Saç Ekimi Sonuçları
Zaten bir evre vardır,bir türlü saçının dökuĺdüğüne inanmazsın o %5 lik dilimde olmamak için kendini kandırırsın. Saçım joleden waxdan fön den döküldü, saçım aslında ince telli. Stresten döküldü. Genetiği aslan yelesi olan bir insan günde 5 kere jole sürsün yine birşey olmaz olan bize olur. Arkadaşım var acayip saçı ayda bir boyatir işlem yaptırır cart curt birşey olduğu yok kaç senedir. Ama benim saçıma bir rüzgar gelse 10 tel gider
Bugün Cuma Namazına gittim,geçen hafta ve bu hafta arka saflara oturdum, sağa,sola önümü süzdün 80-90 kişiyi rahatça gözlemledim kafalarını 90 kişinin 85'inin saçı var hemde gür. 40-50-60 yaşlarındaki insanların bile maşallahı var,dönör bölgeleri bile muhteşem. Bu kellik yaygın değil hemde hiç değil. Biz bu forumda olduğumuz için algıda seçicilik olarak herhalde bunu kanıksadık biraz herhalde. Diyorum bu insanların amcası,dayısı kel değil miydi de bu kadar sağlıklı saçı var. Bu insanların %95 ' i dht duyarlı değilse biz %5 lik kesim nasıl saçları döküldü.
geçen hafta bir seminer vardı seminerde en arkada oturuyordum ve nerdeyse salondaki herkesi kuşbakışı görebiliyordum aynen senin yaptığın gibi salondaki herkesin saçlarını inceledim ve çıkardığım sonuç seninkinin zıttı oldu.kellik malesef erkeklerin yüzde 80 ninde var.kimisinde az kimisinde çok ve daha çok dökülme miktarı yaşla doğru orantılı şekilde oluyor .50 yi geçipte saçı azda olsa dökülmemiş birini göremedim ama bu benim tespitte bulunduğum kitle okumuş, eğitimli ve hayatta farklı iş alanlarında çok başarılı olmuş kişilerden oluşuyordu .belkide senin tespitte bulunduğun kitle kafası serin kişilerden oluştuğu için olabilirmi bu fark bence öyle .hayatta mücadelici ,hırslı ve çalışkan olan insanların saçı daha çok dökülüyor.
bende katılıom o tespite.ayrıca saç inceleme delisi olduk.bazen toplumda kanlı canlı kavgalar oluyor ayırıyoruz ortalık kıyamet bakıyorum içlerinde biri saç ektirmiş ayırmayı bırakıp ekimi inceliom.