Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle böyle bir forumun varlığından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederim. Tarafsız, temiz bir bilgi platformu olmuş.
3 yıldır ektirmeyi düşünüyorum. Ara ara foruma girip bilgi toplamaya çalışmıştım. Yoğunluktan dolayı kendimi veremedim fakat bu yıl şartlar müsait. Sizin de tavsiyenizle, eğer mantıklı olacağına inanırsam ektireceğim.
- Yaşım 35
- 23 yaşlarımdayken dökülme başladı.
- 27-28'lerimde artık tepem keldi.
- 31-32 yaşımda dökülme durdu gibi
- İlk önce tepem açılmaya başladı. Sonra önler ve ortalar açıldı.
- Dökülme başlamadan önce saç derimdeki egzama nedeniyle eczaneden Ketoral Şampuan önerdiler. Onu kullandıktan sonra saçlarım dökülmeye başladı, sonra bıraktım. Uzun yıllar hiç bir şey kullanmadım ama son 3-4 yıldır Ducray ürünleri kullanıyorum. Kabuklanma ancak bu ürünlerle durabiliyor.
Amacım dökülme öncesindeki hale geri dönebilmek
tabii çok büyük bir istek olabilir. Ama en azından sizden şu konularda bilgi alabilirsem çok sevinirim;
- Sizce bu dökülme tamamen kapanır mı ve tamamen kapatmaya çalışmak sağlık mıdır?
- Sizce kaç greftlik işlem yapılmalı?
- İşlemin kaç güne yayılması sağlıklıdır?
Bütçem esnek. Şu an Asmed ve Arenamed’ten fiyat aldım. İkisi arasında büyük fark var ama buna takılmıyorum. Ne ödediğim değil, pişman olmamak daha önemli benim için. Saçımın yapısına ve şartlarımı göz önüne aldığınızda siz hangi firmaları önerirsiniz? Sizce diğer hangi firmalarla görüşmeliyim?
Şimdiden teşekkürler