Gönderen Konu: Revox At Kuyruğu Şampuanı Kullanan Var mı?  (Okunma sayısı 929 defa)

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Revox At Kuyruğu Şampuanı Kullanan Var mı?
« : 17 Şubat 2022, 15:43:33 »
Yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum. Kullanmaya başladıktan 1-2 hafta sonra dutasteride ve minoksile başladığım için etkisini gözlemleme şansım pek olmadı. İlk zamanlarda olumlu gibiydi. Kullanıp deneyimi olan var mı?

titanic5

• Hero Member
Ynt: Revox At Kuyruğu Şampuanı Kullanan Var mı?
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2022, 11:33:50 »
Revox Men şampuan kullanmıştım ama bırakalı çok oldu. Yoğun bitkisel kokusu vardı

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2022, 11:43:06 »
kardeşim men ve xtreme olanını kullandım ama saçı ve derisini iyi temizleyip yağlanmasını geciktirip hacimli görünüm vermesinden başka bir etki bekliyorsan boşa bekleme hiçbir şampuandan.

bana göre gayet güzel bir şampuan tertemiz yapıyor kafamı ferahlatıyor saça hacim katıyor. gratis ya da watsons da indirimde bulunca alıyorum düşünmeden.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2022, 06:04:55 »
kardeşim men ve xtreme olanını kullandım ama saçı ve derisini iyi temizleyip yağlanmasını geciktirip hacimli görünüm vermesinden başka bir etki bekliyorsan boşa bekleme hiçbir şampuandan.

bana göre gayet güzel bir şampuan tertemiz yapıyor kafamı ferahlatıyor saça hacim katıyor. gratis ya da watsons da indirimde bulunca alıyorum düşünmeden.

Men mi xtreme mi? Saçta dolgunluk, yağlanmada gecikme ve kepeğe iyi gelen bir şampuan arıyorum. Dolgunluk ve yağlanma ile ilgili bilgi vermişsin peki kepek? Seboreik dermatit olduğu için bu konu önemli
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2022, 09:03:24 »
Men mi xtreme mi? Saçta dolgunluk, yağlanmada gecikme ve kepeğe iyi gelen bir şampuan arıyorum. Dolgunluk ve yağlanma ile ilgili bilgi vermişsin peki kepek? Seboreik dermatit olduğu için bu konu önemli

Kardeşim xtreme daha iyi bir sonuç veriyor bende onu tavsiye ederim denemek için. Kepek problemim yok çok şükür o yüzden kepek sebo nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2022, 17:30:55 »
Kardeşim xtreme daha iyi bir sonuç veriyor bende onu tavsiye ederim denemek için. Kepek problemim yok çok şükür o yüzden kepek sebo nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.
Xtremeyi ne kadara aliyosun? Trendyolda 60tl civarındaymis. watsons indiriminde daha dusuk oluyo mu acaba
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2022, 18:04:39 »
Xtremeyi ne kadara aliyosun? Trendyolda 60tl civarındaymis. watsons indiriminde daha dusuk oluyo mu acaba

Ben en son stok yaptığımda 30-35 bandındaydı kampanyalı olarak. Gratis Watson takip etmek lazım değişik kampanyaları oluyor en iyisi sitesinden fiyat alarmı koymak kardeşim
avodart&minox&xpecia

tedavim

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2022, 19:36:26 »
Ben de yine şampuan değiştireceğim

Bu sefer tercihimi eskiden de kullandığım Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan'dan yana kullandım :D

Facebook Twitter Instagram