonuçlar yine bizi şaşırtmasınmı? Sonuçta bu iş kopyala yapıştır işi değil.kafanda istediğin gibi saç çıktıktan sonra ve doğalsa benim için detaylar pek önemli olmayacak

dostum senin ön tarafa sağa sola ektikleri saçlar çıksa sonuçtan memnun olursun işin gerçeği ama bu kadar amatör iş yapan bir yerin ektikleri çıkarmı işte orası biraz kafa karıştırıcı yoksa ektikleri çıksa öndeki bir öbek kendi saçının desteği ile ön taraftan iyi bir görüntüye sahip olabilirsin.sonrasında işin ehli bir yerde geri kalan alanlara ekim yaptırabilirsin ama bu dediğim ihtimal biraz zor gibi ama genede enseyi karatma umarım ektikleri güzelce çıkar.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çok geçmiş olsun ama çok kötü bir planlama. Gerçekten şu forumdan herhangi biri şöyle bir planlama yapmaz. Bu işten ekmek yiyorlar birde. Ekilenler tutarsa şakaklar ve mevcut saçınız olduğu için önlerden gayet memnun kalırsınız. Ama geri kalan alan için memnun kalmanız maalesef zor gibi :(
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Sacseli

• Yeni üye
  • *
Ekim merkeziyle ilk görüşmemde saç analiz cihazıyla baktılar.uzmanın ilk intibası iyi geldi bana. Klinik yorumlarınının hepsi  5 puan.before ve after fotoları iyiydi.hastane ortamı olması ve en önemlisi Hakan doğanayın 8 yıl önceki ekibiymiş eken uzman.2 yıl önceside serkan esma tetiklerin ekibinde olmaları beni ekim için karar vermeme sebep oldu.benim anlamadığım şeyin cevabını henüz bulamadım.aynı yerde benim gibi ekim yapanlar hepsi memnun ve benim ekim yöntemimle pnlarınki aynı şekilde yapıldı.ve bu yer referanslara çok önem verdiğini söyleyen bir yer.ekimimin 2.günü  ben  bana 5200 kök ektiğinden eminmisiniz diye sordum.bozuldular.başarısız olursa para iadeni yaparım dediler.de sözlerinin arkasında durmazlarsa asıl soru hukuk çerçevesinde ne yapabilirim.diğer şekilde sosyal medyadan bombardımana tutsam kimseye saç ekemezler.
  • Ekim Tarihi: 09.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Antalya Özel Hastanesi
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42
  • Medikal Tedavi Finestarid,Procapil

barbaross

• Sr. Member
Ekim merkeziyle ilk görüşmemde saç analiz cihazıyla baktılar.uzmanın ilk intibası iyi geldi bana. Klinik yorumlarınının hepsi  5 puan.before ve after fotoları iyiydi.hastane ortamı olması ve en önemlisi Hakan doğanayın 8 yıl önceki ekibiymiş eken uzman.2 yıl önceside serkan esma tetiklerin ekibinde olmaları beni ekim için karar vermeme sebep oldu.benim anlamadığım şeyin cevabını henüz bulamadım.aynı yerde benim gibi ekim yapanlar hepsi memnun ve benim ekim yöntemimle pnlarınki aynı şekilde yapıldı.ve bu yer referanslara çok önem verdiğini söyleyen bir yer.ekimimin 2.günü  ben  bana 5200 kök ektiğinden eminmisiniz diye sordum.bozuldular.başarısız olursa para iadeni yaparım dediler.de sözlerinin arkasında durmazlarsa asıl soru hukuk çerçevesinde ne yapabilirim.diğer şekilde sosyal medyadan bombardımana tutsam kimseye saç ekemezler.

google kilinik yorumları her ekim merkezi için 5 yıldız olur çünkü yorumları kendileri yazıyorlar bir alacakları sahte mail hesabına bakar orda yorum yazmaları  :)
before after nerden baktınız bilmiyorum ama face ve insta ise onlarda en iyi sonuç aldıkları kişilerin sonuçlarını koyuyorlar , bunu her ekim merkezi yapıyor .face ve instadaki sonuçlara baksanız kötü ekim merkezi yok zaten hepsi uzay çağında  :)

