Gönderen Konu: 09.02.2022 -antalya Ekim yöntemi DHİ tek seans-5250 greft  (Okunma sayısı 2402 defa)

Sacseli

• Yeni üye
  • *
09.02.2022 -Ekim yöntemi DHİ tek seans
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.2 yıllık araştırma sonucu uygun zamanı denk getirerek Antalyada özel bir hastanede 9.02.2022 tarihinde  bana söyledikleri üzere 5250 greft saç ekim gerçekleştirdim.Bugün 11.günüm ve son yıkamam hastanede yapıldı.Fotopraflarımı öncesi ve sonrası olarak ekleyip,yorumlarınızı bekliyor olacağım.

Sacseli

• Yeni üye
  • *
09.02.22 DHİ tek seans-5250 greft
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2022, 16:50:11 »
09.02.2022 -Ekim yöntemi DHİ tek seans
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.2 yıllık araştırma sonucu uygun zamanı denk getirerek Antalyada özel bir hastanede 9.02.2022 tarihinde  bana söyledikleri üzere 5250 greft saç ekim gerçekleştirdim.Bugün 11.günüm ve son yıkamam hastanede yapıldı.Fotopraflarımı öncesi ve sonrası olarak ekleyip,yorumlarınızı bekliyor olacağım.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2022, 21:14:02 Gönderen: Sacseli »
  • Ekim Tarihi: 09.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Antalya Özel Hastanesi
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42
  • Medikal Tedavi Finestarid,Procapil

Edgar X

• Hero Member
Ynt: 09.02.2022 -Ekim yöntemi DHİ tek seans-5250 greft
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2022, 17:01:22 »
hayırlı olsun dostum yalnız moralini bozmak istemezdim ama burda 5250 greft yok bence en fazla 3000 greft gibi duruyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2022, 17:04:00 »
Başlığa Merkez ismini yazınız operasyon resimlerini daha detaylı ekleyiniz lütfen

Ön çizginizi daha net anlayacağımız açılardaki resimleride ekkeyiniz
Global Moderator

Sacseli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2022, 17:17:19 »
hayırlı olsun dostum yalnız moralini bozmak istemezdim ama burda 5250 greft yok bence en fazla 3000 greft gibi duruyor.
sadece şakaklara 3000 greft ektikletini söylediler
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2022, 17:27:14 »
Böyle bir ekim nasıl tasarlanıyor, bu nasıl bir planlama, böyle ekim yapan yerler hiç mı bir ekim incelememiş, komple bir açıklık var sağ ve sol şakağa nasıl bir greft abanması olmuş. Sağ ve sol çıksa bile enteresan bir görüntü meydana gelir. Geriye kalan greftleri nokta atış şeklinde dağıtmalarındaki amaç nedir  ?  Bu ekim oki planlı bir şekilde ön ve orta sık vertexe hiç dokunulmadan yapılması lazımdı. Sağ ve sol şakağa greftleri toplayarak beyi düşünüyorlardı ki, sağ ve sol çıksa dahi ön çizgi diye birşey yok ki sağ ve sol çıksa sonucunda dışarıdan bakan birisi ne enteresan bir dökülmesi var der. Bu forumun varlığından haberdarmışsınız keşke, doğru bir ekim merkezi seçeydiniz.

Wild Cowboy

• Yeni üye
  • *
Saç çizgisi çok kötü çizilmiş herkeste ekimci diye iş yapıyor

Sacseli

• Yeni üye
  • *
Saç çizgisi çok kötü çizilmiş herkeste ekimci diye iş yapıyor
saç çizgisi planlanmamış değil.zaten önde var olan saçlarım var.çizgsine ne gerek? Diğer arkidiş planlamadan bahsetmiş.benim öncelikli beklentim doğal olmasıydı benim talebim doğrultusunda işlem yapıldı.bir seansta kapanmayacağı belli zaten.
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön çizgi maalesef çok kötü planlama çok kötü ve açıklığa göre sıklık bu açıklığı kapatmaz allah akıl fikir verdin ve acilen bu mesleği bırakıp insanları madur etmesinler.
Global Moderator