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu bölge çok seyrek ekilmiş. Üstten başka fotolarınız varsa ekler misiniz ?
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

keladam07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçen  hafta reelde burada  sac ektiren birini gördüm ondada saçma bir saç cizgisi yapmislardı. 10 bin tl ücret ödemisti. Klinigin ismini sormadım. Kliniğin ismi nedir

BQZKURT

• Yeni üye
  • *
2 yılda iyi araştırmışsın hocam da, hazır hakan Doğanayın ekibi varken ekibe ektirseniz daha güzel olurmuş yinede umarım sonuç olumlu olur

titanic5

• Hero Member
Sacseli şimdi sana vereceğim konu linkini okumanı öneririm

Buradaki arkadaşların aklına gelmemiş sanırım, bırakıyorum linki

Kısaca ortadaki saçların dökülürse durum kötü... Linke bakınca anlayacaksın zaten

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13146.0

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şaka mı bu ekim? Bir kere bu kafada toplasan 2 bin greft ya var ya yok. Hiç mi 5 bin greft ekimi görmedik? Ön çizgi planlama kötü. Çok büyük de yalan söylemişler.

Trevor

• Hero Member

Kısaca ortadaki saçların dökülürse durum kötü... Linke bakınca anlayacaksın zaten

evet kimsede dememiş ortadaki saç dökülürse ne olacak diye  :)

Leonidas

• Hero Member

Konuda ki fotoları görür görmez aklıma bu konu geldi , yorumları okuyayım mutlaka paylaşılmıştır dedim ve paylaşılmış.
Malesef benzer durum.

Öncelikle geçmiş olsun.
Umarım hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz hocam.
Ama malesef ki ben de benden önce yorum yazan arkadaşlarla aynı fikirdeyim.
Yani birincisi burada 5000 greft yok , bence 2000 civarı vardır.
İkincisi planlama çok hatalı , size örnek gösterilen diğer konuda olduğu gibi.

Açık alan geniş, 5000 iyi rakam ama 5000 yok, hem de ortada ki bomboş alana bu kadar seyrek ekilmesinin herhangi bir mantığı yok yani.

Büyük ihtimalle klinik sizin yaşınızdan dolayı o ortada bulunan saçların dökülmeyecegini düşünerek böyle bi planlama yapmış, ama dediğim gibi hem verilen sayı ilginç hem de ortada ki geniş alana bu kadar geniş aralıklar bırakarak seyrek ekim yapmak ilginç.

Şuan senin icin dileyeceğim en güzel Dilek umarım 5250 greft almamışlardır.
Almamış olsunlar ki düzeltmek zorunda kalırsan eğer yeterli miktarda donor bölgen elinde bulunsun.
Malesef köklerimiz sınırsız değil.

Ekim merkezi kendinden baya emin, umarım bizi utandırırlar da başarılı bir sonuç alırsınız gerçekten çok isterim.

Bu arada son olarak Google yorumlarına lütfen güvenmeyin, Artık herkes istediği konuya istediği yıldızlı mesajı yazdırıyor bu işlem çok basit.

Umarım hayal ettiğin saçlara kavuşursun hocam.

titanic5

• Hero Member
Ynt: 09.02.2022 -antalya Ekim yöntemi DHİ tek seans-5250 greft
« Yanıtla #26 : 07 Mayıs 2022, 11:24:27 »
Son durum nedir?

Sacseli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 30 Haziran 2022, 23:36:16 »
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Temmuz 2022, 00:04:50 »
Ön çizgi den dolayı ön hat olmamış gibi duruyor saçlar gelişince biraz siz ne düşünüyorsunuz?
Global Moderator

Sacseli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 01 Temmuz 2022, 00:12:20 »
Ön çizgi den dolayı ön hat olmamış gibi duruyor saçlar gelişince biraz siz ne düşünüyorsunuz?
bir önceki foto 120 günlük bu ise 140 günlük foto,,,,süreç devam ettiği için şu an ben budur diyemiyorum..2 ay sonra az çok durum netleşir diye tahmin ediyorum.
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42

Facebook Twitter Instagram