LOESS

• Hero Member
saç çizgisi planlanmamış değil.zaten önde var olan saçlarım var.çizgsine ne gerek? Diğer arkidiş planlamadan bahsetmiş.benim öncelikli beklentim doğal olmasıydı benim talebim doğrultusunda işlem yapıldı.bir seansta kapanmayacağı belli zaten.
Hocam önünüzde bir tutam saç var, bunun doğallık ile ne alakası var ön çizgi diye birşey yok sadece sağ ve sol şakak ananmışlar,diğer greftleri serpiştirmişler bunların aldığı para helal olmaz, bence sizde kabullenin,ekim merkezini savunmayın beklentiyi ona göre yapın ki bir an önce 8-9 ay sonra toparlamak için iyi bir merkezde ekim yaptırasınız. Planlama,ekim,yol yordam hepsi fiyasko. Siz yinede moralinizi yüksek tutun ikinci ekim için plan yapın inşallah sizin için hayırlı bir süreç olur.

baldman

• Hero Member
greft sayısında bir yanlışlık var galiba ,greftleri aynı kanallara koymadılarsa en fazla 2000 greft var bence çünkü en fazla 2000 delik varmış gibi görünüyor isterseniz bilgisayarda işaretleyerek sayabilirsiniz.
ayrıca benzer 5000 greft ekilmiş kişilerin konularını incelerseniz sıklık farkını anlarsınız.

Sacseli

• Yeni üye
  • *
Hocam önünüzde bir tutam saç var, bunun doğallık ile ne alakası var ön çizgi diye birşey yok sadece sağ ve sol şakak ananmışlar,diğer greftleri serpiştirmişler bunların aldığı para helal olmaz, bence sizde kabullenin,ekim merkezini savunmayın beklentiyi ona göre yapın ki bir an önce 8-9 ay sonra toparlamak için iyi bir merkezde ekim yaptırasınız. Planlama,ekim,yol yordam hepsi fiyasko. Siz yinede moralinizi yüksek tutun ikinci ekim için plan yapın inşallah sizin için hayırlı bir süreç olur.hocam aslında bende pek tatmin olmadım.hatta ekimin ikinci günü burda 5200 greft yok dedim.kabul etmiyorlar.saç telin ince diyorlar.memnun olmazsan paranı iade etcez vs benimde beklentim daha sık bir ekimdi donör bölge zayıfmı yeterlimi onuda bilmiyorum.bakalım kendilerine memnuniyetsizliğimizi iletcez.bu satten sonnra ne geri alınabilirki?
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Neyi kabul etmiyorlar öyle bir kabul ederlerki sen bu konuyu güncel tut bak nasıl ararlar seni. Aptal mı sanıyor bunlar insanları göz var nizam var
Burada 2000 bırak 1500 1600 greft yok onuda saçma sapan dağıtmışlar bu ekimi sokaktan taksi çevirsen daha iyi ekim yapar bu kadar yeteneksiz bu kadar saçma sapam bir saç ekimi yapmak için insanın piskolojisinin normal olmaması lazım aklı olanda bu saç ekim merkezinden uzak durur
Bu ekim için üste para verseler ev araba yapsalar gene bu merkeze gidilmez bir de üstüne utanmadan para almışlar insanlarla dalga mı geçiyorsunuz ne hakkınız var insanlara bunu yapmaya asabım bozuldu resmen ya
Global Moderator

LOESS

• Hero Member
Her şer de hayır var iyikide 5000 greft alınmamış, yoksa kayıp olurdu boşuna giderdi ikinci ekim şansın kalmazdı, iyikide 5000 greft ektik diye palavra sıkmışlar. Bunların her aldığı greft ziyan çünķü. Bide inan diye küsüratlı bir şekilde 5250 demişler :D 

Sacseli

• Yeni üye
  • *
Peki bu saç ekimde başarısız sonuçların hukuki sorumluluğu nedir.Yaptıklarını bilirkişiyemi onaylatalım.bu kadar greft ekilmiş diye?  Muhtemelen kabul etmeyeceklerdir.davamı açmalıyız? ben ekimim 2.günü memnuniyetsizliğimi ekim merkezine belirttim.bu fikrimden emin olmak için burda paylaşıyorum.başka bir arkadaş asmede  dr koray beye ektirmiş.oda benim gibi 5 bin küsür greft ektirmiş.100 bin tl.vermiş.tek seansta kapatmaya çalışmış ünlü duayen doktor ve üstatlar ekim için bir eleştiri yapmamış hatta iyi olacak demişler.acaba diyorumki saçın çıkması gereken zamanımı beklesek.sonuçlar yine bizi şaşırtmasınmı? Sonuçta bu iş kopyala yapıştır işi değil.kafanda istediğin gibi saç çıktıktan sonra ve doğalsa benim için detaylar pek önemli olmayacak
  • Greft Miktarı 5250
  • Yaşınız 42

Facebook Twitter Instagram